Tarieven

De tarieven die we hanteren in de Dutch Clinic zijn gebaseerd op het product dat we voor uw behandeling gebruiken. U heeft dus altijd de beste kwaliteit voor uw behandeling terwijl u niet meer betaalt dan nodig.

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Veel huidaandoeningen hebben ingrijpende gevolgen op uw leven. Ze kunnen pijnlijk zijn of ontsierend en daarmee uw zelfvertrouwen ondermijnen. Bij de Dutch Clinic helpen wij u deze aandoeningen aan te pakken met geavanceerde technieken, state-of-the-art apparatuur en zeer ervaren artsen.

Tarieven van behandelingen aan huidaandoeningen

Deze tarieven zijn geheel afhankelijk van de behandeling die nodig is, de middelen die gebruikt moeten worden en of er herhalingen nodig zijn. Na een persoonlijk consult adviseren wij u over het soort behandeling, de frequentie ervan en de bijbehorende kosten.

Tarieven van fillers en andere injectables

De tarieven van fillers en andere injectables die u in onze kliniek kunt krijgen, zijn afhankelijk van uw huidconditie, uw behandeling en het resultaat dat u wenst te behalen. Daarom kunnen we hier geen standaard vaste tarieven noemen. Omdat wij hechten aan een duidelijke en heldere service, geven we u hier wel een indicatie van de prijzen als richtlijn.

Prijzen op basis van gebruik

De prijzen zijn gebaseerd op de hoeveelheid van het product dat gebruikt wordt. Bij Bij fillers gaat dat per milliliter product. Stel dat u uw lippen wilt laten vullen met een filler voor een vollere uitstraling, dan is daarvoor 1 product van 1 milliliter nodig. U betaalt dan die milliliter.

Merken

Voor onze producten gebruiken wij merken die op basis van onze ervaringen de beste zijn die op de Nederlandse markt te verkrijgen zijn. Zo werken wij onder meer met Juvederm van Allergan, Restylane van Galderma en Belotero van Merz. Heeft u een voorkeur voor een ander merk, dan bespreken we dit natuurlijk graag met u.

Prijslijst Dutch Clinic

Wilt u weten wat de kosten zullen zijn voor een cosmetische behandeling of de behandeling van een huidaandoening? Neem dan contact met ons op of vraag een gratis consult aan. Wij geven u dan graag persoonlijk advies en informatie.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com