Radiesse

Radiesse is een tijdelijke filler om de rimpels in uw gezicht te behandelen zodat u weer uw gladde huid en jongere uitstraling terugkrijgt. Het werkt direct, stimuleert uw huid om zelf collageen aan te maken en breekt na verloop van tijd weer vanzelf af. Een effectieve en veilige filler voor een instant jongere uitstraling dus!

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Veel huidaandoeningen hebben ingrijpende gevolgen op uw leven. Ze kunnen pijnlijk zijn of ontsierend en daarmee uw zelfvertrouwen ondermijnen. Bij de Dutch Clinic helpen wij u deze aandoeningen aan te pakken met geavanceerde technieken, state-of-the-art apparatuur en zeer ervaren artsen.

Volume door collageen

De filler Radiesse vult de rimpels direct op én geeft uw gezicht volume doordat de huid onder invloed van Radiesse weer zelf collageen gaat aanmaken. Uw gezichtshuid wordt voller en steviger waardoor u er weer jonger uitziet.

Radiesse voor uw gezicht

Radiesse is geschikt als filler voor verschillende delen in uw gezicht, zoals:

    • Wangen
    • Neus-lippenplooi
    • Kaaklijn
    • Jukbeenderen

Een jaar lang resultaat

Het middel Radiesse is een gel die lokaal wordt ingespoten. Het effect is direct zichtbaar en de filler breekt na ongeveer drie maanden zelf af. Doordat deze filler calciumfosfaat bevat, een lichaamseigen stof, wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd op de plekken waar Radiesse is aangebracht. Het resultaat blijft doorgaans een jaar zichtbaar.

Radiesse, voor een natuurlijke, jongere gezichtsvorm

Het collageen vult het verdwenen of weggezakte volume uit uw gezicht weer aan. Diepe rimpels worden gladder, uw wangen voller en kaken en jukbeenderen krijgen hun contouren weer terug. Kortom, met de filler Radiesse verdwijnen uw rimpels en krijgt u weer uw natuurlijke, jongere gezichtsvorm terug.

Injectable Radiesse als rimpelbehandeling

De rimpelbehandeling met de injectable Radiesse vindt altijd pas plaats na een consult om te bepalen of u ervoor in aanmerking komt. De injecties worden op de gewenste locaties door onze arts zeer zorgvuldig ingespoten waarna de plek gemasseerd wordt om een gelijkmatig resultaat te behalen. Uw huid kan even rood of wat opgezet zijn maar dit verdwijnt al snel. De behandeling zelf duurt ongeveer een half uur. Na de rimpelbehandeling kunt u meteen naar huis.

Maak een afspraak

Wilt u weten of u ook in aanmerking komt voor een rimpelbehandeling met Radiesse of met een van de andere fillers? Maak dan een afspraak bij de Dutch Clinic.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

 

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com