Hyaluron

De meest bekende en meest populaire rimpelbehandeling is de filler met hyaluronzuren. Deze filler houdt vocht vast en zorgt daarmee voor tijdelijk meer volume in de huid. Hierdoor wordt uw huid elastischer en oogt jonger. Het effect is direct zichtbaar, u loopt dus met een jonger uitziend gelaat onze Dutch Clinic weer uit!

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Veel huidaandoeningen hebben ingrijpende gevolgen op uw leven. Ze kunnen pijnlijk zijn of ontsierend en daarmee uw zelfvertrouwen ondermijnen. Bij de Dutch Clinic helpen wij u deze aandoeningen aan te pakken met geavanceerde technieken, state-of-the-art apparatuur en zeer ervaren artsen.

Hydratatie met hyaluron

Hyaluronzuur is een natuurlijk bestanddeel van onze huid maar neemt af naarmate we ouder worden. De huid raakt dan gedehydrateerd wat zorgt voor rimpels en een slappere huid. Een fillerbehandeling met hyaluron werkt rechtstreeks op de plekken waar de lijnen en rimpels het meest zichtbaar zijn en vult ze direct weer op.

Hyaluron voor uw gezicht

De plekken in uw gezicht die u met hyaluron kunt laten vullen zijn onder meer:

  • Jukbeenderen
  • Lippen
  • Kaaklijnen
  • Neus-lippenplooi
  • Hangende mondhoeken
  • Wangen
  • Mond-kinplooi

Behandeling tegen rimpels met hyaluronzuren

Tijdens deze rimpelbehandeling worden de hyaluronzuren met een heel kleine naald in de huid van uw gezicht ingebracht. Dit geeft direct volume onder de rimpel die daardoor opvult en de huid gladstrijkt. De behandeling duurt ongeveer een half uur waarna u meteen weer naar huis kunt. Het is mogelijk dat er een kleine zwelling of wat roodheid ontstaat op de behandelde plek. Dit trekt na een paar dagen weer weg. De eerste dagen na de fillerbehandeling is het verstandig om geen sauna of zonnebank te bezoeken of een gezichtsbehandeling te ondergaan.

Resultaat van fillers met hyaluron

Het resultaat van de behandeling tegen rimpels met hyaluronfillers is direct zichtbaar tenzij er eerst een zwelling optreedt. Dit trekt in een paar dagen weg waarna het effect dan goed zichtbaar zal zijn. Het effect van de hyaluron blijft een half jaar tot wel anderhalf jaar goed zichtbaar. De exacte duur is afhankelijk van het gedeelte in uw gezicht dat behandeld is.

Maak nu een afspraak

Wilt u weten of u de rimpels in uw gezicht goed kunt behandelen met hyaluron? Maak dan een afspraak en we plannen uw eerste consult.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

 

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com