Draadlift

Draadlift is een effectieve methode om uw gezicht en hals te liften en te verstevigen. Middels oplosbare draadjes die via fijne naaldjes in uw gezicht worden aangebracht, wordt de collageenaanmaak gestimuleerd en verstevigt de huid zich op de juiste plekken. De contouren van uw gezicht worden zo scherper waardoor u er weer jaren jonger uitziet.

Skinfirming of draadlift

Skinfirming is een andere benaming voor dezelfde techniek; oplosbare draden waardoor de huid gestimuleerd wordt collageen aan te maken. Draadlift is niet bedoeld om uw huid weer volume te geven, daarvoor kunt u beter kiezen voor een van de andere rimpelbehandelingen met injectables. Met draadlift herstelt u het vormverlies van uw gezicht en hals. U krijgt weer de strakkere lijnen terug en bestrijdt effectief de verslapping van de huid.

De behandeling met draadlift

Met een injectienaald worden dunne draden onder de huid in de middelste huidlaag geplaatst. Deze behandeling is niet pijnlijk en een verdoving is dan ook niet nodig. De draadjes zijn huidverstevigend of liftend, afhankelijk van de gekozen dikte. Na een paar weken zijn de draadjes opgelost en vervangen door uw eigen collageen. Dit collageen geeft uw huid weer haar stevigheid en jeugdigheid terug. Na de behandeling kunt u direct naar huis en uw dagelijkse bezigheid oppakken. Het is aan te raden om gedurende de eerste dagen na de behandeling met draadlift niet naar de sauna of zonnebank te gaan of intensief te sporten.

Het resultaat van draadlift

Direct na de behandeling is er al een zichtbaar effect maar na ongeveer drie maanden is het uiteindelijke resultaat zichtbaar doordat het collageen zich dan goed gevormd heeft. De duur van dit effect is ongeveer 1,5 jaar.

Maak nu een afspraak

Een rimpelbehandeling met draadlift is als een facelift zonder te snijden. Effectief, snel en veilig. Wilt u dat ook dan kunt u nu een afspraak maken voor een eerste consult.