Pigmentbehandelingen

Pigmentbehandelingen zijn er voor in het oog springende pigmentvlekken waar u zich aan stoort. Zoals bijvoorbeeld ouderdomsvlekken of een zwangerschapsmasker. Deze donkere of juist lichtere vlekken op de huid kunnen goed behandeld worden. Bij de Dutch Clinic behandelen we allerlei pigmentvlekken met laser of peelings.

Zwangerschapsmasker of ouderdomsvlekken

Het pigment in de huid bepaalt de kleur van onze huid, haren en ogen. Onder invloed van zon krijgt u het vaak zo geliefde bruine kleurtje. Helaas is dat voor sommigen niet altijd het gevolg; zo zijn een zwangerschapsmasker in het gezicht of ouderdomsvlekken op de handen een vervelende bijkomstigheid waar de meesten graag snel vanaf willen.

Meest voorkomende pigmentbehandelingen

Een pigmentbehandeling kan eigenlijk voor vrijwel elk lichaamsdeel uitgevoerd worden maar de meest voorkomende zijn behandelingen aan:

  • Gezicht
  • Handen

Goedaardige of kwaadaardige pigmentvlekken?

Pigmentvlekken zoals ouderdomsvlekken zijn vaak goedaardig. Toch is het belangrijk deze verkleuringen in de huid goed in de gaten te houden. Verandert de vlek van vorm, van kleur of geeft het klachten? Ga dan naar uw huisarts om te laten controleren of de vlek niet kwaadaardig is geworden.

Maak een afspraak

Om het teveel of juist te weinig aan pigment in uw huid te behandelen is een specialistische pigmentbehandeling nodig onder leiding van een ervaren arts. Bij de Dutch Clinic staat zo’n arts vanzelfsprekend voor u klaar. Wilt u daar meer over weten of een afspraak voor een eerste consult inplannen? Maak dan nu een afspraak.