Kleine medische ingrepen

Kleine huidaandoeningen zijn vaak heel goed te behandelen of te verwijderen door een van onze ervaren artsen. Bij de Dutch Clinic vindt u deze artsen. Met kleine medische ingrepen laat u goedaardige huidaandoeningen weghalen waarna u weer zo naar huis kunt.

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Veel huidaandoeningen hebben ingrijpende gevolgen op uw leven. Ze kunnen pijnlijk zijn of ontsierend en daarmee uw zelfvertrouwen ondermijnen. Bij de Dutch Clinic helpen wij u deze aandoeningen aan te pakken met geavanceerde technieken, state-of-the-art apparatuur en zeer ervaren artsen.

Te behandelen huidaandoeningen

De huidaandoeningen die u onder andere bij ons kunt laten behandelen of verwijderen zijn:

  • Wratjes en steelwratjes
  • Ouderdomswratjes
  • Talgcystes

Heeft u een andere goedaardige huidaandoening? Ook dan kunt u contact met ons opnemen om een van onze artsen te laten bepalen of wij u hierbij kunnen helpen.

Behandelmethodes

Om huidaandoeningen effectief aan te pakken, werken wij zowel met laser als met de naaldtechniek. Daarnaast verwijderen we sommige aandoeningen via kleine incisies of door het aan te stippen. Vanzelfsprekend is de aard van de aandoening bepalend in de keuze van de aanpak. Uw arts zal dit altijd vooraf met u bespreken en u uitgebreid van informatie voorzien.

Dagbehandelingen

Elke behandeling kan onder plaatselijke verdoving plaatsvinden. De aard van de huidaandoening bepaalt de duur van de behandeling maar het is nooit meer dan een dagbehandeling. Voor elke medische ingreep die u bij de Dutch Clinic ondergaat, kunt u voor het einde van de dag weer naar huis. Afhankelijk van de locatie van de ingreep kan het verstandig zijn om iemand anders te vragen u naar huis te brengen.

Nabehandeling

De mogelijke nabehandeling is geheel afhankelijk van de uitgevoerde ingreep en uw conditie. Ook hierbij geldt dus dat u van ons altijd persoonlijk advies krijgt hoe u het beste met de behandelde plek moet omgaan, hoe u deze kunt verzorgen en wanneer u weer in de zon mag zitten, kunt sporten en andere activiteiten kunt oppakken.

Maak nu een afspraak

Heeft u last van een goedaardige huidaandoening en wilt u deze effectief laten behandelen? Neem dan contact met ons op. Een arts zal de aandoening beoordelen en u adviseren hoe deze behandeld kan worden. Een afspraak maakt u via ons contactformulier.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com