Huidverbetering

Een te rode huid door couperose of rosacea, littekens als gevolg van acne of een ontsierende blauwe plek op de lip…. Huidaandoeningen zijn vaak in het oog springend en kunnen daardoor heel storend zijn. Maar ook als het minder opvallend is, kunt u er veel last van hebben. Zoals de jeuk en pijn die vaak gepaard gaat met psoriasis. De Dutch Clinic in Hoofddorp behandelt deze en meer huidaandoeningen. Huidverbetering dus, met veilige en bewezen technieken.

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Veel huidaandoeningen hebben ingrijpende gevolgen op uw leven. Ze kunnen pijnlijk zijn of ontsierend en daarmee uw zelfvertrouwen ondermijnen. Bij de Dutch Clinic helpen wij u deze aandoeningen aan te pakken met geavanceerde technieken, state-of-the-art apparatuur en zeer ervaren artsen.

Lasertherapie

Lasertherapie is een effectieve behandeling die veel wordt ingezet voor huidverbetering. Van het behandelen van pigmentvlekken, vitiligo en couperose tot acne en rimpels. Met laser kunnen veel verschillende huidproblemen effectief worden aangepakt.

Pigmentbehandelingen

Een veel voorkomende huidaandoening is pigmentvlekken. Of dit nu door de zwangerschap komt of het gevolg is van de leeftijd, het teveel aan pigment wordt vaak als ontsierend gezien. Lasertherapie of peelings zijn goede behandelmethodes om pigmentvlekken te laten verdwijnen of te verminderen.

Medische peelings

De medische peelings zijn effectieve behandelingen die uw huid verbeteren en verjongen. De bovenste huidlaag wordt verwijderd (exfoliatie) waarna een nieuwe, gladde huid tevoorschijn komt. U krijgt hierdoor een frisse, stralende teint waarbij lijntjes, littekens en oneffenheden minder zichtbaar zijn. Bij de Dutch Clinic werken we zowel met medische peelings als de TCA-peeling. Afhankelijk van uw huidaandoening zal de arts adviseren welke behandeling voor u het beste is.

Maak een afspraak

Of u nu een probleemhuid heeft met bijvoorbeeld acne of acnelittekens of een verouderde huid, onze intensieve behandelingen in huidverbetering zijn er voor de meeste huidaandoeningen. Wilt u weten welke aanpak van huidverbetering voor u het meest geschikt is? Maak dan een afspraak met een van onze artsen.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com