Huidverbetering

Een te rode huid door couperose of rosacea, littekens als gevolg van acne of een ontsierende blauwe plek op de lip…. Huidaandoeningen zijn vaak in het oog springend en kunnen daardoor heel storend zijn. Maar ook als het minder opvallend is, kunt u er veel last van hebben. Zoals de jeuk en pijn die vaak gepaard gaat met psoriasis. De Dutch Clinic in Hoofddorp behandelt deze en meer huidaandoeningen. Huidverbetering dus, met veilige en bewezen technieken.

Lasertherapie

Lasertherapie is een effectieve behandeling die veel wordt ingezet voor huidverbetering. Van het behandelen van pigmentvlekken, vitiligo en couperose tot acne en rimpels. Met laser kunnen veel verschillende huidproblemen effectief worden aangepakt.

Pigmentbehandelingen

Een veel voorkomende huidaandoening is pigmentvlekken. Of dit nu door de zwangerschap komt of het gevolg is van de leeftijd, het teveel aan pigment wordt vaak als ontsierend gezien. Lasertherapie of peelings zijn goede behandelmethodes om pigmentvlekken te laten verdwijnen of te verminderen.

Medische peelings

De medische peelings zijn effectieve behandelingen die uw huid verbeteren en verjongen. De bovenste huidlaag wordt verwijderd (exfoliatie) waarna een nieuwe, gladde huid tevoorschijn komt. U krijgt hierdoor een frisse, stralende teint waarbij lijntjes, littekens en oneffenheden minder zichtbaar zijn. Bij de Dutch Clinic werken we zowel met medische peelings als de TCA-peeling. Afhankelijk van uw huidaandoening zal de arts adviseren welke behandeling voor u het beste is.

Maak een afspraak

Of u nu een probleemhuid heeft met bijvoorbeeld acne of acnelittekens of een verouderde huid, onze intensieve behandelingen in huidverbetering zijn er voor de meeste huidaandoeningen. Wilt u weten welke aanpak van huidverbetering voor u het meest geschikt is? Maak dan een afspraak met een van onze artsen.