Huidaandoeningen

Voor een veilige en effectieve behandeling van uw huidaandoening kunt u veelal zonder verwijzing van uw huisarts terecht bij de Dutch Clinic in Hoofddorp. Onze ervaren artsen staan voor u klaar en met hun jarenlange expertise, de meest geavanceerde technieken en modern apparatuur weet u zich bij ons in goede handen.

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Veel huidaandoeningen hebben ingrijpende gevolgen op uw leven. Ze kunnen pijnlijk zijn of ontsierend en daarmee uw zelfvertrouwen ondermijnen. Bij de Dutch Clinic helpen wij u deze aandoeningen aan te pakken met geavanceerde technieken, state-of-the-art apparatuur en zeer ervaren artsen.

Behandelplan huidverbetering

Huidaandoeningen manifesteren zich van milde tot zeer ernstige vormen en vereisen elk een eigen aanpak volgens een persoonlijk behandelplan. Onze artsen stellen daarom tijdens het eerste consult een zorgvuldige diagnose waarna ze een behandelplan aan u voorstellen. Tijdens de behandeling wordt altijd beoordeeld hoe uw huid en de aandoening reageren en of tussentijdse aanpassing van het plan gewenst is.

Advies voor uw huid

De huid is het grootste orgaan van het menselijk lichaam en heeft naast het cosmetische, ook een heel belangrijke vitale functie. Goede verzorging en indien nodig tijdig een behandeling starten, is dan ook essentieel. Twijfelt u over een vlekje, bultje of andere storende oneffenheid in uw huid? Dan kunt u ons altijd om advies vragen.

Huidaandoeningen

Met onder meer lasertherapieën, peelings en IPL behandelen we een breed scala van huidaandoeningen zoals:

Maak een afspraak voor uw huidaandoening

Wilt u persoonlijk advies en een servicegerichte, deskundige behandeling van uw huidaandoening? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende eerste afspraak in de Dutch Clinic.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com