Huidverbetering

Dutch Clinic voor de behandeling van huidaandoeningen en cosmetische behandelingen in huidverbetering. Uw schoonheid wordt weer zichtbaar!

Veel huidaandoeningen hebben ingrijpende gevolgen op uw leven. Ze kunnen pijnlijk zijn of ontsierend en daarmee uw zelfvertrouwen ondermijnen. Bij de Dutch Clinic helpen wij u deze aandoeningen aan te pakken met geavanceerde technieken, state-of-the-art apparatuur en zeer ervaren artsen.

Huidverbetering

Wilt u uw huid en uitstraling verbeteren zonder echt te veranderen? Dan kiest u voor een cosmetische behandeling met injectables of lasertherapie die u weer jonger, stralender en vitaler eruit laat zien met behoud van uw expressie. De artsen in onze Dutch Clinic in Hoofddorp adviseren u daar graag over.

Maak een afspraak!

Wilt u meer weten of eens kennismaken? U mag ons altijd bellen voor al uw vragen of om direct een afspraak te boeken. In onze Dutch Clinic in Hoofddorp kunt u snel terecht!

De Dutch Clinic in Hoofddorp

Ware schoonheid zit van binnen, maar we maken het graag zichtbaar. Bij de Dutch Clinic helpen we u daarbij; met de behandeling van huidaandoeningen of door uw huid te verbeteren. Met de juiste medische en cosmetische behandeling uitgevoerd door ervaren artsen en met de nieuwste technieken voelt u zich weer goed in uw eigen huid.

Huidaandoeningen

Van vitiligo en psoriasis tot acne, rosacea, couperose en pigmentvlekken. Voor de behandeling van huidaandoeningen gaat u naar de Dutch Clinic.


Lees meer ⭢

Huidverbetering

Met fillers, draadlift, peelings of lasertherapie verbeteren we uw huid en uitstraling zonder u te veranderen.


Lees meer ⭢

Eerlijke tarieven

U krijgt bij ons de beste kwaliteit maar betaalt alleen voor dat wat er voor uw behandeling wordt gebruikt. Dat zijn onze eerlijke tarieven.


Lees meer ⭢

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com