Huidverbetering

Dutch Clinic voor de behandeling van huidaandoeningen en cosmetische behandelingen in huidverbetering. Uw schoonheid wordt weer zichtbaar!

Huidaandoening

Veel huidaandoeningen hebben ingrijpende gevolgen op uw leven. Ze kunnen pijnlijk zijn of ontsierend en daarmee uw zelfvertrouwen ondermijnen. Bij de Dutch Clinic helpen wij u deze aandoeningen aan te pakken met geavanceerde technieken, state-of-the-art apparatuur en zeer ervaren artsen.

Huidverbetering

Wilt u uw huid en uitstraling verbeteren zonder echt te veranderen? Dan kiest u voor een cosmetische behandeling met injectables of lasertherapie die u weer jonger, stralender en vitaler eruit laat zien met behoud van uw expressie. De artsen in onze Dutch Clinic in Hoofddorp adviseren u daar graag over.

Brochure laser- en lichtbehandeling

Ware schoonheid zit van binnen, maar we maken het graag zichtbaar. Bij de Dutch Clinic helpen we u daarbij; met de laser- en licht behandeling verbeteren wij uw huid. Met de juiste medische en cosmetische behandeling uitgevoerd door ervaren artsen en met de nieuwste technieken voelt u zich weer goed in uw eigen huid.

Huidaandoeningen

Van rode adertjes in het gezicht (couperose) en pigmentvlekken. Voor de behandeling van huidaandoeningen gaat u naar de Dutch Clinic.


Lees meer ⭢

Huidverbetering

Met fillers, draadlift, peelings of lasertherapie verbeteren we uw huid en uitstraling zonder u te veranderen.


Eerlijke tarieven

U krijgt bij ons de beste kwaliteit maar betaalt alleen voor dat wat er voor uw behandeling wordt gebruikt. Dat zijn onze eerlijke tarieven.


Lees meer ⭢

Ervaringen van onze klanten

Maak kennis met de artsen

Een huidbehandeling is geen ingreep waar u zomaar even voor kiest. Uiteraard wilt u dat deze ingreep gedaan wordt door een ervaren arts. De artsen van DutchClinic hebben meer dan 25 jaar ervaring.

Randolph van Eps

Specialist

Kim Stootman

OK assistent

Maak direct een afspraak

Nieuwsgierig naar wat wij kunnen betekenen voor u op het gebied van huidaandoeningen?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com