Haaruitval behandeling

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Bij Dutch Clinic in Hoofddorp ontvangt u hoogstaande kwaliteit, uitstekende service en persoonlijke aandacht. Precies wat u mag verwachten als u besluit een haartransplantatie te ondergaan. Wilt u ook weer een volle haarbos? U bent bij ons team van ervaren specialisten in vertrouwde handen.

Zo persoonlijk als uw haar is, zo persoonlijk is ons advies als u een haartransplantatie overweegt. Met een gratis haaranalyse beoordelen we de kwaliteit van het haar en de mogelijkheden om een succesvolle haartransplantatie uit te voeren. Deze haaranalyse en het advies worden gegeven door een ervaren specialist uit onze Dutch Clinic en verplichten u tot niets.

Haaranalyse en advies.

Haaranalyse en advies.

Antwoord op uw vragen

Het succes van een haartransplantatie is vanzelfsprekend afhankelijk van de kwaliteit van het donorhaar; is dat voldoende aanwezig en goed gezond om op de kale of dun behaarde plek een mooie volle bos haar weer te laten aangroeien? Het antwoord op die vraag krijgt u tijdens de haaranalyse.

Haarkwaliteit, haardichtheid en de verwachtingen beoordeeld

De haaranalyse is onderdeel van de kennismaking bij de Dutch Clinic. Volgens afspraak komt u langs in onze kliniek in Hoofddorp. Een van de specialistische artsen ontvangt u en bespreekt uw wensen. Om vervolgens de mogelijkheden te bepalen, wordt met de haaranalyse de kwaliteit, haardichtheid en de verwachtingen omtrent de kaalheid beoordeeld. Hiervoor gebruiken we speciale apparatuur.

Persoonlijk advies

Na het onderzoek worden de uitslagen geanalyseerd. Dit wordt direct met u besproken en u ontvangt ook gelijk een persoonlijk advies. Tijdens dit gesprek komen ook andere zaken aan bod zoals het bestrijden van haaruitval, de haartransplantatie en de resultaten die u daarbij kunt verwachten. Vooral dat laatste is heel persoonlijk en geheel afhankelijk van de uitkomsten van de haaranalyse. Om die reden is het persoonlijke advies ook altijd een vast onderdeel van het eerste consult.

Maak nu een afspraak

Tijdens de kennismaking is ook voldoende ruimte voor het beantwoorden van al uw vragen. Kom dus goed voorbereid naar de Dutch Clinic, laat uw haar analyseren en hoor tijdens het persoonlijke adviesgesprek wat uw mogelijkheden zijn voor een haartransplantatie. Maak nu een afspraak, dan ontvangen we u binnenkort in onze kliniek in Hoofddorp.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com