Haartransplantatie Zandvoort

Contact opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek en/of kosteninschatting kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033

U kunt ook ons contactformulier invullen.

Overweegt u een haartransplantatie in Zandvoort en omgeving? Haaruitval is een veelvoorkomend probleem. Mannen en vrouwen krijgen om uiteenlopende redenen te maken met extreme haaruitval. Om een geschikte behandeling mogelijk te maken is het van belang de oorzaak van de haaruitval te kennen en/of vast te laten stellen. Aan de hand daarvan kunt u een haartransplantatie in Zandvoort en omgeving als mogelijke oplossing overwegen.

Haartransplantatie Zandvoort.

Haartransplantatie Zandvoort.

Wel of geen haartransplantatie in Zandvoort en omgeving

Dat de haartransplantatie de voorbije jaren enorm populair is geworden, is geen geheim. Haarklinieken in binnen- en buitenland presenteren zich zowel online als in de gedrukte media. Wat vaak onvoldoende duidelijk is, is het feit dat niet iedere vorm van haaruitval voor een haartransplantatie in aanmerking komt. Zo is er een groot verschil tussen tijdelijk en blijvend haarverlies.

  • Tijdelijke haaruitval kan worden veroorzaakt door een medische behandeling, medicijngebruik, gebrek aan vitamines en mineralen, stress, grote gewichtsschommelingen, hormonale invloeden zoals een zwangerschap, schildklierproblemen en verschillende chronische aandoeningen. Het spreekt voor zich dat u een oplossing zoekt voor het haarverlies, maar in deze gevallen is een haartransplantatie niet de gewezen oplossing. Een van de kenmerken van tijdelijke haaruitval is dat de haargroei zichzelf kan herstellen. Afhankelijk van de situatie gaan hier enkele maanden overheen.
  • Blijvend haarverlies wordt in het merendeel van de gevallen veroorzaakt door het mannelijke DHT-hormoon. Onder invloed van het dihydrotestosteron hormoon wordt het natuurlijke haargroeiproces versneld. Dit heeft de vernietiging van de haarzakjes tot gevolg, waardoor op den duur geen nieuwe haargroei meer mogelijk is. Erfelijke kaalheid, ook bekend als Alopecia androgenetica, kan met behulp van een haartransplantatie behandeld worden.

Naast de oorzaak van het haarverlies, zijn er verschillende andere factoren die van invloed zijn op het wel of niet laten toepassen van een haartransplantatie in Zandvoort en omgeving. Daarom wordt een haartransplantatie altijd voorafgegaan door een uitgebreid intakegesprek bij een haartransplantatie specialist. Uiteraard wordt daarbij gesproken over uw haarverlies en kijkt de specialist hoe ver het haarverlies gevorderd is. Het kan gebeuren dat u niet over voldoende donormateriaal beschikt, zodat van tevoren al bekend is dat het resultaat onvoldoende zal zijn. Ervaren specialisten raden in dat geval een haartransplantatie af en adviseren u over eventuele alternatieven.

Alternatief haartransplantatie

Komt u door tijdelijk haarverlies niet in aanmerking voor een haartransplantatie? Is de haaruitval al te gevorderd en is het te laat voor een haarimplantatie? De markt is overspoeld door producten en middelen die allemaal beweren haaruitval te verminderen en de haargroei te bevorderen. Het merendeel hiervan heeft geen enkel bewezen effect, waardoor teleurstellingen bij gebruikers zich regelmatig voordoen. Ook als u niet voor een haartransplantatie in aanmerking komt, kan een haartransplantatie specialist u alternatieve behandelmethodes voorstellen. Dit zijn bewezen methodes waardoor het haarverlies minder opvalt. Zeker bij Alopecia androgenetica kunnen haargroeimiddelen als Dutasteride, Finasteride en Minoxidil uitkomst bieden. Het haarverlies wordt binnen een aantal maanden gestabiliseerd en een enkele keer is een verbeterde haargroei zichtbaar. De middelen zijn daarnaast ook bekend om de soms blijvende bijwerkingen. Niet iedereen heeft een voorkeur voor het dagelijks gebruik van een haargroeimiddel. Andere alternatieven zijn laserbehandelingen, micro haar pigmentatie en/of het dragen van een pruik of haarwerk. Iedereen heeft persoonlijke voorkeuren om het haarverlies te camoufleren. De huidige beschikbare middelen en/of behandelingen kunnen volledig op uw persoonlijke situatie afgestemd worden en bieden goede resultaten.

Kosten haartransplantatie

Gaat uw voorkeur toch uit naar een haartransplantatie in Zandvoort en omgeving? Dan is het logisch dat u benieuwd bent naar de tarieven die voor de ingreep in rekening worden gebracht. Dutch Clinic, in Hoofddorp, rekent scherpe haartransplantatie prijzen. Voor de ingreep betaalt u een bedrag tussen € 1.499 en € 4.999, de exacte prijs is afhankelijk van het aantal haarzakjes dat wordt getransplanteerd. Schrikken de haartransplantatie kosten u af? Dutch Clinic biedt u een betaalbaar alternatief. Naast een haarkliniek in Hoofddorp, beschikt Dutch Clinic over een kliniek in Istanbul, Turkije. Ook hier wordt de FUE haartransplantatie met succes toegepast. Zowel de voorbereiding als de controles en nazorg gebeuren in Hoofddorp, de haartransplantatie zelf in Istanbul. De kosten in Turkije liggen tussen € 1.899 en € 2.899. Uiteraard krijgt u een levenslange groeigarantie.

Persoonlijk haartransplantatie gesprek

Bent u woonachtig in de omgeving van Zandvoort? De moderne haarkliniek van Dutch Clinic bevindt zich op een afstand van 20 km. Zoekt u naar een kwalitatief hoogwaardige haartransplantatie? Laat uzelf dan gratis en vrijblijvend voorlichten door onze haartransplantatie specialisten. Een afspraak maken doet u telefonisch via +31 (0)20 214 2033. Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen, u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com