Haartransplantatie Zaandam

Contact opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek en/of kosteninschatting kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033

U kunt ook ons contactformulier invullen.

Overweegt u een haartransplantatie in Zaandam en omgeving? De haartransplantatie is een veilige chirurgische ingreep. De risico’s zijn beperkt, maar dat neemt niet weg dat het een medische ingreep blijft. Om complicaties en risico’s te voorkomen is het belangrijk om de ingreep onder hygiënische omstandigheden en door ervaren specialisten toe te laten passen. Bereidt u zelf daarom altijd goed voor, zodat u na afloop van een haartransplantatie in Zaandam en omgeving met een tevreden gevoel terugkijkt op het behandelproces en natuurlijk het bereikte resultaat.

Haartransplantatie Zaandam.

Haartransplantatie Zaandam.

Donormateriaal haartransplantatie

De FUE haartransplantatie wordt uitsluitend met lichaamseigen donormateriaal uitgevoerd. Dit maakt de kans op afstoting zeer klein. U dient dan ook over voldoende donormateriaal te beschikken. In de regel zijn donorharen afkomstig van de achterkant van uw hoofd, de haarkrans. Het bijzondere van de haarzakjes die uit dit donorgebied afkomstig zijn is dat ze niet gevoelig zijn voor het DHT-hormoon dat erfelijke kaalheid veroorzaakt. De keerzijde hiervan is, dat op het moment dat uw haarverlies al te ver gevorderd is en u niet over genoeg donormateriaal beschikt, de gewenste haartransplantatie zal worden afgeraden. Waarom wordt een haartransplantatie in Zaandam en omgeving dan niet met vreemd donormateriaal uitgevoerd? De kans op afstoting is te groot. Om een kans van slagen te hebben zou u zware afweer onderdrukkende medicatie moeten gebruiken, dit net zoals bij een orgaantransplantatie. Waar moet u nog meer op letten na een haartransplantatie?

  • De getransplanteerde haarzakjes hebben een aantal dagen nodig om vast te groeien in de kalende gebieden. Slaap daarom de eerste nachten met een extra kussen, zodat uw hoofd wat hoger ligt.
  • Gebruik de eventueel voorgeschreven medicatie volgens voorschrift. Ga hier zorgvuldig mee om en neem de periode na de haartransplantatie serieus. De haartransplantatie specialist kan eventueel een preventieve antibiotica kuur en/of andere medicatie die het herstel bespoedigen voorschrijven.
  • Rook niet. Geadviseerd wordt om al ruim voor de haartransplantatie in Zaandam en omgeving te stoppen met roken en dit ook na de ingreep niet te doen. Er zijn tal van mogelijkheden waarbij de kosten voor stoppen met roken door zorgverzekeraars worden vergoed.
  • Vermijd de eerste dagen en weken overmatige inspanningen. Overleg met de haartransplantatie specialist wanneer u eventueel lichamelijk zware arbeid kunt hervatten.
  • Sporten, met name contactsporten, doet u de eerste 6 weken niet.
  • Zwemmen en sauna bezoeken zijn van invloed op het herstel en doet u ook een aantal weken niet.
  • Stel de hoofdhuid de eerste weken niet bloot aan het zonlicht en/of de zonnebank. Kies voor een goede zonbescherming.
  • Draag de eerste tijd geen hoofddeksels. Wilt u later een petje of muts dragen? Zorg er dan voor dat deze niet te strak om de hoofdhuid zitten.

Ondanks een goede voorbereiding en het opvolgen van de richtlijnen en leefregels na een haartransplantatie, bestaat er een kleine kans op bijwerkingen. Als gevolg van de behandeling kan de behandelde huid rood en gezwollen zijn. Op het moment dat de wondjes genezen, worden korstjes gevormd. Het is van belang om, ook bij jeuk, van de korstjes af te blijven. Korstjes die open gekrabd worden hebben een vergrote kans op slechte wondgenezing, infecties en blijvende littekens. Ervaart u in de dagen na de haartransplantatie aanhoudende roodheid, koorts of andere klachten? Neem dan altijd contact op met de haarkliniek.

Blijvend resultaat haartransplantatie in Zaandam en omgeving

De haartransplantatie maakt nieuwe haargroei mogelijk en de resultaten die bereikt worden zijn blijvend. De techniek is geavanceerd en de behandelmethode bewezen. Haartransplantaties worden wereldwijd bij mannen en vrouwen met succes toegepast. Het is niet voor niets dat kwalitatief hoogwaardige haarklinieken groeigarantie geven. De mooiste en meest natuurlijke resultaten worden bereikt door haartransplantatie specialisten die over aantoonbare ervaring beschikken. Maak daarom kennis met verschillende haarklinieken. U kunt dan uw eigen ervaringen met elkaar vergelijken en een keuze maken voor de haarkliniek waarbij u zich vertrouwt voelt.

Meer weten over een FUE haartransplantatie?

Heeft u last van mannelijke of erfelijke haaruitval en zoekt u daarvoor een blijvende oplossing? Wellicht dat een haartransplantatie in Zaandam en omgeving een goede oplossing is. U kunt vrijblijvend voor laten lichten door de specialisten van Dutch Clinic in Hoofddorp. Dutch Clinic is vanuit Zaandam goed bereikbaar. U kunt hiervoor gebruik maken van eigen vervoer of reizen met het openbaar vervoer. Het eerste consult is gratis, waarbij u een behandeladvies krijgt voor een FUE haartransplantatie. Onze specialisten lichten de verschillende behandelmethodes graag toe en beantwoorden de vragen die u heeft. Een afspraak maakt u door telefonisch contact op te nemen met +31 (0)20 214 2033. U kunt ook het contactformulier invullen.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com