Haartransplantatie Uithoorn

Contact opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek en/of kosteninschatting kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033

U kunt ook ons contactformulier invullen.

Overweegt u een haartransplantatie in Uithoorn en omgeving? Als u te maken heeft met erfelijke kaalheid is een haarimplantatie wellicht een geschikte oplossing. Bij een haartransplantatie in Uithoorn en omgeving worden gezonde haarzakjes uit uw haarkrans gehaald en op de kalende plaatsen elders op het hoofd teruggezet. De haartransplantatie is een effectieve methode om nieuwe haargroei op kalende plekken te creëren. De ingreep kent echter wel een prijskaartje.

Haartransplantatie Uithoorn.

Haartransplantatie Uithoorn.

Kortingsmogelijkheden haartransplantatie in Uithoorn en omgeving

De kosten van een FUE haartransplantatie worden berekend op basis van de hoeveelheid haarzakjes die tijdens de ingreep verplaatst worden. In Nederland ligt de kostprijs van een gemiddelde haartransplantatie tussen € 5.000 en € 10.000. Dit zijn behoorlijke prijzen, en zorgverzekeraars vergoeden de ingreep zelden. Het is logisch dat u op zoek gaat naar kortingsmogelijkheden om de gewenste behandeling toe te laten passen. Goedkope haartransplantatie aanbiedingen, groepskortingen of kortingsbonnen. De mogelijkheden om van een korting gebruik te maken zijn gevarieerd. Maar is het verstandig om gebruik te maken van een zogenaamde groepskorting en waar komt u dan terecht? Een haartransplantatie is een ingreep die kennis, ervaring en nauwkeurigheid van de behandelend arts vereist. Kies daarom nooit zonder persoonlijk kennis te maken met een haarkliniek of specialist voor een op het eerste zicht aantrekkelijk goedkope aanbieding.

Veilige haartransplantatie mogelijkheden

In plaats van een groepsaanbieding kunt u overwegen om een haartransplantatie in het buitenland toe te laten passen. Turkije is tegenwoordig een van de beste haartransplantatie bestemmingen ter wereld. De kennis op het gebied van reconstructieve haarchirurgie is groot en de kwaliteit die door Turkse haarklinieken wordt geleverd constant hoog. Bent u woonachtig in de omgeving van Uithoorn? Dan kunt u via Dutch Clinic in Hoofddorp voor een haartransplantatie naar Turkije. Dutch Clinic heeft zowel in Hoofddorp zelf, als in Turkije moderne haarklinieken waar de FUE haartransplantatie met succes wordt toegepast. Het voordeel is dat u alleen voor de ingreep naar Turkije gaat. Het voorbereidende gedeelte en de nazorg vinden plaats in Hoofddorp. Op deze manier worden overbodige reiskosten voorkomen en bent u zeker van zorg dichtbij huis. De artsen in Hoofddorp en Istanbul staan voortdurend in onderling contact met elkaar. Uw medische gegevens worden actueel gehouden, zonder dat u telkens moet herhalen wat u eerder heeft gezegd. Ziet u er tegenop om naar Turkije te reizen? Dan kunt u de FUE haartransplantatie ook door de artsen in Hoofddorp toe laten passen. In beide klinieken wordt gewerkt met geavanceerde apparatuur en de moderne FUE haartransplantatie techniek.

Haartransplantatie in Uithoorn en omgeving of Istanbul

Het verschil tussen een haartransplantatie in Uithoorn en omgeving of Istanbul is naast de locatie voornamelijk de prijs. Dutch Clinic biedt in Istanbul tarieven aan die liggen tussen € 2.899 en € 3.899. Bij dit tarief zijn inbegrepen: vliegtickets, hotel, transfers, de haartransplantatie en nazorg in Nederland. Ook het intakegesprek vindt plaats in Hoofddorp. Tijdens het gesprek worden zowel de behandelmogelijkheden in Istanbul als deze in Hoofddorp nader toegelicht. Uw keuze voor Dutch Clinic heeft interessante voordelen:

  • Jaarlijks worden meer dan 750 FUE haartransplantaties bij mannen en vrouwen toegepast.
  • De haartransplantatie specialisten en medewerkers beschikken over jarenlange, aantoonbare ervaring met de behandeltechniek.
  • Moderne behandelapparatuur en uitstekende resultaten.
  • Persoonlijke aandacht, begeleiding en nazorg.
  • Uitstekende prijskwaliteitsverhouding.
  • Gratis vrijblijvend intakegesprek.

Laat u de behandeling toepassen in onze kliniek in Istanbul? Dan kunt er zeker van zijn dat er Nederlandstalige begeleiding aanwezig is. Van communicatieproblemen is geen sprake. Nadat u de kliniek in Istanbul verlaat, wordt uw dossier terug overgedragen aan de specialisten in Hoofddorp. Op deze manier vindt een vlotte opvolging plaats wat noodzakelijk is voor zowel de nazorg als het te bereiken resultaat.

Meer weten?

Bereidt u zich voor op een haartransplantatie in Uithoorn en omgeving? Laat u dan vrijblijvend voorlichten door de specialisten van Dutch Clinic. Zeker als u bent geschrokken van de tarieven die door haarklinieken in uw directe omgeving worden gehanteerd, biedt Dutch Clinic u een betaalbaar alternatief. Jaarlijks reizen duizenden mensen van over de hele wereld naar Turkije voor onder andere een haartransplantatie. De kennis van de werkzame haarchirurgen ter plaatse is uitgebreid en altijd actueel. Als vanzelfsprekend wordt er voldaan aan de strikte wet- en regelgeving op het gebied van gezondheidszorg. De kliniek beschikt over de nieuwste behandelapparatuur en is van diverse faciliteiten voorzien. Het ontbreekt u tijdens uw verblijf in Istanbul aan niets. Voelt u zich meer op uw gemak door een bekende mee te nemen? Ook dat is uiteraard mogelijk. Meer weten of een afspraak maken voor een gratis consult? Dutch Clinic is telefonisch bereikbaar op +31 (0)20 214 2033.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com