Haartransplantatie Turkije forum

Haaruitval is vervelende, veel voorkomende kwaal. Mensen weten niet direct waar het haarverlies aan te wijten is. Alhoewel de oorzaken uiteenlopen, is erfelijke haaruitval een van de meest voorkomende oorzaken.

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Uitstekende kwaliteit, zeer ervaren chirurgen en een geheel verzorgd verblijf. De plastische chirurgie in Istanbul, Turkije regelen wij voor u vanuit Nederland. Zo heeft u altijd uw artsen en contactpersonen dichtbij; vanaf de eerste informatie, voor alle afspraken en voor de nazorg.

Haaruitval is vervelende, veel voorkomende kwaal. Mensen weten niet direct waar het haarverlies aan te wijten is. Alhoewel de oorzaken uiteenlopen, is erfelijke haaruitval een van de meest voorkomende oorzaken. Een van de mogelijke oplossingen is een haartransplantatie. Veel informatie, foto’s, video’s en ervaringen vindt u op een haartransplantatie Turkije forum. Op een forum worden zowel behandeltechnieken als haarklinieken en haartransplantatie specialisten besproken en beoordeelt.

Actief haartransplantatie Turkije forum

Het bekendste en actiefste forum waar haar gerelateerde onderwerpen worden behandeld is Haarweb.nl. Op dit forum worden dagelijks berichten geplaatst, vragen gesteld en ervaringen gedeeld. Zowel Nederlandse als buitenlandse haartransplantaties en haarklinieken komen op het forum aan bod. Wat kunt u verwachten van de informatie op een haartransplantatie Turkije forum? Diverse onderwerpen komen aan bod. U kunt hierbij denken als oorzaken van haaruitval, behandelmogelijkheden, resultaten, binnen- en buitenlandse klinieken. Het forum heeft een handige zoekfunctie, waar u op basis van de zoektermen die u invoert gerichte onderwerpen en informatie vindt. Dat haartransplantaties in Turkije populair zijn, ziet u bij het bezoeken van een forum. Een groot aantal ervaringen, vragen en berichten gaat over Turkse behandelaars.

Vraag en antwoord

Een forum geeft antwoord op verschillende vragen die betrekking hebben op een haarimplantatie. U kunt ook uw vragen voorleggen op een forum. Medegebruikers kunnen, vaak uit eigen ervaring, een antwoord geven. Feit is dat u niet de enige bent die een passende oplossing zoekt voor Alopecia androgenetica. De kans dat iemand anders dezelfde vragen heeft of had is groot. Neem de tijd om een forum te verkennen en de voor u interessante informatie rustig te lezen. Meelezen op een haartransplantatie Turkije forum is gratis en registratie is niet direct noodzakelijk. Wilt u van de volledige forum functionaliteit gebruik maken en ook de geplaatste foto’s kunnen bekijken? U kunt zich registreren. Registratie kan met een geldig e-mailadres, en door akkoord te gaan met regels die voor het gebruik van toepassing zijn. Na het bevestigen van het opgegeven e-mailadres kunt u ook de bijlages die bij de eerdere bijdrages zijn geplaatst openen. Het beeldmateriaal wat u ziet is interessant, omdat het juist ook de periode tussen de haartransplantatie voor en na foto’s laat zien. Foto’s van vlak na de haartransplantatie, maar ook beelden van een herstellende hoofdhuid en de haargroei, die tot ontwikkeling komt, worden geplaatst.

Voor- en nadelen haartransplantatie forum

Dat informatie op een forum interessant is, betekent niet dat alle berichten even objectief zijn. Zo zijn er enthousiaste forumgebruikers en gebruikers die minder enthousiast zijn. De negatieve ondertoon kan verschillende redenen hebben:

• Het forum kan een gekleurd beeld weergeven. Negatieve ervaringen worden in de regel sneller geplaatst en gedeeld dan positieve. Dit is bij een haartransplantatie forum niet anders. Zo kunt u negatieve ervaringen lezen over de kliniek van uw voorkeur. Sommige mensen laten zich hierdoor direct beïnvloeden en laten de betreffende kliniek links liggen. Het is beter om ook bij negatieve reviews zelf kennis te maken met de kliniek. Uw ervaring kan totaal anders zijn dan die van anderen.
• Reacties zijn niet altijd even betrouwbaar. Niet op elk forum is registratie noodzakelijk om te kunnen reageren. Het gevolg hiervan is dat er reacties geplaatst worden van onbestaande ingrepen. Als u actief bent op een forum kunt u deze ‘reviews’ vaak onderscheiden van echt meegemaakte ervaringen. Lees daarom altijd met open blik en focus uzelf niet te veel op de mening van iemand anders.

Haartransplantatie Turkije forum onderwerpen

Vragen en ervaringen over en met haartransplantaties in Turkije worden ook op een forum besproken. U vindt zowel informatie op het Nederlandse haarweb.nl forum, maar ook buitenlandse online fora besteden aandacht aan de behandelmogelijkheden in Turkije. Wanneer u zich inleest of voorbereidt op een haartransplantatie kunt u de Nederlandse en Turkse haarklinieken, tarieven en resultaten met elkaar vergelijken. Een forum is een handig hulpmiddel waar een groot aantal ‘basisvragen’ beantwoord wordt. Mensen die de ingreep zelf hebben laten toepassen en die actief zijn op een forum kunnen u helpen bij de beeldvorming van een haartransplantatie. De informatie op een forum helpt bij het voorbereiden van een gepland consult bij een haarkliniek.

Haartransplantatie consult

Als u een blijvende oplossing zoekt voor erfelijke haaruitval, dan kan een FUE haartransplantatie een mogelijkheid zijn. Heeft u na het meelezen op een forum vragen over uw persoonlijke situatie? Maak dan een afspraak voor een gratis consult bij Dutch Clinic in Hoofddorp. Haartransplantaties worden door ervaren haarchirurgen toegepast in de moderne klinieken in Hoofddorp en Istanbul. Dutch Clinic is telefonisch bereikbaar op +31 (0)20 214 2033.

Instructies veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over instructies voor en na een haartransplantatie. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Als bij u een haarsparende FUE haartransplantatie wordt toegepast, dan is het niet noodzakelijk om uw haar vooraf te scheren. In de kliniek wordt het donorgebied geschoren. De haren die lang genoeg zijn, vallen na de ingreep over het donorgebied heen. Bij een traditionele FUE ingreep, waarbij het haar wordt geschoren, kunnen tijdens een dagbehandeling meer grafts geoogst en getransplanteerd worden.

Met name de eerste 5 tot 10 dagen is het goed zichtbaar dat u een haartransplantatie heeft laten toepassen. Verspreid over het hoofd zijn rode puntjes en korstjes zichtbaar. Uw hoofdhuid begint na de ingreep te herstellen en na 5 tot 7 dagen is de ergste roodheid achter de rug. Meestal is het 7 tot 10 dagen na de haartransplantatie voor buitenstaanders bijna niet meer te zien dat u een haartransplantatie heeft ondergaan. Op de website van de Nederlandse Haarstichting kunt u ook veel interessante informatie vinden over haartransplantatie Turkije.

Gezien de gebruikte plaatselijke verdoving wordt het afgeraden om zelfstandig achter het stuur plaats te nemen. Het is beter en veiliger om u op te laten halen door een bekende en u thuis te laten brengen. Wordt de ingreep in de kliniek in Istanbul toegepast? Dan wordt u teruggebracht naar het hotel.

De FUE techniek laat geen zichtbare littekens achter, indien het herstel verloopt zoals het hoort. Dat betekent dat u de huid met rust laat direct na de behandeling en ook als de korstjes beginnen te jeuken niet krabt of wrijft. Dit kan de huid beschadigen en in sommige gevallen littekentjes veroorzaken.

Volg hiervoor het advies van de arts op. Let op dat de waterdruk laag is en dat het water niet te warm is. Blijf niet te lang onder de douche staan. Volg de was- en verzorgingsinstructies van de haarchirurg op.

Nee, de eerste dagen en weken gebruikt u de verzorgende producten die u van ons heeft ontvangen. Wanneer de hoofdhuid is hersteld kunt u, indien gewenst, weer overstappen op uw gebruikelijke shampoo en conditioner.

Als gevolg van de plaatselijke verdovingen kan het gebeuren dat uw voorhoofd er licht gezwollen uitziet. Dit is niets om u zorgen over te maken en zo’n 5 dagen na de ingreep beginnen de zwellingen af te nemen. U kunt de zwelling tegengaan door zo weinig mogelijk voorover te buigen. Ook kunt u uw gezicht of de zwelling koelen, waarbij u op let dat u de transplantatiegebieden vermijdt. Veel water drinken helpt eveneens de zwelling te verminderen.

De eerste twee weken na de haartransplantatie wordt sporten niet geadviseerd. Daarna kunt u lichte vormen van sport hervatten, maar wordt intensief zweten nog altijd niet toegejuicht. Met name contactsporten zoals onder meer voetbal, rugby en vechtsporten hervat u niet eerder dan 6 weken na de ingreep.

Het bezoeken van een sauna en het zwemmen in zoet of zout water vermijdt u minimaal tot 4 weken na de haartransplantatie. Zowel de vochtigheid als de hoge temperaturen kunnen het herstel nadelig beïnvloeden.

Twee tot vier weken na de haarimplantatie ziet het merendeel van de mensen het getransplanteerde haar uitvallen. Alhoewel dit een paniek reactie kan veroorzaken, is het goed om te weten dat het een normaal verschijnsel is. Het haarverlies is niet blijvend. Gemiddeld genomen begint het haar na zo’n 3 á 4 maanden weer te groeien.

In overleg met de behandelend haarchirurg is het gebruik van een middel als Minoxidil mogelijk. U kunt het middel niet te snel na een ingreep gebruiken. Volg daarom altijd het advies van de specialist nauwgezet op en gebruik niet meer dan de aanbevolen hoeveelheid.

Puistjes in de behandelgebieden komen geregeld voor. U hoeft hier eigenlijk niets aan te doen. Zijn de puistjes erg pijnlijk, dan kunt u eventueel een warm kompres op de puistjes leggen. Laat dit een aantal minuten inwerken. Daarna kunt u met 2 gaaskompressen het puistje voorzichtig uitknijpen. Knijp deze puistjes niet met uw blote handen uit, hiermee geeft u infecties en littekens een kans.

Verzorg de droge hoofdhuid met aandacht en voorkom dat de huid gaat bloeden. De huid kan behandeld worden met een goed hydraterende body lotion. Weet u niet welke lotion u het beste gebruikt, dan kan de behandelend haarchirurg u hierin adviseren.

Nee. De snelheid waarin het natuurlijke haargroeiproces zich voltrekt, is bij iedereen anders. Drie maanden is dan ook eerder een gemiddelde.

Resultaten ontwikkelen zich zo’n 9 tot 12 maanden na de haartransplantatie. Het kan echter ook gebeuren dat het eindresultaat bij u pas na 18 maanden beoordeeld kan worden.

Succesvol getransplanteerde haarzakjes blijven de rest van uw leven nieuwe haren produceren. De resultaten zijn blijvend. Naarmate u ouder wordt kunnen de haar wel op natuurlijke wijze dunner worden. De haartransplantatie heeft hier geen invloed op.

Als het haar begint te groeien, kunt u het in principe laten knippen. Er wordt doorgaans aangeraden hier wel een aantal maanden mee te wachten. Vaak is de eerste kappersbeurt na een haartransplantatie extra bijzonder. U kunt het haar laten knippen en stylen naar wens.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com