Haartransplantatie Turkije ervaringen

U bent het haarverlies zat en zoekt een concrete oplossing. Tijdens uw zoektocht ziet u resultaten die met een haartransplantatie bereikt worden.

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Uitstekende kwaliteit, zeer ervaren chirurgen en een geheel verzorgd verblijf. De plastische chirurgie in Istanbul, Turkije regelen wij voor u vanuit Nederland. Zo heeft u altijd uw artsen en contactpersonen dichtbij; vanaf de eerste informatie, voor alle afspraken en voor de nazorg.

Nadat u meer over de ingreep heeft gelezen, besluit u zich verder te laten adviseren over deze oplossing bij Alopecia androgenetica. De kosten voor de ingreep in Nederland zijn hoog en u besluit verder te kijken naar buitenlandse behandelmogelijkheden. Turkije is een populaire haartransplantatie bestemming. Lees haartransplantatie Turkije ervaringen en zie hoe anderen de ingreep hebben ervaren.

Het belang van haartransplantatie Turkije ervaringen

Online vindt u zowel positieve als negatieve haartransplantatie ervaringen. Lees de reviews met een zekere objectiviteit, meningen zijn erg persoonlijk en het betreft vaak een momentopname. De manier waarop wordt teruggekeken naar een ingreep, is deels afhankelijk van de verwachting die iemand voorafgaand aan de haartransplantatie heeft. Zo is het niet realistisch om te denken dat een FUE haartransplantatie volledig pijnloos is, en dat u direct na afloop van de ingreep een volle haardos heeft. Dit is helaas niet het geval. Een ervaren specialist vraagt daarom al tijdens het eerste consult naar uw verwachting. De arts speelt hier op in en geeft aan wat u, realistisch gezien, kan en mag verwachten. Zijn uw verwachtingen te hoog en/of verkeerd dan kan de ingreep worden afgeraden, omdat een arts vooraf al kan zien dat de resultaten ontoereikend zullen zijn. Een haartransplantatie is een persoonlijke ingreep, die niet volledig naast de ervaring van iemand anders gelegd kan worden. Wel kunt u bij verschillende haartransplantatie Turkije ervaringen foto’s en video’s bekijken. Mensen laten zien hoe de resultaten zich ontwikkelen. Het geeft een beter beeld dan de standaard haartransplantatie voor en na foto’s die een kliniek u toont.

Positieve en negatieve haartransplantatie Turkije ervaringen

Het lezen van haartransplantatie ervaring kan inzicht geven in de behandelmogelijkheden en resultaten. Maar hoe weet u of een ervaring objectief of betrouwbaar is en waar vindt u ervaringsverhalen? Naast reviews op de website van een haarkliniek, kunt u het forum van Haarweb.nl bezoeken. Dit is het grootste en meest actieve forum in Nederland waar haar gerelateerde problemen en behandelingen worden besproken. Beperk u niet met het lezen van alleen positieve reviews, ook de negatieve ervaringen kunnen van waarde zijn. Alhoewel een forum vrij toegankelijk is en u ‘gewoon’ kunt meelezen, is het meestal noodzakelijk om uzelf te registreren in geval u zelf wilt meepraten en/of een bedrage op een forum wilt plaatsen. Het interessante van ervaringsverhalen die gedeeld worden en die regelmatig bijgewerkt worden, is dat mensen u vaak laten zien hoe de resultaten zich ontwikkelen en hoe de haardos eruit ziet na de periode van een jaar.

Zelf een ervaring delen

Heeft u recentelijk zelf een haartransplantatie ondergaan en wilt u anderen laten weten hoe u de ingreep heeft ervaren? Waarom deelt u uw ervaring niet? U kunt bij de kliniek zelf uw ervaring kenbaar maken, maar ook op een forum of in een persoonlijk blog kunt u het behandeltraject omschrijven. Het is een manier om anderen te laten weten hoe een haartransplantatie plaatsvindt. Niet iedereen heeft behoefte om het verloop van een cosmetische behandeling te omschrijven. Voelt u zich daar niet prettig bij en/of wilt u niet met uw verhaal online? Niemand kan u verplichten om een review te geven.

Dutch Clinic haartransplantatie ervaringen

Ook ervaringen van behandelingen die bij Dutch Clinic zijn toegepast worden online besproken. U kunt voorbeelden vinden op Haarweb.nl, maar ook Trustpilot laat u reviews en ervaringen zien. Vergelijk de ervaringen van behandelingen die in Turkije en/of Nederland zijn toegepast en laat u vervolgens persoonlijk voorlichten bij een haarkliniek. Waarom is een persoonlijk consult zo belangrijk? Niets is zo persoonlijk als een mening. Dat niet iedereen er dezelfde mening op na houdt is een bekendstaand feit. U kunt een heel andere mening hebben over de ontvangst en informatieverstrekking bij een haarkliniek dan iemand anders. Door bij verschillende klinieken kennis te maken kunt u uw eigen ervaringen met elkaar vergelijken. Uw eigen gevoel is vaak belangrijker dan de mening die anderen hebben. Om een haartransplantatie met een zeker gevoel te ondergaan is het vertrouwen dat u heeft in de haarchirurg van belang. Ontbreekt dit vertrouwen? Kijk dan verder en kies een andere behandelaar waarbij u wel een positief gevoel heeft.

Consult haartransplantatie Turkije

Twijfelt u tussen een haartransplantatie in Nederland en Turkije? Laat u vrijblijvend adviseren door de specialisten van Dutch Clinic. Met klinieken in Hoofddorp en Istanbul zijn de behandelmogelijkheden divers. Een consult is gratis en kent geen verplichting. Meer weten? U bereikt ons telefonisch op +31 (0)20 214 2033.

Instructies veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over instructies voor en na een haartransplantatie. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Als bij u een haarsparende FUE haartransplantatie wordt toegepast, dan is het niet noodzakelijk om uw haar vooraf te scheren. In de kliniek wordt het donorgebied geschoren. De haren die lang genoeg zijn, vallen na de ingreep over het donorgebied heen. Bij een traditionele FUE ingreep, waarbij het haar wordt geschoren, kunnen tijdens een dagbehandeling meer grafts geoogst en getransplanteerd worden.

Met name de eerste 5 tot 10 dagen is het goed zichtbaar dat u een haartransplantatie heeft laten toepassen. Verspreid over het hoofd zijn rode puntjes en korstjes zichtbaar. Uw hoofdhuid begint na de ingreep te herstellen en na 5 tot 7 dagen is de ergste roodheid achter de rug. Meestal is het 7 tot 10 dagen na de haartransplantatie voor buitenstaanders bijna niet meer te zien dat u een haartransplantatie heeft ondergaan. Op de website van de Nederlandse Haarstichting kunt u ook veel interessante informatie vinden over haartransplantatie Turkije.

Gezien de gebruikte plaatselijke verdoving wordt het afgeraden om zelfstandig achter het stuur plaats te nemen. Het is beter en veiliger om u op te laten halen door een bekende en u thuis te laten brengen. Wordt de ingreep in de kliniek in Istanbul toegepast? Dan wordt u teruggebracht naar het hotel.

De FUE techniek laat geen zichtbare littekens achter, indien het herstel verloopt zoals het hoort. Dat betekent dat u de huid met rust laat direct na de behandeling en ook als de korstjes beginnen te jeuken niet krabt of wrijft. Dit kan de huid beschadigen en in sommige gevallen littekentjes veroorzaken.

Volg hiervoor het advies van de arts op. Let op dat de waterdruk laag is en dat het water niet te warm is. Blijf niet te lang onder de douche staan. Volg de was- en verzorgingsinstructies van de haarchirurg op.

Nee, de eerste dagen en weken gebruikt u de verzorgende producten die u van ons heeft ontvangen. Wanneer de hoofdhuid is hersteld kunt u, indien gewenst, weer overstappen op uw gebruikelijke shampoo en conditioner.

Als gevolg van de plaatselijke verdovingen kan het gebeuren dat uw voorhoofd er licht gezwollen uitziet. Dit is niets om u zorgen over te maken en zo’n 5 dagen na de ingreep beginnen de zwellingen af te nemen. U kunt de zwelling tegengaan door zo weinig mogelijk voorover te buigen. Ook kunt u uw gezicht of de zwelling koelen, waarbij u op let dat u de transplantatiegebieden vermijdt. Veel water drinken helpt eveneens de zwelling te verminderen.

De eerste twee weken na de haartransplantatie wordt sporten niet geadviseerd. Daarna kunt u lichte vormen van sport hervatten, maar wordt intensief zweten nog altijd niet toegejuicht. Met name contactsporten zoals onder meer voetbal, rugby en vechtsporten hervat u niet eerder dan 6 weken na de ingreep.

Het bezoeken van een sauna en het zwemmen in zoet of zout water vermijdt u minimaal tot 4 weken na de haartransplantatie. Zowel de vochtigheid als de hoge temperaturen kunnen het herstel nadelig beïnvloeden.

Twee tot vier weken na de haarimplantatie ziet het merendeel van de mensen het getransplanteerde haar uitvallen. Alhoewel dit een paniek reactie kan veroorzaken, is het goed om te weten dat het een normaal verschijnsel is. Het haarverlies is niet blijvend. Gemiddeld genomen begint het haar na zo’n 3 á 4 maanden weer te groeien.

In overleg met de behandelend haarchirurg is het gebruik van een middel als Minoxidil mogelijk. U kunt het middel niet te snel na een ingreep gebruiken. Volg daarom altijd het advies van de specialist nauwgezet op en gebruik niet meer dan de aanbevolen hoeveelheid.

Puistjes in de behandelgebieden komen geregeld voor. U hoeft hier eigenlijk niets aan te doen. Zijn de puistjes erg pijnlijk, dan kunt u eventueel een warm kompres op de puistjes leggen. Laat dit een aantal minuten inwerken. Daarna kunt u met 2 gaaskompressen het puistje voorzichtig uitknijpen. Knijp deze puistjes niet met uw blote handen uit, hiermee geeft u infecties en littekens een kans.

Verzorg de droge hoofdhuid met aandacht en voorkom dat de huid gaat bloeden. De huid kan behandeld worden met een goed hydraterende body lotion. Weet u niet welke lotion u het beste gebruikt, dan kan de behandelend haarchirurg u hierin adviseren.

Nee. De snelheid waarin het natuurlijke haargroeiproces zich voltrekt, is bij iedereen anders. Drie maanden is dan ook eerder een gemiddelde.

Resultaten ontwikkelen zich zo’n 9 tot 12 maanden na de haartransplantatie. Het kan echter ook gebeuren dat het eindresultaat bij u pas na 18 maanden beoordeeld kan worden.

Succesvol getransplanteerde haarzakjes blijven de rest van uw leven nieuwe haren produceren. De resultaten zijn blijvend. Naarmate u ouder wordt kunnen de haar wel op natuurlijke wijze dunner worden. De haartransplantatie heeft hier geen invloed op.

Als het haar begint te groeien, kunt u het in principe laten knippen. Er wordt doorgaans aangeraden hier wel een aantal maanden mee te wachten. Vaak is de eerste kappersbeurt na een haartransplantatie extra bijzonder. U kunt het haar laten knippen en stylen naar wens.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com