Haartransplantatie Purmerend

Contact opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek en/of kosteninschatting kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033

U kunt ook ons contactformulier invullen.

Overweegt u een haartransplantatie in Purmerend en omgeving? Haaruitval en bewezen oplossingen zijn onderwerpen die regelmatig besproken worden. Het taboe is doorbroken en zowel mannen als vrouwen die te maken hebben met erfelijke haaruitval zoeken actief naar een geschikte oplossing bij dunner wordend haar en vroegtijdig kaal worden. Een haartransplantatie in Purmerend en omgeving maakt nieuwe haargroei en een gezonde haardos mogelijk.

Haartransplantatie Purmerend.

Haartransplantatie Purmerend.

Oplossing met blijvend resultaat

Een FUE haartransplantatie is een chirurgische ingreep die door gespecialiseerde artsen wordt toegepast. Tijdens de ingreep, die onder plaatselijke verdoving wordt uitgevoerd, worden haarzakjes uit uw haarkrans naar andere plekken verplaatst. Drie tot vier maanden na de ingreep wordt nieuwe haargroei op de behandelde plaatsen zichtbaar. De haren die uit het donorgebied geoogst worden, worden met een fijne holle naald geëxtraheerd. Na het oogsten worden de haarzakjes gecontroleerd en voorbereidt op plaatsing in de ontvangstgebieden. De haarzakjes worden door ervaren specialisten in een natuurlijke haargroeirichting geplaatst. Hierdoor wordt een mooi resultaat bereikt, waarbij het niet zichtbaar is dat een haartransplantatie in Purmerend en omgeving werd toegepast. Nadat de haarzakjes zijn vastgegroeid, zullen ze uw leven lang nieuwe haren blijven produceren. Grafts afkomstig uit de haarkrans zijn niet gevoelig voor het mannelijke dihydrotestosteron, DHT, dat verantwoordelijk is voor erfelijke haaruitval. De ingreep duurt doorgaans een hele dag en wordt op poliklinische basis uitgevoerd. U hoeft niet in de haarkliniek te overnachten en na het afronden van de ingreep mag u naar huis. Na een dag in de behandelstoel en de nawerking van de plaatselijke verdovingen, wordt geadviseerd om vervoer naar huis te regelen en niet zelfstandig naar huis te rijden. Lichte werkzaamheden kunnen de volgende dag hervat worden. Sporten en lichamelijk zware activiteiten en/of inspanningen laat u tot 6 weken achterwege. Als na drie tot vier maanden de nieuwe haargroei zichtbaar wordt, dan kunt u deze haren behandelen zoals u dat gewend bent. Knippen, kleuren, föhnen of in model brengen met gel en haarlak, alles is mogelijk.

Kosten haartransplantatie in Purmerend en omgeving

De kosten voor een haartransplantatie bij Dutch Clinic, in Hoofddorp, zijn betaalbaar en de ingreep wordt uitgevoerd door ervaren en gespecialiseerde artsen. De kliniek voldoet aan strenge voorwaarden op het gebied van gezondheidszorg en de artsen werken met geavanceerde behandelapparatuur. Bij een gemiddelde FUE haartransplantatie worden 2.500 tot 4.000 haarzakjes getransplanteerd. Dit is afhankelijk van het haarverlies en de beschikbaarheid van gezond donormateriaal. Een enkele keer is het nodig om een tijdens een extra behandeling een aanvullende hoeveelheid grafts te transplanteren. Ruim 80% van de mensen die bij Dutch Clinic een haartransplantatie ondergaat, ziet na een behandeling het gewenste resultaat. Vaak kan een haartransplantatie specialist al tijdens het eerste consult aangeven of een behandeling in uw geval volstaat voor een goed resultaat. Dutch Clinic biedt de FUE haartransplantatie aan vanaf € 2.499. Bij dit tarief zijn inbegrepen:

  • Gratis consult.
  • Haaranalyse.
  • Transplanteren van de vooraf bepaalde hoeveelheid haarzakjes.
  • Behandeling door ervaren haartransplantatie specialisten.
  • Nazorg en controles na de ingreep.

Herstel haartransplantatie

De herstelperiode is een belangrijke fase van het haartransplantatie proces. Al tijdens het eerste consult bij Dutch Clinic licht de specialist toe wat u na een haarimplantatie kunt verwachten. Zowel het donorgebied als de ontvangstgebieden en de haargroei hebben tijd nodig om te herstellen van de ingreep. De duur van de herstelperiode verschilt per persoon. In de eerste twee weken na de haartransplantatie in Purmerend en omgeving is de huid nog vaak rood, gezwollen en voelt trekkerig aan. Goede verzorging is belangrijk en kan helpen om jeuk, als gevolg van de huid die geneest, te verminderen. Krabben of wrijven over de jeukende huid kan ongewild wondjes en infecties tot gevolg hebben. Laat de huid daarom zoveel mogelijk met rust. Volg de adviezen en instructies van de haartransplantatie specialist op. Bij een herstelperiode zonder eventuele bijwerkingen of complicaties herstelt de huid zich binnen 7 tot 10 dagen na de ingreep.

Gratis haartransplantatie consult

Worden uw inhammen dieper? Is uw kruin kalend? Wordt uw haardos opvallend dunner? Erfelijke haaruitval kan uw zelfvertrouwen aantasten en uw sociale leven op een laag pitje zetten. Met een FUE haartransplantatie wordt nieuwe haargroei weer mogelijk en uw zelfvertrouwen hersteld. Vergelijkt u de behandelmethoden met elkaar of bent u benieuwd of een haartransplantatie bij u het gewenste resultaat heeft? Laat u adviseren door de ervaren specialisten van Dutch Clinic in Hoofddorp. Tijdens een gratis consult worden uw wensen en verwachtingen besproken en beoordeelt de specialist uw geschiktheid voor een eventuele ingreep. Wilt u een persoonlijk behandeladvies ontvangen? Maak dan een afspraak bij Dutch Clinic. U kunt de kliniek telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com