Haartransplantatie Noordwijk

Contact opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek en/of kosteninschatting kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033

U kunt ook ons contactformulier invullen.

Overweegt u een haartransplantatie in Noordwijk en omgeving? Jaarlijks worden wereldwijd duizenden haartransplantaties uitgevoerd. Waar online voornamelijk positieve reviews te vinden zijn, gaat het een enkele keer ook mis. In uitzonderlijke gevallen mislukt een haartransplantatie. Met de juiste voorbereiding en een ervaren haartransplantatie specialist kunt u echter veel doen om een mislukte haartransplantatie in Noordwijk en omgeving te voorkomen.

Haartransplantatie Noordwijk.

Haartransplantatie Noordwijk.

Onnatuurlijk resultaat haartransplantatie

Helaas werkt niet iedere haarkliniek met moderne behandelapparatuur en volgens de beste technieken. Daarnaast kan het resultaat van een haartransplantatie in Noordwijk en omgeving afwijken van het verwachtingspatroon en als teleurstellend worden ervaren. Feit is dat een behoorlijk aantal haartransplantaties wordt toegepast om een eerder bereikt resultaat te verbeteren en/of te herstellen. Er zijn een aantal oorzaken aan te wijzen waarom een haartransplantatie resultaat als teleurstellend wordt ervaren:

  • Gebruik van verouderde haartransplantatie technieken. Waar de meeste haartransplantaties tegenwoordig met de FUE methode worden toegepast, wordt een enkele keer teruggegrepen naar verouderde technieken.
  • Onvoldoende ervaring bij de behandelend specialist. Ingrepen die worden uitgevoerd door een onervaren haartransplantatie specialist, zonder begeleiding of supervisie van een ervaren arts, kunnen een onnatuurlijk resultaat als gevolg hebben.
  • Wanneer een haartransplantatie wordt toegepast, terwijl u in feite geen geschikte kandidaat bent. Is er onvoldoende donormateriaal beschikbaar, dan is het bereiken van een natuurlijk resultaat nagenoeg onmogelijk.

Het ervaren van een teleurstellend gevoel na een haartransplantatie is uiteraard vervelend. Vaak blijken de voorbereiding en verwachting voorafgaand aan de ingreep hierop van invloed te zijn. In de meeste gevallen kan een ervaren haartransplantatie het resultaat corrigeren en verbeteren met een extra haarimplantatie.

Herstel mislukte haartransplantatie in Noordwijk en omgeving

Heeft u in het verleden een haartransplantatie laten toepassen en bent u niet tevreden met het resultaat? Wellicht dat het resultaat verbeterd kan worden. De haartransplantatie specialisten van Dutch Clinic in Hoofddorp beschikken over jarenlange ervaring met de FUE haartransplantatie techniek. Het komt regelmatig voor dat mensen die elders een FUT- of FUE- haarimplantatie hebben ondergaan zich laten informeren over de verbetermogelijkheden. Uw geschiktheid wordt vooraf bekeken. Zo is het belangrijk dat er voldoende donormateriaal aanwezig is, om alsnog tot een natuurlijk resultaat te komen. Vaak kan ook een onnatuurlijke haargrens hersteld worden, en kan er ook op het gebied van haardichtheid en natuurlijke haargroeirichting heel wat bereikt worden. Het is echter wel zo dat u geen oneindig aantal haartransplantaties kunt laten toepassen. Uit een gezond donorgebied kunnen tot ongeveer 5.000 haarzakjes verwijderd worden, zonder dat dit direct zichtbaar dunnere of kale plekken tot gevolg heeft. Laat u daarom altijd goed voorlichten over de gevolgen die een haartransplantatie kan hebben.

Moderne FUE techniek

Om een teleurstellend resultaat te verbeteren werken de specialisten van Dutch Clinic uitsluitend met de FUE techniek. De haarzakjes worden één voor één geoogst en na controle in de eerder besproken gebieden geplaatst. Het oogsten gebeurt met een holle naald onder plaatselijke verdoving. Om de haarzakjes te plaatsen, boort de arts eerst kleine kanaaltjes. De diameter is minuscuul en uw hoofdhuid herstelt van de ingreep zonder zichtbare littekens achter te laten. Na een FUE haartransplantatie in Noordwijk en omgeving, duurt het herstel doorgaans niet langer dan 7 tot 10 dagen. Ook kunnen eventuele littekens van ongevallen en/of een eerdere FUT haartransplantatie met behulp van de FUE techniek gecamoufleerd worden. Is het resultaat van een eerdere haartransplantatie een verkeerde groeirichting? Ook dit kan door ervaren specialisten gecorrigeerd worden. De getransplanteerde haarzakjes worden dan verwijderd en teruggeplaatst in de juiste richting. Ervaren haartransplantatie specialisten kunnen u hierbij van dienst zijn.

Kosten corrigerende haartransplantatie

De kosten voor het laten herstellen van een eerder bereikt, teleurstellend haartransplantatie resultaat hangen af van de omvang van de ingreep. Prijzen zijn afhankelijk van het aantal grafts dat bij u wordt getransplanteerd en liggen bij Dutch Clinic in Hoofddorp tussen € 2.499 en € 6.999. Spreekt het idee u van een betaalbare haartransplantatie in Turkije u aan? Dan kunt u ook bij de moderne haarkliniek van Dutch Clinic in Istanbul terecht. De behandelend specialisten in beide klinieken, Hoofddorp en Istanbul, staan voortdurend in contact met elkaar. Dit betekent dat uw behandeling naadloos wordt opgevolgd. Nazorg gebeurt in Hoofddorp.

Intakegesprek haartransplantatie

Heeft u het idee dat een eerder uitgevoerde haartransplantatie een onnatuurlijk resultaat tot gevolg heeft? Wilt u uw haarlijn laten verbeteren of een FUT litteken laten camoufleren? Dutch Clinic biedt u een team van ervaren haartransplantatie specialisten die u graag van persoonlijk advies voorzien. Laat u voorlichten over de mogelijkheden die bij u passen. Het eerste consult is gratis. Dutch Clinic is telefonisch te bereiken op +31 (0)20 214 2033.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com