Haartransplantatie Nieuw-Vennep

Contact opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek en/of kosteninschatting kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033

U kunt ook ons contactformulier invullen.

Overweegt u een haartransplantatie in Nieuw-Vennep en omgeving? Haarverlies is een bekend probleem dat door veel mensen als irritant en onprettig wordt ervaren. Dagelijks verliest iedereen zo’n 50 tot 100 haren. Pas wanneer u aanmerkelijk meer haren verliest en deze haaruitval aanhoudt dan wordt gesproken over extreem haarverlies. Blijkt na onderzoek dat het haarverlies een gevolg is van Alopecia androgenetica dan kan een haartransplantatie in Nieuw-Vennep en omgeving overwogen worden. Een haartransplantatie is de enige behandeling die uw haargroei blijvend hersteld.

Haartransplantatie Nieuw-Vennep.

Haartransplantatie Nieuw-Vennep.

Erfelijke haaruitval en haartransplantatie

Haaruitval kent diverse oorzaken en is vaak tijdelijk. Wordt de ontlokkende factor weggenomen dan herstelt de haargroei zichzelf binnen een aantal maanden. Tijdelijk haarverlies wordt onder meer veroorzaakt door het gebruik van bepaalde medicijnen, langdurige stress, ziektes en aandoeningen en/of een tekort aan vitamines en mineralen. Een haartransplantatie wordt bij tijdelijk haarverlies vrijwel nooit toegepast. Is het haarverlies erfelijk bepaald? Dan houdt dat helaas in dat het haarverlies blijvend is. Mensen die met beginnend haarverlies geconfronteerd worden, proberen dit vaak te behandelen met vrij verkrijgbaar producten zoals shampoos, poeders, pillen en lotions. Het merendeel van deze middelen zijn wetenschappelijk niet bewezen en dragen niet of nauwelijks bij aan het verminderen van het haarverlies. Haargroeimiddelen die wel wetenschappelijk zijn bewezen, zijn alleen op voorschrift van een (huis)arts verkrijgbaar. Producten zoals Dutasteride, Finasteride en Minoxidil verminderen het haarverlies en hebben een positief effect op de haargroei. De middelen hebben niet bij iedereen het gewenste resultaat en de kans op ernstige bijwerkingen is groot. Bovendien dient u een middel dagelijks te blijven gebruiken, anders keert het haarverlies terug. Ziet u het gebruik van een haargroeimiddel niet zitten en zoekt u een blijvende oplossing? Dan is een haartransplantatie in Nieuw-Vennep en omgeving een prima mogelijkheid.

FUE haartransplantatie in Nieuw-Vennep en omgeving

Een FUE haartransplantatie werkt met uw donormateriaal. Tijdens de geavanceerde ingreep worden gezonde, bestaande haarzakjes uit het donorgebied gehaald en geplaatst in de kalende gebieden. Het donorgebied bevindt zich aan de achterzijde van het hoofd, de haarkrans. Het oogsten gebeurt onder plaatselijke verdoving. De haartransplantatie specialist verwijdert de grafts met behulp van een holle naald. Ieder haarzakje wordt op kwaliteit gecontroleerd, daarna worden ze geplaatst in de gebieden waar minder of geen haar aanwezig is. Om het terugplaatsen mogelijk te maken, boort de arts kleine kanaaltjes in de huid. Na het plaatsen van de haarzakjes groeien ze binnen een aantal dagen vast. De ingreep duurt zo’n 6 tot 8 uur en vindt plaats op poliklinische basis. Voor het verlaten van de haarkliniek krijgt u van de arts instructies mee over de manier waarop u het herstel positief kunt beïnvloeden. Dat houdt onder meer in:

  • Slaap de eerste nachten met een extra kussen.
  • Doe het de eerste dagen rustig aan en vermijd het stoten van uw hoofd.
  • Gebruik de geadviseerde verzorgingsproducten.
  • Krabbel of wrijf de korstjes die zich vormen niet los.
  • Ga niet zonder bescherming in de zon zitten.
  • De eerste zes weken kunt u beter niet sporten, zwemmen of naar de sauna gaan.
  • Gebruik geen tabaksproducten. Roken heeft een nadelig effect op de doorbloeding, iets waar de getransplanteerde haarzakjes behoefte aan hebben.

Goede nazorg is van directe invloed op het eindresultaat van de FUE haartransplantatie. Twijfelt u of heeft u last van klachten die u voor de ingreep niet had? Neem dan altijd contact op met de behandelend kliniek. De meeste mensen die een haartransplantatie laten toepassen, gaan na 10 dagen weer aan het werk. Verricht u zware fysieke werkzaamheden? Dan is er mogelijk sprake van een opbouwende fase en kunt u niet direct voluit aan het werk. Bespreek dit met de haartransplantatie specialist.

Persoonlijk haartransplantatie advies

Dutch Clinic past dagelijks FUE haartransplantaties toe in Hoofddorp op 5 km van Nieuw-Vennep. U kunt de ingreep laten toepassen door onze specialisten in Hoofddorp, maar ook in Istanbul beschikt Dutch Clinic over een haarkliniek. Tijdens een gratis consult worden de haartransplantatie mogelijkheden nader toegelicht. Het spreekt voor zich dat u zelf beslist of u de ingreep in Hoofddorp of in Istanbul toe laat passen. In beide klinieken zijn ervaren en uiterst professionele haartransplantatie specialisten werkzaam. Het is mogelijk om resultaten te bekijken van behandelingen die in het verleden zijn toegepast. Beslist u om de FUE haartransplantatie in Istanbul toe te laten passen? Dan vindt de nazorg plaats in Hoofddorp, hiermee voorkomen we dat u meerdere malen naar Turkije moet reizen. Meer weten of wilt u direct een afspraak maken voor een vrijblijvend intakegesprek? Dutch Clinic is telefonisch bereikbaar op +31 (0)20 214 2033. U kunt ook het contactformulier invullen.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com