Haartransplantatie Lisse

Contact opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek en/of kosteninschatting kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033

U kunt ook ons contactformulier invullen.

Overweegt u een haartransplantatie in Lisse en omgeving? Dan bent u bij Dutch Clinic in Hoofddorp aan het juiste adres. Dutch Clinic werkt met ervaren haartransplantatie specialisten die zowel in Hoofddorp als in de moderne haarkliniek in Istanbul FUE haartransplantaties toepassen. Jaarlijks worden door beide klinieken honderden FUE haartransplantaties met succes bij mannen en vrouwen toegepast.

Haartransplantatie Lisse.

Haartransplantatie Lisse.

Veilige haartransplantatie in Lisse en omgeving

Blijvend haarverlies is voor velen ingrijpend. Niemand ziet zichzelf graag met een dunner wordende haardos en kale plekken. De keuze voor een behandeling is ingrijpend. Het vinden van een blijvende oplossing is vaak moeizaam en niet zelden wordt eerst geprobeerd met haargroeimiddelen het haarverlies te verminderen. Slechts een aantal van dit soort middelen heeft effect, maar gaan helaas ook gepaard met soms ernstige bijwerkingen. Met een FUE haartransplantatie wordt blijvend nieuwe haargroei mogelijk. Uw kale kruin of inhammen opvullen met een haartransplantatie in Lisse en omgeving geeft uitstekende resultaten. De ingreep wordt uitgevoerd met lichaamseigen donormateriaal en de kans op afstoting is daardoor erg klein. Dutch Clinic biedt u verschillende mogelijkheden voor een FUE haartransplantatie. Zo kunt u de ingreep toe laten passen in Hoofddorp, maar heeft u ook de mogelijkheid om naar de moderne haarkliniek in Istanbul, Turkije te reizen. De specialisten in Hoofddorp en Istanbul werken nauw samen bij de opvolging van uw medisch dossier, zodat er uiterst nauwkeurig gewerkt kan worden.

Moderne behandeltechnieken

De ervaren haartransplantatie specialisten van Dutch Clinic passen zowel in Hoofddorp als Istanbul de moderne FUE techniek toe. Met behulp van een holle naald of FUE micro motor worden tijdens een dagbehandeling tot 4.500 haarzakjes getransplanteerd. De ingreep wordt onder plaatselijke verdoving toegepast, zodat u geen pijn ervaart. Eerst wordt uw haarkrans verdoofd, het zetten van injecties kan als gevoelig worden ervaren, waarna de specialist het benodigde aantal grafts verwijderd. Ervaren assistenten controleren ieder haarzakje afzonderlijk op kwaliteit, voordat het in het transplantatie gebied geplaatst wordt. Omdat er kleine kanaaltjes in de ontvangstgebieden geboord worden, wordt ook deze huid verdoofd. Na het boren van de kanaaltjes worden de haarzakjes in de natuurlijke haargroeirichting geplaatst. Een haartransplantatie duurt 6 tot 9 uur, afhankelijk van de omvang en complexiteit van de ingreep. U wordt niet in de haarkliniek opgenomen, na het afronden van de haartransplantatie kunt u de kliniek verlaten.

Voordelige haartransplantatie in Lisse en omgeving

Veel mensen zien de haartransplantatie als een blijvende oplossing bij erfelijke haaruitval. De mogelijkheden worden uitgebreid bekeken, maar toch haakt een relatief groot percentage van de geïnteresseerden nog altijd af en/of kiest voor een alternatieve behandeling. De voornaamste reden hiervoor is de kostprijs van de FUE haartransplantatie. In Nederland ligt de gemiddelde behandelprijs tussen € 6.000 en € 10.000. Zonder vergoedingsmogelijkheden is dat een groot bedrag dat niet iedereen kan of wil missen. Dutch Clinic biedt betaalbare tarieven. Bij de kliniek in Hoofddorp betaalt u voor een haartransplantatie een bedrag tussen € 2.499 en € 6.999. Een voordelig alternatief vindt u bij de kliniek in Istanbul met tarieven die liggen tussen € 2.899 en € 3.899. De kosten die gerekend worden zijn inclusief het intakegesprek, nazorg en controles. Gaat uw voorkeur uit naar een haartransplantatie in Istanbul? Dan zijn ook vliegtickets en een aantal hotelovernachtingen bij het behandeltarief inbegrepen. Zowel het intakegesprek als de nazorg gebeuren bij de specialisten in Hoofddorp. Door de onderlinge contacten verloopt de opvolging van uw medisch dossier vlekkeloos en bent u altijd gegarandeerd van ervaren specialisten die u behandelen en begeleiden.

Veilige haartransplantatie

Twijfelt u of een haartransplantatie in Lisse en omgeving in het buitenland veilig wordt toegepast? Turkije is de onbetwiste nummer 1 haartransplantatie bestemming. De gespecialiseerde artsen beschikken over jarenlange ervaring en volgen regelmatig workshops, conferenties en bijeenkomsten waar de ontwikkelingen op het gebied van haarchirurgie worden besproken. Jaarlijks worden bij de kliniek honderden haartransplantaties met succes toegepast. Tijdens een intakegesprek in Hoofddorp laat de specialist u haartransplantatie voor en na foto’s zien van ingrepen die in het verleden bij Dutch Clinic zijn uitgevoerd.

Haartransplantatie consult

Woont u Lisse en omgeving? Spreekt het idee van een betaalbare haartransplantatie in Hoofddorp of Istanbul u aan? Dutch Clinic biedt de mogelijkheid van een gratis consult. Maak kennis met de behandelend specialisten en ontvang een persoonlijk behandelvoorstel. Tijdens het consult wordt uw geschiktheid voor de ingreep beoordeelt en wordt bepaald hoeveel grafts u kunt laten transplanteren. Het consult is vrijblijvend. Een afspraak maakt u door telefonisch contact op te nemen met Dutch Clinic op +31 (0)20 214 2033. U kunt ook het contactformulier invullen.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com