Haartransplantatie Leiden

Contact opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek en/of kosteninschatting kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033

U kunt ook ons contactformulier invullen.

Overweegt u een haartransplantatie in Leiden en omgeving? Het aantal haartransplantaties dat jaarlijks wordt toegepast neemt nog steeds toe. Deze toename is niet toevallig. Bestaande technieken zijn de voorbije jaren verbeterd en verfijnd, waardoor de haartransplantatie zonder zichtbare littekens kan worden toegepast. Ook het aantal bekende mensen dat in de media heeft laten weten een haartransplantatie te hebben ondergaan, draagt bij aan de populariteit van de ingreep.

Haartransplantatie Leiden.

Haartransplantatie Leiden.

Moderne haartransplantatie techniek

Vroeger bleef er na een haartransplantatie een relatief groot litteken achter op de achterzijde van het hoofd. Artsen werkten toen uitsluitend met de FUT techniek, waarbij een reepje huid van de achterzijde van het hoofd werd verwijderd. De huid werd vervolgens in losse grafts versneden. Door het snijden in de huid, was hechten noodzakelijk. De hersteltijd van een FUT haartransplantatie was langdurig en de kans op infecties groot. In de loop der jaren zijn nieuwe technieken bekeken en ontwikkeld. Dit heeft geresulteerd in de FUE haartransplantatie die tegenwoordig overal wordt toegepast. Bij een haartransplantatie in Leiden en omgeving hoeft een arts niet langer in uw huid te snijden. De haarzakjes worden met behulp van een holle naald uit het donorgebied verwijderd, hierbij wordt de omliggende huid niet onnodig beschadigd. Het herstel verloopt vlot en bovendien zijn er achteraf geen littekens zichtbaar. De FUE haartransplantatie heeft de laatste jaren de FUT techniek steeds verder naar de achtergrond verdrogen. Dat de techniek nog verder verfijnd en verbeterd wordt, heeft tot de zogenoemde haarsparende FUE methode geleidt. Dit maakt de ingreep ook voor een grote groep vrouwen met erfelijke haaruitval een aantrekkelijke behandelmethode.

Onzichtbare haartransplantatie in Leiden en omgeving

Dankzij de moderne haartransplantatie apparatuur, de geavanceerde behandeltechnieken en de kennis en ervaring van behandelend specialisten zijn de resultaten tegenwoordig zeer succesvol. In de meeste gevallen is het niet eens zichtbaar dat u een haartransplantatie heeft laten toepassen. Ervaren haartransplantatie specialisten hebben de techniek niet alleen in de vingers zitten, ze weten bovendien hoe de haarzakjes in een natuurlijke groeirichting in de transplantatie gebieden geplaatst moeten worden. Het getransplanteerde haar kan gewoon behandeld worden zoals u dat gewend bent, de resultaten zijn blijvend. Dat de resultaten goed zijn, wil echter niet zeggen dat u een jeugdige volle haardos mag verwachten. Dit is niet realistisch. Door vooraf met de haartransplantatie specialist uw verwachtingen te bespreken, kan een specialist hierop inspelen. Dat behoedt u voor een eventuele teleurstelling.

Toepassingswijze haartransplantaties

Wat u wellicht niet weet is dat een FUE haartransplantatie een ingrijpende behandeling is, die uiterst nauwkeurig wordt toegepast. Dat betekent dat u rekening dient te houden met een behandeldag die 6 tot 9 uur duurt. De ingreep wordt in twee delen gesplitst:

  • Oogsten van de haarzakjes. Dit gebeurt nadat het donorgebied plaatselijk is verdoofd. Het verwijderen van de grafts uit uw haarkrans doet geen pijn. Het oogsten gebeurt met een holle naald en/of een FUE micro motor.
  • Plaatsen van de grafts in de kalende gebieden. Vooraf heeft u met de specialist besproken welke gebieden u op wilt laten vullen. Na het verdoven van de huid worden minuscule kanaaltjes geboord, hier worden vervolgens de haarzakjes in geplaatst.

Het is mogelijk om tussendoor de behandelstoel te verlaten. Ook is er voldoende tijd voorzien om te lunchen. Na het afronden van de haartransplantatie in Leiden en omgeving kunt u de haarkliniek verlaten. Laat uzelf ophalen door een bekende of regel op een andere manier vervoer naar huis. U heeft de hele dag in de behandelstoel gezeten en u kunt last hebben van de plaatselijke verdovingen, waardoor het niet verstandig is om zelfstandig achter het stuur van een auto plaats te nemen.

Korte herstelperiode

Een van de grotere voordelen van de FUE haartransplantatie techniek is, dat de herstelperiode relatief kort is. Binnen 7 tot 10 dagen is de behandelde huid volledig genezen, zonder dat er littekens zichtbaar zijn. Dat de huid is genezen, wil niet zeggen dat het eindresultaat op dat moment beoordeelt kan worden. Pas 3 tot 4 maanden na de haartransplantatie in Leiden en omgeving beginnen de getransplanteerde haarzakjes nieuwe haren te produceren. Dat betekent dat het nog enige tijd duurt voordat het resultaat definitief is.

Gratis haartransplantatie intakegesprek

Woont u in de omgeving van Leiden? Dan kunt u ook bij Dutch Clinic in Hoofddorp terecht voor een FUE haartransplantatie. Wij bieden u verschillende behandelmogelijkheden en behandellocaties aan. Zo kunt ervoor kiezen om de ingreep zelf in onze moderne haarkliniek in het Turkse Istanbul toe te laten passen. Uiteraard vinden zowel het intakegesprek als de nazorg en controles plaats bij Dutch Clinic in Hoofddorp. Dutch Clinic is telefonisch te bereiken op +31 (0)20 214 2033.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com