Haartransplantatie Katwijk

Contact opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek en/of kosteninschatting kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033

U kunt ook ons contactformulier invullen.

Overweegt u een haartransplantatie in Katwijk en omgeving? Een FUE haartransplantatie kan de gewenste oplossing zijn bij haaruitval. Zeker als u last heeft van erfelijk haarverlies biedt de ingreep uitstekende resultaten. Beschikt u over voldoende donormateriaal en wilt u weer met een mooie haardos van het leven genieten? Bereidt uzelf dan samen met Dutch Clinic voor op een haartransplantatie in Katwijk en omgeving.

Haartransplantatie Katwijk.

Haartransplantatie Katwijk.

Werkwijze haartransplantatie

Een haartransplantatie is een ingrijpende behandeling waarbij haren uit het donorgebied verplaatst worden naar kalende plekken. De haren zijn in de regel afkomstig uit uw haarkrans, die zich bevindt aan de achterkant en zijkanten van het hoofd. Dankzij unieke eigenschappen, die deze haarzakjes ongevoelig maakt voor dihydrotestosteron, blijven ze ook in de kalende gebieden nieuwe haren produceren. Dit uw leven lang. De donorharen kunnen naar uiteenlopende plaatsen getransplanteerd worden. U kunt hierbij denken aan onder meer de inhammen, uw haargrens en/of de kruin. Een aantal maanden na de FUE haartransplantatie in Katwijk en omgeving ziet u op de getransplanteerde gebieden nieuwe haargroei ontstaan. De resultaten zijn blijvend en uiterst natuurlijk.

Populaire haartransplantatie techniek

Snijden in de hoofdhuid, een reepje huid verwijderen en vervolgens het hechten van de huid. Dit is manier waarop de FUT haartransplantatie wordt toegepast. Het was een techniek die met name bekend stond en staat om het grote litteken in het donorgebied. Verbetering van de techniek en nieuwe mogelijkheden hebben de voorbije jaren de FUE, Follicle Unit Extraction, methode op de kaart gezet. Deze techniek is een stuk vriendelijker en maakt zowel snijden als hechten overbodig. De FUE haartransplantatie in Katwijk en omgeving wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd. Na de verdoving worden de haarzakjes met behulp van een holle naald of FUE micro motor uit het donorgebied verwijderd. Al tijdens het consult voorafgaand aan de ingreep, heeft u samen met de behandelend specialist besproken hoeveel haarzakjes er getransplanteerd kunnen worden. Na het verwijderen van de haarzakjes worden in de ontvangstgebieden kleine kanaaltjes, met een minimale diameter, geboord. Hier worden de geoogste haarzakjes in een natuurlijke groeirichting in geplaatst. Een van de nadelen van een FUE haartransplantatie is de lange behandelduur. Een gemiddelde behandeldag duurt 6 tot 9 uur. Ook voor een behandelend specialist is het een intensieve ingreep. Voor een goed resultaat is het van belang om te kiezen voor een behandelaar die over aantoonbare ervaring beschikt.

Herstel na een haartransplantatie in Katwijk en omgeving

De haartransplantatie is een poliklinische ingreep, waarvan u thuis kunt herstellen. De kans op complicaties of bijwerkingen is uiterst klein. In de dagen na de ingreep worden er korstjes gevormd. Naarmate het herstel vordert kunnen de korstjes gaan jeuken. Uiteindelijk vallen ze binnen 7 tot 10 dagen vanzelf van de huid af. Krabbel of trek de korstjes in geen geval los. Hiermee vergroot u de kans op onnodige complicaties en zelfs littekens. Zwellingen als gevolg van de ingreep nemen in de dagen en weken vanzelf af. Hoe vlot u geneest hangt van het herstellend vermogen van uw lichaam af, dit is bij iedereen anders. In de weken die volgen, zullen de getransplanteerde haren uitvallen. Dit is een normaal verschijnsel. De haarzakjes komen vervolgens in de rustfase van het haargroeiproces terecht. Na 3 tot 4 maanden gaat het haar opnieuw groeien. U zult zien dat de nieuwe haren dikker en steviger worden. Het definitieve resultaat is na 9 tot 12 te beoordelen. Het getransplanteerde haar groeit net zoals de andere haren en kan op dezelfde manier bij zowel de kapper als thuis behandeld en/of gestyled worden. De voordelen van een FUE haartransplantatie zijn:

  • Enige methode om haaruitval blijvend op te lossen en waarbij nieuwe haargroei mogelijk is.
  • De ingreep vindt plaats op poliklinische basis, een ziekenhuis opname is overbodig.
  • Korte herstelperiode.
  • Natuurlijke resultaten.
  • Veilige ingreep met een kleine kans op bijwerkingen of complicaties.
  • Bij een normaal herstel zijn er geen zichtbare littekens.

Betaalbare haartransplantatie

Bent u woonachting in Katwijk en omgeving en zoekt u naar betaalbare haartransplantatie mogelijkheden? Dutch Clinic in Hoofddorp biedt u verschillende behandelmogelijkheden aan. Tijdens een gratis intakegesprek in onze kliniek lichten de haartransplantatie specialisten deze mogelijkheden graag nader toe. Gekeken wordt of u in aanmerking komt voor een haartransplantatie en hoeveel haarzakjes u voor een optimaal resultaat laat transplanteren. U ontvangt een persoonlijk behandelplan en een bijpassende prijsopgave. Dutch Clinic past FUE haartransplantaties toe in Hoofddorp, maar ook in Istanbul beschikken we over een moderne haarkliniek. De behandeling wordt op identieke wijze toegepast, alleen wordt in Istanbul een aantrekkelijk betaalbaar tarief gehanteerd. Meer weten? Maak een afspraak voor een gratis consult, u kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com