Haartransplantatie IJmuiden

Contact opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek en/of kosteninschatting kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033

U kunt ook ons contactformulier invullen.

Overweegt u een haartransplantatie in IJmuiden en omgeving? Wanneer u zich oriënteert op een haartransplantatie dan heeft u behoefte aan advies en informatie. Een eerlijk, objectief advies over uw geschiktheid en de mogelijkheden die bij u passen. Online vindt u de nodige algemene antwoorden. Om een persoonlijk behandeladvies te krijgen is het noodzakelijk om een afspraak te maken bij een gespecialiseerde haarkliniek. Uzelf persoonlijk laten informeren is noodzakelijk voor een vlotte behandeling en een resultaat naar wens.

Haartransplantatie IJmuiden.

Haartransplantatie IJmuiden.

Gezonde haargroei

Haaruitval is normaal, iedereen verliest dagelijks 50 tot 100 haren. Haaruitval wordt pas vervelend als er grotere hoeveelheden haar uitvallen en uw haardos er dunner begint uit te zien. Ziet u hoe uw inhammen beetje bij beetje dieper worden? Hoort u regelmatig dat uw kruintje zichtbaar wordt? Stoort u zich aan een terugtrekkende haargrens? Dit kan het gevolg zijn van erfelijke haaruitval, ook wel bekend als Alopecia androgenetica. Veroorzaker van het haarverlies is het mannelijke dihydrotestosteron, DHT, hormoon. DHT heeft een vernietigende werking op de haargroei en laat de haarzakjes verschrompelen. Nieuwe haargroei is dan niet meer mogelijk. Bij mannen kan dit uiteindelijk volledige kaalheid tot gevolg hebben. Vrouwen die met deze vorm van haarverlies worden geconfronteerd, zien dat de volledige haardos wordt uitgedund. Tot kaalheid bij vrouwen leidt Alopecia androgenetica vrijwel nooit. Het haarverlies is blijvend en de enige behandeling die nieuwe haargroei mogelijk maakt is een haartransplantatie in IJmuiden en omgeving. Zeker bij beginnend haarverlies wordt nogal eens een alternatieve behandeling zoals een haargroeimiddel en/of een laserbehandeling geprobeerd. De resultaten die hiermee bereikt worden lopen sterk uiteen. Als een haargroeimiddel al verbetering brengt dan dient het middel dagelijks gebruikt te blijven worden. De kans op bijwerkingen en complicaties is echter groot en enkele bijwerkingen kunnen bovendien blijvend van aard zijn.

Variabel aantal grafts haartransplantatie in IJmuiden en omgeving

Een haartransplantatie is zowel een ingrijpende als een persoonlijke behandeling. Niet iedereen heeft dezelfde wensen en verwachtingen van de ingreep. Ook heeft niet iedereen dezelfde behandelmogelijkheden. Waar de een hier en daar een kale plek op wil laten vullen, heeft de ander behoefte aan een uitgebreide haartransplantatie met een groot aantal haarzakjes dat wordt getransplanteerd. De FUE haartransplantatie in IJmuiden en omgeving wordt uitsluitend met eigen donormateriaal toegepast. De kans op afstoting is daardoor uiterst klein. Dat betekent helaas ook dat er voldoende gezond donormateriaal aanwezig moet zijn om een haartransplantatie succesvol toe te kunnen passen. Is het haarverlies te ver gevorderd? Dan zal een haartransplantatie specialist u in alle eerlijkheid zeggen dat een alternatieve behandeling een betere keuze is. Uit een gezond donorgebied, de haarkrans, kunnen tot zo’n 5.500 haarzakjes verwijderd worden zonder dat er kalende plekken zichtbaar worden. Het ongelimiteerd toe laten passen van haartransplantaties is niet mogelijk.

Uitstekende haartransplantatie resultaten

Vraagt u zichzelf af waarom en hoe de resultaten van een haartransplantatie blijvend zijn? Dat komt door de unieke eigenschappen van de grafts die afkomstig zijn uit de haarkrans. Deze haarzakjes zijn niet gevoelig voor de vernietigende invloed van het DHT-hormoon. Ook nadat ze in de kalende gebieden zijn getransplanteerd blijven deze eigenschappen behouden. Grafts die met succes getransplanteerd worden, blijven uw leven lang haren produceren. Ervaren specialisten plaatsen de haarzakjes in een natuurlijke groeirichting in de transplantatie gebieden, waardoor u een gezonde haardos krijgt. Net als mannen en vrouwen die geen haartransplantatie hebben ondergaan en die ouder worden, kan ook uw haar op latere leeftijd wat dunner worden. Verwacht echter niet dat u na een haartransplantatie in IJmuiden en omgeving met een volle haardos de kliniek verlaat. Na een haartransplantatie heeft u behoorlijk wat geduld nodig en ontwikkeld het resultaat zich naarmate de maanden verstrijken. Nieuwe haargroei wordt 3 tot 4 maanden zichtbaar, waarna de haartjes steviger en dikker worden. Pas na 9 tot 12 maanden kan er over het definitieve resultaat geoordeeld worden.

Persoonlijk intakegesprek haartransplantatie

Bereidt u zichzelf voor op een haartransplantatie in IJmuiden en omgeving? Vergelijkt u de verschillende behandelaars met elkaar? Laat uzelf vrijblijvend informeren en adviseren door de ervaren specialisten van Dutch Clinic in Hoofddorp, op 25 km van IJmuiden. Tijdens het haartransplantatie intakegesprek wordt het haarverlies bekeken en beoordeelt een specialist het aanwezige donormateriaal. Er wordt gesproken over het aantal haarzakjes dat getransplanteerd kan worden, de manier waarop de FUE techniek wordt toegepast en de resultaten die u kunt verwachten. Het gesprek wordt afgesloten met het overhandigen van een persoonlijk haartransplantatie behandelplan. Ook ontvangt u een prijsopgave. Het intakegesprek is gratis en volledig vrijblijvend. Een telefonische afspraak bij Dutch Clinic maakt u door te bellen met +31 (0)20 214 2033.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com