Haartransplantatie Hoofddorp

Contact opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek en/of kosteninschatting kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033

U kunt ook ons contactformulier invullen.

Overweegt u een haartransplantatie in Hoofddorp? Haaruitval en kaalheid zijn veel besproken onderwerpen. Ongewenst haarverlies treft mannen en vrouwen. De behandelmogelijkheden zijn gevarieerd en bieden afwisselende resultaten. Als u zoekt naar een effectieve behandelmethode met blijvende resultaten, is een FUE haartransplantatie wellicht een oplossing. Dutch Clinic biedt betaalbare haartransplantaties voor mannen en vrouwen aan in Hoofddorp.

Haartransplantatie Hoofddorp.

Haartransplantatie Hoofddorp.

Haaruitval en haartransplantatie

Haaruitval kent uiteenlopende oorzaken. De meest bekende en meest voorkomende oorzaken van haarverlies zijn:

  • Medische behandelingen, zoals chemotherapie.
  • Gebruik van medicatie met haarverlies als bijwerking.
  • Tekort aan bepaalde vitamines en/of mineralen, zoals ijzer.
  • Langdurige blootstelling aan stress.
  • Bepaalde ziektes en chronische aandoeningen.
  • Erfelijke factoren.

Meestal blijkt het haarverlies tijdelijk te zijn. Eens een medische behandeling is afgelopen en/of als de uitlokkende factoren wordt weggenomen herstelt de haargroei zich binnen een aantal maanden vanzelf. Heeft u te maken met erfelijke kaalheid? Dan is herstel van de haargroei helaas niet mogelijk. Erfelijke kaalheid of Alopecia androgenetica is een veelvoorkomende oorzaak van haaruitval die zich niet alleen tot mannen beperkt. Vrouwen kunnen hier net zo goed mee te maken krijgen, al komt Alopecia androgenetica bij vrouwen vaak pas in de overgang of op latere leeftijd tot uiting. Waar mannen zien dat de inhammen dieper worden en de kruin begint te kalen, zien vrouwen eerder haaruitval in een diffuus patroon. Dat betekent dat de volledige haardos dunner wordt. Erfelijke kaalheid kan meestal met een FUE haartransplantatie blijvend opgelost worden.

FUE haartransplantatie in Hoofddorp

De haartransplantatie is een populaire cosmetische ingreep, die de laatste jaren veel bekendheid heeft gekregen. Bekende mensen die er openlijk voor uitkomen dat zij bij een bepaalde haarkliniek een haartransplantatie hebben laten toepassen, dragen ongetwijfeld bij aan deze populariteit. De toegenomen vraag naar haartransplantatie behandelingen heeft geleid tot een toename van het aantal haarklinieken en behandelaars. De onderlinge concurrentie, maakt dat er wat te vergelijken valt en dat u ook op prijstechnisch gebied uw voordeel kunt doen. Dat het succes van de ingreep een keerzijde heeft, is terug te zien in de behandeltarieven. Een gemiddelde haartransplantatie in Nederland kent kostprijzen die liggen tussen € 5.000 en € 10.000. Zonder vergoedingsmogelijkheden haken veel mensen die een haartransplantatie overwegen af. Zelfs met gespreide betalingsmogelijkheden is het een fors bedrag dat niet zomaar iedereen voor handen heeft of bereid is te betalen. Een haartransplantatie in Hoofddorp kan zowel in Hoofddorp als in Istanbul, Turkije, toegepast worden. Ervaren haartransplantatie specialisten van Dutch Clinic werken zowel in de kliniek in Hoofddorp als in Istanbul. Dit maakt dat u gebruik kunt maken van verschillende tariefstructuren. Kiest u voor een FUE haartransplantatie die in Istanbul wordt toegepast, dan is behandeling mogelijk vanaf € 2.899. Blijft u liever in Nederland? Dan is een vanaf tarief van € 4.999 van toepassing.

Gegarandeerd resultaat haartransplantatie in Hoofddorp

De ervaren haartransplantatie specialisten hebben jarenlange ervaring met het toepassen van de FUE haartransplantatietechniek. Deze ervaring komt tot uiting in de aantoonbaar bereikte resultaten en de hoge klantwaardering die Dutch Clinic krijgt. Het succes van een haartransplantatie begint al met een goede voorbereiding. Weten wat de behandeling inhoudt en welke resultaten u kunt verwachten zijn van invloed op het eindresultaat. Volg de leefregels en verzorg de behandelde hoofdhuid op de besproken wijze, hiermee voorkomt u teleurstellingen. De kans dat een haartransplantatie mislukt is uitermate klein. Wanneer de getransplanteerde haarzakjes nieuwe haargroei produceren, wordt het resultaat steeds beter zichtbaar. Vergeet echter niet dat het gemiddeld 9 maanden tot 1 jaar duurt voordat het eindresultaat definitief is.

Behandeladvies haartransplantatie in Hoofddorp

Het beschikbare haartransplantatie aanbod is breed en het kiezen van de meest geschikte haarkliniek is vaak moeizaam. Online leest u een groot aantal reviews en klantervaringen van behandelingen die bij diverse haarklinieken hebben plaatsgevonden. Waar het logisch lijkt om deze meningen en verhalen in uw keuze mee te nemen, is het belangrijk om zelf kennis te maken bij een aantal haartransplantatie specialisten. Waarom? Omdat er niets zo betrouwbaar is als uw eigen intuïtie en het gevoel van vertrouwen dat u heeft, of dat juist ontbreekt, bij een bepaalde behandelaar. U voelt zich niet bij iedereen op uw gemak en het is niet vanzelfsprekend dat de vragen die u heeft op begrijpelijke manier beantwoord worden. Heeft u na een consult een onaangenaam of onvoldaan gevoel? Ga dan met open vizier naar het volgende intakegesprek bij een andere haarkliniek.

Gratis consult FUE haartransplantatie

Overweegt u een haartransplantatie? Dutch Clinic in Hoofddorp informeert en adviseert u vrijblijvend over de beschikbare mogelijkheden tijdens een gratis consult. Een afspraak maakt u door telefonisch contact op te nemen met +31 (0)20 214 2033.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com