Haartransplantatie Hilversum

Contact opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek en/of kosteninschatting kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033

U kunt ook ons contactformulier invullen.

Overweegt u een haartransplantatie in Hilversum en omgeving? De gezichtsuitstraling wordt door een aantal factoren bepaald. De vorm van uw mond, uw oogopslag, de grootte en stand van uw neus, uw kapsel en haardos staan in nauw verband met elkaar. Wordt het totaalplaatje verstoord omdat uw haarlijn zich terugtrekt? Dan krijgt u al snel het idee van een te lang voorhoofd waardoor de natuurlijke harmonie ruw wordt verstoord. Met behulp van een haartransplantatie in Hilversum en omgeving kan uw haargrens verlaagd worden en de harmonie worden hersteld.

Haartransplantatie Hilversum.

Haartransplantatie Hilversum.

FUE haartransplantatie herstelt de natuurlijke haarlijn

Het herstellen en/of opvullen van een teruggetrokken haargrens kan op meerdere manieren. Vooraf is het belangrijk om de oorzaak van het haarverlies vast te laten stellen. Eens dit bekend is, kunt u de beschikbare behandelmethodes tegen elkaar afwegen. Zoekt u een oplossing met blijvend resultaat? Een FUE haartransplantatie in Hilversum en omstreken is het overwegen waard. De verfijnde behandeltechniek laat geen zichtbare littekens achter en de behandelend specialist levert maatwerk. Er wordt aandacht besteed aan de natuurlijke haargroeirichting, waarbij ook wordt gekeken naar de geschikte haardichtheid. Dit maakt natuurlijke resultaten mogelijk. Ervaren specialisten besteden tevens aandacht aan het herstellen van de harmonie van de verschillende facetten van uw gezichtsuitstraling. Is uw haarverlies het gevolg van erfelijke kaalheid en beschikt u over genoeg donormateriaal? Laat uzelf dan adviseren over een FUE haartransplantatie. Door het gebruik van plaatselijke verdovingen, hoeft u zich geen zorgen te maken over een pijnlijke ingreep. Zowel van het oogsten als het terugplaatsen van de haarzakjes voelt u niets. Haartransplantatie specialisten werken met geavanceerde, verfijnde behandelapparatuur waardoor beschadigingen aan uw hoofdhuid tot een minimum beperkt blijven en u kunt rekenen op een vlot herstel.

Permanente resultaten

Veel mensen zijn verbaasd over het feit dat met een haartransplantatie blijvend nieuwe haargroei mogelijk wordt. Wat veel mensen niet weten is dat haarzakjes in de haarkrans unieke eigenschappen hebben, waardoor ze ongevoelig zijn voor het DHT-hormoon dat Alopecia androgenetica veroorzaakt. Door deze haarzakjes te oogsten en ze te plaatsen in de haarlijn blijft de structuur ongewijzigd. Ook op de nieuwe plaats zullen de haarzakjes haren blijven produceren. Daarom is het zo belangrijk dat u over voldoende gezond donormateriaal beschikt. Is uw haaruitval al in een (te) ver gevorderde fase, waardoor een ervaren specialist op voorhand al ziet dat het onmogelijk is om een natuurlijk resultaat te bereiken dan zal de ingreep afgeraden worden. Bent u een geschikte kandidaat en laat u een haartransplantatie in Hilversum en omgeving toepassen? Ga er dan niet van uit dat u de haarkliniek met een prachtige haarlijn en/of haardos verlaat. Resultaten ontwikkelen zich gaandeweg en het duurt 9 tot 12 maanden voordat u het eindresultaat kunt beoordelen.

Kosten haartransplantatie in Hilversum en omgeving

Spreekt een haartransplantatie u aan? Dan is de logische vervolgstap om prijzen en behandeltarieven op te zoeken en/of aan te vragen. Inzicht in de kostprijs kan een schok teweeg brengen. Een haartransplantatie is een kostbare chirurgische ingreep. De prijzen worden veelal gebaseerd op het aantal haarzakjes dat getransplanteerd wordt. Wat daarnaast opvalt is dat haarklinieken in het buitenland, en dan met name Turkije, lagere tarieven berekenen. Dat maakt de keuze voor een behandelaar er niet eenvoudiger op. Online vindt u ervaringsverhalen en reviews over uitgevoerde haartransplantaties in binnen- en buitenland. Een forum als Haarweb beantwoord daarnaast ook de eerste vragen. Heeft u een voorkeur voor een behandelaar, of spreken verschillende haarklinieken u aan? Ga zeker overal persoonlijk kennismaken. U bent niet de eerste, en zeker niet de enige, die een aantal intakegesprekken met elkaar vergelijkt. Verloopt een gesprek naar wens? Krijgt u voldoende informatie? Worden de behandelmogelijkheden toegelicht? Hoeveel aandacht besteed een haartransplantatie specialist aan uw haarverlies? Heeft u een vertrouwt gevoel? Persoonlijke ervaringen geven meer informatie dan alleen het lezen van online reviews.

Betaalbare haartransplantatie

Dutch Clinic in Hoofddorp biedt betaalbare haartransplantaties aan. De haarkliniek is ook vanuit de omgeving van Hilversum goed bereikbaar. Ervaren haartransplantatie specialisten passen de FUE techniek dagelijks toe, en laten u hiervan graag reeds bereikte resultaten zien. Naast de kliniek in Hoofddorp heeft Dutch Clinic ook een ultramoderne kliniek in Istanbul, Turkije. Het is mogelijk om de ingreep in Turkije toe te laten passen, terwijl het consult, controles en nazorg in Hoofddorp gebeuren. Een aantrekkelijke mogelijkheid om op de Nederlandse kosten te besparen. Meer weten over Dutch Clinic en de mogelijkheden die bij uw persoonlijke situatie passen? U kunt een afspraak maken door telefonisch contact op te nemen met +31 (0)20 214 2033. Ook kunt u het contactformulier invullen.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com