Haartransplantatie Haarlem

Contact opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek en/of kosteninschatting kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033

U kunt ook ons contactformulier invullen.

Overweegt u een haartransplantatie in Haarlem en omgeving? De FUE haartransplantatie techniek is geavanceerd. Waar het vroeger gebruikelijk was om na de ingreep met een groot litteken achter te blijven, is dat tegenwoordig niet langer het geval. De FUE techniek maakt een pijnloze behandeling mogelijk en laat geen zichtbare littekens achter. Na een haartransplantatie in Haarlem en omgeving geniet u uw leven lang van een natuurlijke haardos.

Haartransplantatie Haarlem.

Haartransplantatie Haarlem.

Techniek FUE haartransplantatie in Haarlem en omgeving

Follicle Unit Extraction, FUE, is een moderne manier om haarzakjes één voor één uit de haarkrans te verwijderen. Met behulp van verfijnde apparatuur blijven zowel de huid als onderliggende weefsels onbeschadigd. Het oogsten van de haarzakjes vindt plaats onder plaatselijke verdoving, zodat u geen pijn ervaart. Het zetten van de verdovingsinjecties kan ongemakkelijk en pijnlijk zijn, de ingreep zelf verloopt pijnloos. De haartransplantatie specialist oogst het vooraf besproken aantal haarzakjes uit het donorgebied, dat meestal de haarkrans aan de achterzijde van uw hoofd is. Elke geoogste graft wordt op kwaliteit gecontroleerd en voorbereidt om in de transplantatie gebieden te plaatsen. Ook dit terugplaatsen gebeurt met een plaatselijke verdoving. De arts boort als het ware kleine kanaaltjes in de kalende gebieden, hiervoor wordt gewerkt met een minimale diameter, waar vervolgens de haarzakjes in geplaatst worden. Dit terugplaatsen vergt veel inspanning en ervaring van de behandelend arts. Alleen door het plaatsen van de grafts in de natuurlijke groeirichting wordt een mooi resultaat bereikt. Na afloop van de ingreep, die gemiddeld 6 tot 8 uur duurt, groeien de haarzakjes binnen een paar dagen vast in de transplantatiegebieden. De FUE haartransplantatie in Haarlem en omstreken wordt op poliklinische basis uitgevoerd. Kort na het afronden van de ingreep kunt u de kliniek verlaten.

Haarsparende FUE haarimplantatie

Normaal gesproken wordt u gevraagd om het haar voor de haartransplantatie kort te scheren. Op deze manier kan een haartransplantatie specialist zo’n 3.000 tot 4.500 grafts op een dag transplanteren. Nieuwe behandeltechnieken maken het tegenwoordig mogelijk om een zogenaamde haarsparende haartransplantatie te ondergaan. Bij deze ingreep is niet noodzakelijk om al het haren te scheren, het scheren van het donorgebied volstaat. Met name voor vrouwen die een haartransplantatie overwegen is de haarsparende FUE haartransplantatie een welkome behandelmogelijkheid. In tegenstelling tot een reguliere FUE haarimplantatie, worden op een dag aanmerkelijk grafts behandeld: gemiddeld zo’n 1.500 tot 2.000.

Voor- en nadelen haartransplantatie

Bij het overwegen van een chirurgische ingreep zoals een haartransplantatie is het praktisch om de diverse voor- en nadelen af te wegen.

Voordelen FUE haartransplantatie:

  • De ingreep laat geen zichtbare littekens achter.
  • De behandeling wordt toegepast bij mannen en vrouwen.
  • De resultaten zijn blijvend.
  • De kans op complicaties en bijwerkingen is uiterst klein.
  • Het herstel na de haartransplantatie verloopt vlot.

Nadelen FUE haartransplantatie:

  • Niet iedereen komt voor de haartransplantatie in aanmerking.
  • De ingreep kent een lange behandelduur.
  • Het is een kostbare ingreep die zelden vergoed wordt.

Zowel de voor- als de nadelen van een haartransplantatie in Haarlem en omstreken spreken voor zich. Vaak is het ook een kwestie van een persoonlijke mening of een persoonlijk gevoel. Wat de een als nadelig ervaart, is voor de ander minder negatief.

Professionele nazorg

Na een haartransplantatie krijgt u instructies die het herstel ten goede komen. Het is van belang om de instructies op te volgen. Met een paar eenvoudige aanpassingen, kijkt u later met volle tevredenheid terug op de ingreep die u heeft laten toepassen. Slaap de eerste nachten met een extra kussen, uw hoofd ligt dan wat hoger. Na een paar dagen zijn de haarzakjes vastgegroeid en kunt u slapen zoals u dat gewend bent. Wees voorzichtig met het stoten van uw hoofd en wrijf of krabbel niet over de behandelde huid. Jeukt uw hoofd? De jeuk is een gevolg van het genezingsproces. Voorkom dat u de korstjes los krabt, hierdoor kunnen onnodige infecties en littekens ontstaan. U kunt uw beroepsmatige werkzaamheden in overleg met de specialist hervatten. De meeste mensen zijn na 10 tot 14 dagen weer volledig aan het werk. Zwemmen en sporten zet u 6 weken op een laag pitje. Nadat de hoofdhuid is hersteld kunt u uw gebruikelijke, milde, verzorgingsproducten weer gebruiken.

Meer weten over een haartransplantatie in Haarlem en omgeving

Heeft u te maken met haaruitval als gevolg van Alopecia androgenetica en overweegt u een haartransplantatie? Laat u dan vrijblijvend informeren en adviseren door de haartransplantatie specialisten van Dutch Clinic in Hoofddorp. Tijdens een gratis intakegesprek worden de mogelijkheden met u doorgenomen. Het gesprek is vrijblijvend. Meer weten of direct een afspraak maken? Dutch Clinic is telefonisch bereik op +31 (0)20 214 2033.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com