Haartransplantatie Bloemendaal

Contact opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek en/of kosteninschatting kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033

U kunt ook ons contactformulier invullen.

Overweegt u een haartransplantatie in Bloemendaal en omgeving? Een van de modernste manieren om af te rekenen met erfelijke kaalheid is een FUE haartransplantatie. De haartransplantatie technieken zijn de voorbije jaren verbeterd en verfijnd. Zo is het niet langer noodzakelijk om na een haartransplantatie in Bloemendaal en omgeving met een litteken te blijven zitten.

Haartransplantatie Bloemendaal.

Haartransplantatie Bloemendaal.

Onzichtbare haartransplantatie in Bloemendaal en omgeving

De Follicle Unit Extraction, FUE, haartransplantatie methode geldt als één van de meest geavanceerde en innovatieve methoden van dit moment. De ingreep, die met een plaatselijke verdoving wordt uitgevoerd, wordt zowel bij mannen als vrouwen met erfelijke kaalheid succesvol toegepast. Met een holle naald worden de grafts, haarzakjes, één voor één uit het donorgebied aan de achterkant van uw hoofd verwijderd. Na een kwaliteitscontrole en het boren van minuscule kanaaltjes in de ontvangstgebieden, worden de haarzakjes geplaatst. Binnen een paar dagen groeien de grafts vast in de kalende gebieden en van blijvende littekens is geen sprake. Het is tegenwoordig zelfs mogelijk om voor een haarsparende FUE haartransplantatie te kiezen. In plaats van al het haar te scheren, wordt alleen een stukje van het donorgebied geschoren. Na afloop van de ingreep vallen de omliggende haren over het donorgebied heen. Voordelen van de FUE haartransplantatie in Bloemendaal en omgeving:

 • Poliklinische ingreep. Kort na het afronden van de haartransplantatie mag u naar huis.
 • Veilige behandelmethode, met een zeer kleine kans op bijwerkingen en complicaties.
 • Vlot herstel. Binnen 7 tot 10 dagen is de behandelde huid genezen.
 • Geen littekenvorming.
 • Natuurlijke resultaten.
 • Blijvend nieuwe haargroei op voorheen uitgedunde plekken.

Geschiktheid FUE haartransplantatie

Biedt een haartransplantatie een oplossing bij iedereen die te maken heeft met haarverlies? Nee, zo wordt een haartransplantatie in Bloemendaal en omgeving zelden tot nooit toegepast bij tijdelijke oorzaken van haaruitval. Verkeerd u in goede gezondheid en heeft u geen onderliggende hoofdhuidaandoeningen en/of haarziektes? Dan komt u wellicht in aanmerking voor een haartransplantatie. De ingreep biedt een blijvende oplossing bij:

 • Blijvende haarverlies als gevolg van Alopecia androgenetica, erfelijke kaalheid.
 • Haarloze plekken als gevolg van of op littekens.
 • Het verlagen van uw haargrens.
 • Aangeboren kale plekken.
 • Voor het opvullen van lege plekjes in uw baardgebied of in de wenkbrauwen.

Hoe weet u met 100% zekerheid of u al dan niet een geschikte haartransplantatie kandidaat bent? U bent zelf het beste op de hoogte van uw eigen gezondheid. Laat voordat u naar een haarkliniek gaat eerst de oorzaak van het haarverlies door een (huis)arts vaststellen. Tijdens een uitgebreid intakegesprek bij een haartransplantatie specialist kan vervolgens uw geschiktheid bekeken en beoordeeld worden.

Tarieven FUE haartransplantatie

Nadat een haartransplantatie specialist u geschikt heeft bevonden voor de gewenste ingreep, wordt een behandelplan op maat samengesteld. Iedereen heeft andere wensen en verwachtingen ten aanzien van de ingreep. Er zit een behoorlijk verschil in kostprijs tussen het laten opvullen van een enkele kalende plek, of het laten toepassen van een uitgebreide haartransplantatie met 4.500 haarzakjes die verplaatst worden. Ervaren haartransplantatie specialisten nemen de mogelijkheden met u door en bespreken met u het aantal haarzakjes dat in uw geval het beste resultaat oplevert. Aan de hand hiervan krijgt u een prijsopgave. Dutch Clinic in Hoofddorp, op 20 km van Bloemendaal, hanteert FUE haartransplantatie tarieven die liggen tussen € 2.499 en € 6.995. Daarnaast wordt een betaalbaar alternatief geboden in de haarkliniek van Dutch Clinic in het Turkse Istanbul. Door een voortdurende opvolging van uw medisch dossier tussen de Nederlandse en Turkse artsen vindt een efficiënte behandeling met een uitstekend resultaat plaats. Uiteraard kunt u zelf bepalen waar uw voorkeur voor een eventuele haartransplantatie naar uit gaat. In beide klinieken werken ervaren specialisten met ultramoderne behandelapparatuur. Door de aanwezigheid van professionele assistenten in de kliniek in Istanbul worden daar tijdens een dagbehandeling iets meer grafts getransplanteerd dan in Hoofddorp (4.500 tegenover 4.000).

Kennismaken tijdens een gratis consult

Bekijkt u de beschikbare mogelijkheden voor een haartransplantatie in Bloemendaal en omgeving? Kom dan vrijblijvend kennismaken met de haarkliniek en specialisten van Dutch Clinic in Hoofddorp. De kliniek is goed bereikbaar en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Tijdens het gratis consult worden de mate van haarverlies, uw hoofdhuid en het beschikbare donormateriaal nauwkeurig onderzocht. Dit in combinatie met uw persoonlijke wensen en verwachtingen van een haartransplantatie maken het samenstellen van een behandelplan mogelijk. U ontvangt tegelijkertijd een gedetailleerde prijsopgave. Als vanzelfsprekend licht de specialist de behandeling verder toe en krijgt u haartransplantatie voor en na foto’s te zien van in de kliniek uitgevoerde haartransplantaties. Meer weten of direct een afspraak maken voor een vrijblijvend consult? Dutch Clinic is telefonisch bereikbaar op +31 (0)20 214 2033.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com