Haartransplantatie Beverwijk

Contact opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek en/of kosteninschatting kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033

U kunt ook ons contactformulier invullen.

Overweegt u een haartransplantatie in Beverwijk en omgeving? Een terugtrekkende haarlijn, dieper wordende inhammen of een haardos die zienderogen dunner wordt. Haaruitval wordt door mannen en vrouwen als vervelend ervaren. Aanhoudend haarverlies kan een negatief effect op het zelfvertrouwen hebben, waardoor u in uw sociale contacten kunt worden beperkt. U hoeft hiermee geen genoegen te nemen. Met een haartransplantatie in Beverwijk en omgeving wordt een blijvend voller, gelijkmatiger verdeelde haardos gecreëerd.

Haartransplantatie Beverwijk.

Haartransplantatie Beverwijk.

Vitale, jeugdige uitstraling

Moderne haartransplantatie technieken zijn zo geavanceerd dat natuurlijke resultaten standaard zijn. Zo maakt de FUE techniek ook op kalende plekken nieuwe haargroei mogelijk. Een van de meest voorkomende oorzaken van blijvend haarverlies is erfelijke kaalheid, Alopecia androgenetica. De haarzakjes worden negatief beïnvloedt door het mannelijke DHT hormoon. Onder invloed van het hormoon komt het haargroeiproces in een stroomversnelling terecht en worden de haarzakjes uiteindelijk vernietigd. Nieuwe haargroei is niet langer mogelijk en het ontstaan van kalende plekken is een feit. De gevolgen van het haarverlies kunnen gecamoufleerd worden door het dragen van een haarwerk en mensen overwegen zeer regelmatig het gebruik van een haargroeimiddel. Toch is het niet nodig om uw leven lang een haargroeimiddel te gebruiken of uw haaruitval met behulp van een pruik of haarstukje te verbergen. Bij een FUE haartransplantatie in Beverwijk en omgeving worden gezonde haarzakjes uit uw haarkrans verwijderd en verplaatst naar de gewenste plaatsen. Dit is prima mogelijk omdat deze grafts ongevoelig zijn voor het DHT-hormoon. De getransplanteerde haarzakjes blijven uw leven lang haren produceren. Uw haardos wordt voller en u krijgt weer een vitale uitstraling.

Haardichtheid FUE haartransplantatie

Ook een gezonde, volle haardos is niet overal even dik. De dichtheid van uw haar varieert. Voor een natuurlijk resultaat en een uitstraling die past bij uw gezicht, zal een haartransplantatie specialist zoveel mogelijk de oorspronkelijke haardichtheid proberen na te streven. De FUE haartransplantatie in Beverwijk en omgeving is een behandeling die zoveel mogelijk op uw persoonlijke situatie wordt afgestemd. De haardichtheid die wordt toegepast hangt van een aantal factoren af:

  • De beschikbaarheid van gezond donorhaar.
  • Uw leeftijd op het moment van de haartransplantatie. Wanneer u ouder wordt, kunt u haren verliezen. Om ervoor te zorgen dat u ook in de toekomst een natuurlijk ogende haardos heeft, is het van belang om hier de nodige aandacht aan te besteden.
  • Uw wensen en verwachtingen van de ingreep.

Het aantal haarzakjes dat getransplanteerd wordt, verschilt per haartransplantatie. Met behulp van een zogenaamde online graft calculator kunt u ongeveer bereken hoeveel grafts u kunt laten transplanteren. U kunt aangeven welke gebieden u wilt laten behandelen en wat de gewenste haardichtheid is. Het gebruik van de online grafts calculator geeft een idee van het aantal haarzakjes. Tijdens een intakegesprek bij een ervaren haartransplantatie specialist worden uw hoofdhuid, de transplantatie gebieden en het donorgebied nauwkeurig bekeken. De specialist geeft uiteindelijk aan hoeveel grafts getransplanteerd kunnen worden.

Ervaren specialisten

Een volle haardos met stevige haren, geen zichtbare hoofdhuid en opgevulde inhammen. De resultaten van een haartransplantatie zijn over het algemeen goed. Als er sprake is van een teleurstelling dan is dit doorgaans omdat iemand een andere, te hoge, verwachting van de ingreep had. Bereidt uzelf voor op een mogelijke haartransplantatie in Beverwijk en omgeving. Ga kennismaken bij een aantal verschillende haarklinieken en laat u voorlichten over de mogelijkheden die bij u passen. Geef duidelijk aan welke verwachting u heeft. Is uw verwachting onrealistisch? Dan zal een ervaren haartransplantatie specialist dit aangeven. Het voordeel hiervan is dat teleurstellingen achteraf tot een minimum beperkt worden. Hoe weet u of een specialist inderdaad over de nodige ervaring beschikt? Vraag tijdens het gesprek naar aantoonbaar bereikte resultaten. Specialisten laten u graag haartransplantatie voor en na foto’s zien van ingrepen die in het verleden zijn toegepast.

Consult haartransplantatie in Beverwijk en omgeving

Woont in de omgeving van Beverwijk en bent u benieuwd of u geschikt bent voor een FUE haartransplantatie? De gespecialiseerde haarkliniek van Dutch Clinic in Hoofddorp heeft een uitstekende bereikbaarheid. Graag lichten onze specialisten de haartransplantatie techniek nader toe tijdens een gratis intakegesprek. Naast het toelichten van de behandelmethode krijgt u informatie over de herstelperiode, de nazorg en de resultaten die met de ingreep worden bereikt. De behandelmogelijkheden worden met u besproken, uw vragen worden beantwoord en u krijgt informatie over de kosten van de haartransplantatie. Wilt u weten wat Dutch Clinic u te bieden heeft? Maak dan een afspraak voor een consult. U kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033. U kunt ook ons contactformulier invullen, waarna u spoedig een reactie ontvangt.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com