Haartransplantatie Amsterdam

Contact opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek en/of kosteninschatting kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033

U kunt ook ons contactformulier invullen.

Overweegt u een haartransplantatie in Amsterdam en omstreken? Dagelijks hebben veel mensen te maken met ongewenste haaruitval. Haarverlies heeft nadelige gevolgen voor uw uiterlijk. Houdt het haarverlies aan dan krijgt ook uw zelfvertrouwen een deuk en worden sociale contacten op een laag pitje gezet. Wat als u te maken heeft of krijgt met haaruitval? Door tijdig naar de behandelmogelijkheden te kijken, hoeft u niet lijdzaam toe te zien hoe uw inhammen steeds dieper worden en hoe uw haardos wordt uitgedund. Een haartransplantatie in Amsterdam en omstreken biedt blijvende resultaten.

Haartransplantatie Amsterdam.

Haartransplantatie Amsterdam.

Succesvolle haartransplantatie in Amsterdam en omstreken

De haarkliniek van Dutch Clinic bevindt zich op 22 km van Amsterdam CS. Zoekt u een blijvende oplossing bij haaruitval als gevolg van erfelijke kaalheid? Dan biedt Dutch Clinic u de mogelijkheid om een FUE haartransplantatie te ondergaan. De ingreep wordt succesvol bij mannen en vrouwen toegepast. Een FUE haartransplantatie in Amsterdam en omgeving, die bij Dutch Clinic wordt uitgevoerd, gaat door een gratis consult vooraf. Tijdens het consult bespreekt een ervaren haartransplantatie specialist met u de mogelijkheden, de prijs en de resultaten van de FUE haartransplantatie. Bij een FUE haartransplantatie worden gezonde haarzakjes uit het donorgebied, de haarkrans, verwijderd en naar de kalende gebieden verplaatst. De grafts die uit de haarkrans afkomstig zijn, hebben kenmerken waardoor ze niet gevoelig zijn voor het mannelijke DHT hormoon dat verantwoordelijk is voor het haarverlies. Na het verplaatsen van de haarzakjes blijven de unieke kenmerken behouden. De ingreep wordt alleen met lichaamseigen donormateriaal toegepast, een ingreep met een vreemde donor is niet mogelijk. Deze voorwaarde betekent dat helaas niet iedereen met Alopecia androgenetica voor een haarimplantatie in aanmerking komt. Is het haarverlies te ver gevorderd of is er onvoldoende donormateriaal aanwezig? De kans op een onvoldoende resultaat is dan groot, waardoor een haartransplantatie specialist de haartransplantatie afraadt en eventueel een alternatieve behandeling adviseert.

Nieuwe haargroei

Het verplaatsen van de haarzakjes uit het donorgebied naar de transplantatie gebieden, betekent dat er nieuwe haargroei ontstaat. De genetische eigenschappen van de grafts blijven behouden. Het dihydrotestosteron hormoon heeft geen invloed op de getransplanteerde haarzakjes. In de weken na de FUE haartransplantatie vallen de getransplanteerde haren uit. Maakt u zich hierover geen grote zorgen en raak niet in paniek. Het is een normale reactie na een haartransplantatie. Het haargroeiproces komt in de rustfase terecht. Het duurt ongeveer drie maanden voordat nieuwe haargroei tot ontwikkeling komt. Nieuwe haargroei ontwikkelt zich verder tot 9 tot 12 maanden na de haartransplantatie. Pas dan wordt het eindresultaat beoordeelt.

Resultaat haartransplantatie in Amsterdam en omgeving

De FUE haartransplantatie techniek heeft diverse voordelen. Mannen en vrouwen die de ingreep hebben laten toepassen zijn positief over de behandeltechniek. Pijn wordt tijdens de behandeling niet ervaren en de herstelperiode beperkt zich tot ongeveer 10 dagen. Na een paar maanden ontstaat een mooie bos haar die het zelfvertrouwen goed doet. Het mooie is bovendien dat de resultaten blijvend zijn. De getransplanteerde grafts blijven uw leven lang nieuwe haren produceren. Goed om vooraf te weten is dat naarmate u ouder wordt het haar dunner kan worden. Dit is, helaas, een normaal gevolg van het ouder worden en iets dat met een haartransplantatie niet voorkomen kan worden.

Meer haartransplantatie informatie

Bereidt u zichzelf voor op een haartransplantatie? Probeer dan zoveel mogelijk informatie te lezen en te bekijken. Online vindt u uitgebreide reviews en klantwaarderingen op onder meer een forum als Haarweb. Naast informatie over de behandeltechniek kunt u hier haartransplantatie voor en na foto’s bekijken, en foto’s die de ontwikkeling van het resultaten in beeld brengen. Dit zijn beelden die u doorgaans bij een haarkliniek niet te zien krijgt, maar die voor de beeldvorming van de behandeling wel van belang zijn. Wilt u weten hoe de techniek wordt toegepast? Bekijk dan eens een haartransplantatie video. Vergelijk de aanbiedingen die u krijgt met elkaar en maak kennis met een aantal haarklinieken. Op deze manier ervaart u zelf wat u van een bepaalde behandelaar kunt verwachten.

Direct een afspraak voor een consult maken

Vanuit Amsterdam is Dutch Clinic in Hoofddorp goed te bereiken. Zowel met het openbaar vervoer als eigen vervoer is de kliniek bereikbaar. Tijdens een gratis haartransplantatie consult vertellen de ervaren haartransplantatie specialisten wat Dutch Clinic voor u kan betekenen en of u in aanmerking komt voor een haarimplantatie. U ontvangt een persoonlijk behandelplan waarin onder andere staat vermeld hoeveel haarzakjes u kunt laten transplanteren voor een goed resultaat. Uiteraard wordt er een overzichtelijke prijsopgave bij het behandelplan gevoegd. Direct een afspraak maken? U kunt Dutch Clinic telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com