Haartransplantatie Amstelveen

Contact opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek en/of kosteninschatting kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033

U kunt ook ons contactformulier invullen.

Overweegt u een haartransplantatie in Amstelveen en omgeving? Haaruitval is niet alleen iets wat mannen treft, ook vrouwen krijgen te maken met erfelijke haaruitval. In tegenstelling tot mannen, waarbij de inhammen dieper worden en de kruin steeds beter zichtbaar, verloopt het haarverlies bij vrouwen in een diffuus patroon. Verspreid over het hoofd wordt het haar dunner. Verbetering van bestaande technieken, maken dat tegenwoordig meer en meer vrouwen een haartransplantatie in Amstelveen en omgeving overwegen.

Haartransplantatie Amstelveen.

Haartransplantatie Amstelveen.

Erfelijke kaalheid bij vrouwen

Alopecia androgenetica komt in veel families voor. Het DHT-hormoon zorgt niet alleen bij mannen voor haarverlies, ook vrouwen kunnen hier gevoelig voor zijn. Toch zijn er verschillen in de manier waarop de haaruitval zich voltrekt. Bij mannen kan het haarverlies al op jonge leeftijd, de puberteit, zichtbaar worden. Gemiddeld krijgt 70% van de Nederlandse mannen op een bepaald moment in het leven te maken met haarverlies. Vrouwen met Alopecia androgenetica zien met name vanaf de overgang een toename van het haarverlies. Ook op latere leeftijd worden vrouwen met erfelijke haaruitval geconfronteerd. Tot volledige kaalheid lijdt deze vorm van haaruitval bij vrouwen vrijwel nooit. Als gevolg van het haarverlies wordt de hoofdhuid zichtbaar en hierdoor kunnen onzekerheid en schaamte gevoelens ontstaan. Wetenschappelijk bewezen haargroeimiddelen zoals Minoxidil en de Diane pil kunnen het haarverlies stabiliseren, waarbij verbetering van de haargroei niet ondenkbaar is. Deze middelen moeten dagelijks gebruikt worden en pas na een aantal maanden kan worden beoordeeld of het middel effect heeft. Slaat het middel aan? Dan is het noodzakelijk om het gebruik te continueren. Stopt u met het betreffende middel, dan zal het haar na een tijdje weer uitvallen. De enige behandeling die een blijvend resultaat biedt en nieuwe haargroei mogelijk maakt is een FUE haartransplantatie.

Haarsparende haartransplantatie in Amstelveen en omgeving

De meeste gebruikte haarimplantatie methode bij vrouwen is de zogenaamde haarsparende FUE techniek. Verfijning van de standaard FUE methode, maakt het volledig kaalscheren van het haar overbodig. Wezen, in het verleden, veel vrouwen de ingreep deels daardoor af, tegenwoordig volstaat het scheren van een strook in het donorgebied. Zijn de omliggende haren lang genoeg, dan vallen ze na de ingreep over het donorgebied. Het enige verschil met een standaard haartransplantatie, is dat er bij een haarsparende methode minder haarzakjes getransplanteerd kunnen worden. Het vraagt meer ervaring van een haartransplantatie specialist om een haarsparende FUE haartransplantatie in Amstelveen en omgeving toe te passen. Na het scheren van het donorgebied worden de haarzakjes met behulp van een fijne, holle naald geoogst. Het exacte aantal is vooraf met u besproken. U voelt niets van het oogsten, het donorgebied wordt plaatselijk verdoofd. Vervolgens controleert de specialist de geoogste haarzakjes en kan het plaatsen in de uitgedunde gebieden beginnen. Ook hiervoor wordt de huid plaatselijk verdoofd. Door middel van kleine kanaaltjes worden de grafts in de natuurlijke groeirichting geplaatst. De volledige haartransplantatie duurt zo’n 6 tot 9 uur. Het is niet nodig om in de haarkliniek te overnachten, na het beëindigen van de ingreep kunt u de kliniek verlaten.

Resultaten haartransplantatie vrouwen

Helaas wordt nog vaak ten onrechte gedacht dat u na een haartransplantatie in Amstelveen en omgeving direct een volle haardos heeft. Dit duurt echter langer en het is zelfs zo dat een gedeelte van het getransplanteerde haar eerst uitvalt. U ziet het haarverlies zo’n 3 tot 4 weken na de ingreep. Dit is een normaal verschijnsel en geen reden om van een mislukking uit te gaan. Gemiddeld zien vrouwen 3 maanden na de haartransplantatie het begin van nieuwe haargroei. Gaandeweg wordt uw haardos voller en zijn de uitgedunde gebieden steeds minder zichtbaar. Het uiteindelijke resultaat kan na ruim 9 tot 12 maanden beoordeeld worden.

Kosten en mogelijkheden haartransplantatie vrouwen

Tegenwoordig biedt een groot aantal haarklinieken de haarsparende haartransplantatie aan. U heeft wat dat betreft wat te kiezen. Online delen ook vrouwen haartransplantatie ervaringsverhalen en ziet u haartransplantatie voor en na foto’s. De kostprijs kan, in verhouding met het aantal getransplanteerde haarzakjes, iets hoger zijn dan bij een standaard FUE haartransplantatie. Vergelijk de verschillende tarieven met elkaar. Het is niet ondenkbaar dat uw aandacht daarbij gevestigd wordt op een haartransplantatie in Turkije. Turkse haarklinieken bieden hoogwaardige kwaliteit, ervaren haartransplantatie specialisten en moderne kliniekruimtes waar het u aan niets ontbreekt.

Consult haartransplantatie

Woont u in de omgeving van Amstelveen en bekijkt u de haartransplantatie als oplossing bij haaruitval? Dutch Clinic in Hoofddorp biedt u verschillende haartransplantatie mogelijkheden. Zo kunt u de ingreep in Hoofddorp of in onze kliniek in Istanbul toe laten passen. Wij vertellen u graag meer over de FUE haartransplantatie tijdens een gratis consult. Een afspraak maakt u door telefonisch contact op te nemen met +31 (0)20 214 2033.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com