Haartransplantatie Aalsmeer

Contact opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek en/of kosteninschatting kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033

U kunt ook ons contactformulier invullen.

Overweegt u een haartransplantatie in Aalsmeer en omgeving? Mannen en vrouwen met erfelijke haaruitval oriënteren zich op een efficiënte behandeling. Dutch Clinic in Hoofddorp behandelt vrouwen en mannen die met dunner wordend haar te maken hebben. Wilt u weer met een gezonde haardos door het leven gaan? Onze ervaren specialisten adviseren u graag over een FUE haartransplantatie in Aalsmeer en omgeving.

Haartransplantatie Aalsmeer.

Haartransplantatie Aalsmeer.

Behandelingen haartransplantatie in Aalsmeer en omgeving

Iedereen verliest dagelijks haren. Helaas groeien er niet bij iedereen evenveel haren terug als dat er zijn uitgevallen. Verliest u dagelijks meer dan 100 – 120 haren en houdt dit haarverlies aan? Dan kan dit zichtbaar worden in uw haardos. Haaruitval kan veroorzaakt worden door het gebruik van bepaalde medicijnen, een gebrek aan vitamines en/of een medische behandeling. Wat veel mensen niet weten is dat langdurige stress ook haaruitval kan veroorzaken. Haaruitval wordt als vervelend ervaren en de meeste keren wordt naar een geschikte oplossing gezocht. Zoekt u een behandeling voor haaruitval? Laat dan eerst de oorzaak van het haarverlies vaststellen. Een (huis)arts kan vaak op basis van de informatie die u geeft een diagnose stellen. Tegelijkertijd weet de arts of het om tijdelijk of blijvend haarverlies gaat. Blijvend haarverlies is vaak erfelijk bepaald en wordt veroorzaakt door het mannelijke dihydrotestosteron hormoon. Heeft u te maken met erfelijke haaruitval? Dan is een FUE haartransplantatie in Aalsmeer en omgeving het overwegen waard.

Moderne haartransplantatie techniek

De Follicle Unit Extraction techniek, is een moderne haartransplantatie methode. De FUE techniek wordt tegenwoordig als standaard toegepast, en heeft de verouderde FUT techniek naar de achtergrond verdrongen. Bij de FUE haartransplantatie worden de haarzakjes één voor éen uit het donorgebied verwijderd en naar de transplantatie gebieden verplaatst. Dit oogsten gebeurt met een holle micro naald, waarmee nauwkeurig gewerkt kan worden. Uw huid wordt minimaal beschadigd en ook de onderliggende weefsels blijven intact. Een FUE haartransplantatie is een persoonlijke, unieke behandeling die u voor een goed resultaat uit laat voeren door een ervaren haartransplantatie specialist. De voorbije jaren zijn bestaande technieken verder ontwikkeld en de ingreep heeft meer bekendheid gekregen. Toch komt helaas niet iedereen met Alopecia androgenetica in aanmerking voor een haartransplantatie. Uw geschiktheid hangt van af van diverse factoren:

  • De mate waarin het haarverlies is gevorderd.
  • De beschikbaarheid van donormateriaal.
  • Actieve huid- en/of haarinfecties.
  • Uw bekendheid met eventuele aandoeningen en/of ziektes zoals hart- en vaataandoeningen.

Tijdens een intakegesprek bij een haartransplantatie specialist wordt uw geschiktheid bekeken en beoordeelt.

Verloop FUE haartransplantatie

Bent u geschikt voor de gewenste haartransplantatie in Aalsmeer en omstreken? Dan ontvangt u een behandelplan waarin het aantal haarzakjes dat wordt getransplanteerd vermeld staat. Op de dag van de ingreep meldt u zichzelf ’s ochtends bij de haarkliniek van Dutch Clinic in Hoofddorp. De behandelend specialist neemt de ingreep met u door en het donorgebied wordt plaatselijk verdoofd. Het moment van verdoven kan wat onaangenaam zijn, maar daarna voelt u niets meer van het verwijderen van de grafts. Nadat het oogsten is er een pauze, waarin de tijd heeft om uit de behandelstoel op te staan en wat rond te lopen. Daarna worden ook de transplantatie gebieden verdoofd en kan het terugplaatsen van de haarzakjes beginnen. Dit is een uiterst nauwkeurig proces, waarin de ervaren haartransplantatie specialist de natuurlijke haargroei van de omliggende haren aanhoudt. In totaal neemt de FUE haartransplantatie 6 tot 9 uur in beslag. Kort na het afronden van de ingreep ontvangt u van de specialist verzorgingstips en instructies voor de eerste dagen, daarna kunt u de kliniek verlaten.

Vlot herstel, kleine kans op complicaties

FUE haartransplantaties die in een daartoe geschikte ruimte worden toegepast, behoren tot de meest veilige chirurgische ingrepen met een uiterst kleine kans op complicaties. Om bijwerkingen te voorkomen en het herstel vlot te laten verlopen slaapt u de eerste nachten het beste met een extra kussen. Ook zorgt u ervoor dat u uw hoofd niet stoot en zo weinig mogelijk blootstelt aan druk en invloeden van buitenaf. Na een paar dagen worden op de behandelde huid korstjes gevormd, het genezen hiervan kan gepaard gaan met jeuk. Krabbel de korstjes niet los, dat vergroot de kans op slechte wondgenezing, infecties en littekens. Gemiddeld duurt het 7 tot 10 dagen voordat uw huid hersteld is van de ingreep.

Consult haartransplantatie

Overweegt u een haartransplantatie en bent u woonachtig in de omgeving van Aalsmeer? Maak dan een afspraak voor een gratis intakegesprek bij de haartransplantatie specialisten van Dutch Clinic in Hoofddorp. Het eerste consult is vrijblijvend. U ontvangt een behandelplan en een gedetailleerde prijsopgave. U kunt Dutch Clinic telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com