Waarom een haartransplantatie?

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Bij Dutch Clinic in Hoofddorp ontvangt u hoogstaande kwaliteit, uitstekende service en persoonlijke aandacht. Precies wat u mag verwachten als u besluit een haartransplantatie te ondergaan. Wilt u ook weer een volle haarbos? U bent bij ons team van ervaren specialisten in vertrouwde handen.

Een haartransplantatie lijkt misschien een forse ingreep maar wie dagelijks last heeft van dunner wordend haar of kaalheid, weet dat het alternatief, blijvende kaalheid, veel ingrijpender is. En de haartransplantatie zoals die bij de Dutch Clinic wordt uitgevoerd, is secuur en daardoor tijdrovend maar niet zwaar of fysiek ingrijpend. Wie zich dus afvraagt waarom je kiest voor een haartransplantatie, kan zich beter afvragen waarom ze dat niet zullen doen!

Waarom een haartransplantatie.

Waarom een haartransplantatie?

5 redenen voor een haartransplantatie

Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen die hun kaalheid te lijf zijn gegaan met een haartransplantatie. En terecht. Er zijn voldoende redenen om ook te kiezen voor haartransplantatie. Wij behandelen hier de 5 redenen voor een haartransplantatie:

1. Innovatie en succes

De FUE-haartransplantatie is een secure ingreep die volgens de laatste innovaties wordt uitgevoerd. Het gebeurt onder plaatselijke verdoving, laat vrijwel geen littekens achter en heeft heel goede resultaten doordat sterke, gezonde haarwortels worden herplaatst. Een groot verschil met een paar jaar geleden toen een haartransplantatie nog een serieuze chirurgische ingreep was met een onbekend resultaat.

2. Deskundigheid

Net als dat de techniek omtrent haartransplantatie ontwikkeld is, is de kennis daarover ook veel verder. Zo zijn de specialisten die de haartransplantatie uitvoeren bij de Dutch Clinic uiterst deskundig en ervaren. Dat is heel belangrijk want zij kunnen u vooraf al een goede inschatting geven van het te verwachten eindresultaat en ze weten hoe ze een zo goed mogelijk resultaat kunnen bereiken.

3. Groter aanbod haartransplantatie

Met steeds meer klinieken die haartransplantaties aanbieden, is het laagdrempeliger en gemakkelijker om een behandeling te boeken. Toch is het verstandig om vooraf te controleren of de specialisten in zo’n kliniek wel echt deskundig zijn, of er een klachtenregeling is, of er wel volgens de laatste technieken gewerkt wordt en of er een persoonlijke intake wordt gehouden waarbij u een echt advies ontvangt.

4. Maakbaar uiterlijk

Betekende kaalheid vroeger niets anders dan voor altijd kaal zijn, nu is er de mogelijkheid om daar iets aan te veranderen. Net als dat we ervoor kunnen kiezen om onze neus iets te veranderen, rimpels te verwijderen of de liplijn aan te passen. Een maakbaar uiterlijk is geen taboe meer, en een haartransplantatie evenmin.

5. Aantrekkelijke prijzen

De prijzen van een haartransplantatie variëren. Let daarom bij de selectie van een kliniek ook op een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Een haartransplantatie is tenslotte een ingreep die met uiterst innovatieve apparatuur en ervaren, deskundige specialisten wordt uitgevoerd om een goede kwaliteit te kunnen bereiken. Het spreekt voor zich dat daar een prijskaartje aan hangt. Bij de Dutch Clinic zijn we heel transparant; een haartransplantatie begint al bij € 2.450.

Een haartransplantatie, ook voor u?

Wilt u eens met een van onze specialisten bespreken of een haartransplantatie ook voor u geschikt is? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking in onze Dutch Clinic in Hoofddorp. We beantwoorden dan graag al uw vragen.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com