Haartransplantatie

Kaalheid of haaruitval wordt effectief bestreden met een haartransplantatie. Een veilige behandeling die zowel mannen als vrouwen weer aan een volle haarbos helpt. In de Dutch Clinic in Hoofddorp werken we volgens de FUE-techniek; binnen een tot twee dagen is de haartransplantatie een feit, zijn er vrijwel geen zichtbare littekens en het resultaat oogt natuurlijk en is blijvend.

Dun haar of kale plekken

Zowel dun haar als kale plekken worden vaak als heel storend ervaren. Door op die plekken haarzakjes te plaatsen vanaf andere delen van het hoofd, kunnen daar weer nieuwe haren aangroeien. De haarzakjes worden ‘geoogst’ van de zijkant of achterkant van het hoofd, de ‘haarkrans’. Die haarwortels zijn genetisch sterker en hebben het unieke kenmerk dat de haren niet uitvallen. Het resultaat van de transplantatie is daardoor heel natuurlijk én blijvend.

FUE-techniek

Bij de Dutch Clinic werken we met de FUE-technieken. Dit is een poliklinische behandeling waarbij de haartransplantatie onder plaatselijke verdoving uitgevoerd wordt. U kunt dus dezelfde dag weer naar huis.

Persoonlijk advies

Haartransplantatie kan uitgevoerd worden op plekken die geheel kaal zijn of dunbehaard. Hoe lang de behandeling duurt is afhankelijk van het gebied waarop de transplantatie uitgevoerd wordt. U hoort dat bij uw persoonlijke haaranalyse en advies. Ook zal dan beoordeeld worden of u in aanmerking komt voor de haartransplantatie.

Wanneer is een haartransplantatie mogelijk

Een haartransplantatie is doorgaans mogelijk in de volgende gevallen:

  • Bij voldoende donorhaar van goede kwaliteit
  • De haaruitval wordt niet veroorzaakt door medicijnen of ziekte(s)
  • U verkeert in goede gezondheid

Ervaren specialisten

De Dutch Clinic in Hoofddorp werkt uitsluitend met ervaren specialisten die van begin tot eind bij uw haartransplantatie betrokken zijn. Natuurlijk wordt elke specialist ondersteund door een team. Voor u staat dus niet alleen uw eigen behandelend arts klaar, u heeft ook een heel team tot uw beschikking.

Meer weten?

Wilt u meer weten over haartransplantatie? Of bent u benieuwd of ook u in aanmerking komt voor deze behandeling? Vraag het dan aan de ervaren specialisten van de Dutch Clinic. Als u nu een afspraak maakt voor een eerste kennismaking, ontmoeten we u graag binnenkort in Hoofddorp.