De Kliniek

Contact opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek en/of kosteninschatting kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033

U kunt ook ons contactformulier invullen.

Bij de Haarpolikliniek in Hoofddorp vindt u hoogstaande kwaliteit, uitstekende service en persoonlijke aandacht. Precies wat u mag verwachten als u besluit een haartransplantatie te ondergaan. Wilt u ook weer een mooie, volle haarbos? Dan bent u bij ons ervaren team van specialisten in vertrouwde handen.

Innovatie en kwaliteit

De specialisten van de Haarpolikliniek werken uitsluitend volgens de FUE-methode. Deze innovatieve techniek garandeert de beste kwaliteit met blijvend en een natuurlijk ogend resultaat. En doordat de FUE-haartransplantatie een secure maar geen chirurgische ingreep is, laat het ook geen blijvend, zichtbare littekens achter.

Ervaren specialisten

Voor elke haartransplantatie staat een team voor u klaar onder leiding van een ervaren specialist. Zij begeleiden u en zijn u vaste contactpersonen. U heeft dus altijd uw eigen behandelaar vanaf het eerste consult tot en met de laatste nazorg.

Transparant in kosten

De kosten van een haartransplantatie bij de Haarpolikliniek zijn altijd volgens een vast, all-in bedrag. Vooraf kunnen we u al vertellen wat het resultaat zal zijn van een behandeling zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Transparant dus, in kosten en het te verwachten resultaat.

Antwoord op al uw vragen

Een haartransplantatie is voor veel mensen niet zomaar een ingreep. Dat begrijpen wij volkomen. Vandaar dat we ook alle tijd nemen om al uw vragen persoonlijk te beantwoorden. U kunt ons altijd bellen of een afspraak maken voor een eerste kennismaking. U leert dan de specialist kennen, kunt de kliniek zien waar de haartransplantatie zal plaatsvinden en heeft alle gelegenheid om uw vragen te stellen.

Voor de deur gratis parkeren

De Haarpolikliniek is gevestigd in Hoofddorp. Voor onze kliniek is voldoende gratis parkeerruimte. Of u nu vanuit Amsterdam, Utrecht, Heemstede, Haarlem of de andere regio’s naar ons toekomt, u bereikt ons snel en gemakkelijk. En dankzij de behandelkamers die direct toegankelijk zijn vanuit de sfeervolle ontvangstruimte is uw privacy hier ook altijd gewaarborgd.

Maak een afspraak

Kiest u voor kwaliteit én service? Dan kiest u voor een haartransplantatie bij de Haarpolikliniek. Ontmoet onze specialisten en plan uw eerste, vrijblijvende consult door nu een afspraak bij ons te maken.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com