Haartransplantatie Kosten

De kosten van een FUE-haartransplantatie bij Dutch Clinic zijn scherp, duidelijk en compleet. Behandeling is mogelijk vanaf € 1.899 (geldig t/m 31-10-19, vraag naar de voorwaarden).

Resultaat haartransplantatie

Bij een haartransplantatie worden gemiddeld zo’n 2.500 tot 4.000 grafts uit het donorgebied verwijderd. Het is afhankelijk van de mate van kaalheid en de kwaliteit van de donorharen of dit voldoende is. Als het nodig is, vindt een extra behandeling plaats om meerdere grafts te oogsten. In onze kliniek zien we dat bij 80% van de cliënten één behandeling voldoende is om het gewenste resultaat met de haartransplantatie te bereiken. Heeft u een extra behandeling nodig, dan bespreken we dat al met u tijdens het eerste, vrijblijvende consult.

All-in prijs haarimplantatie

Een FUE-haartransplantatie bij de Dutch Clinic is mogelijk vanaf € 1.899 (geldig t/m 31-10-2019,  vraag naar de voorwaarden). Hiervoor krijgt u:

  • Een gratis kennismakingsgesprek
  • Haaranalyse met professionele apparatuur
  • Persoonlijk haaradvies
  • Een FUE-haartransplantatie
 • Nazorg en instructies voor de periode na de behandeling

Tarieven behandeling in Turkije (Istanbul) all-in (incl. vliegtickets, hotel, transfers en nazorg in Nederland)

 • 1.000 tot 1.500 grafts. Actieprijs € 1.899 ( normaal € 2.899) (vraag naar de voorwaarden). Geldig t/m 31-10!
 • 1.501 tot 3.000 grafts. Actieprijs € 2.399 ( normaal € 3.399) ( (vraag naar de voorwaarden). Geldig t/m 31-10!
 • 3.001 tot 4.500 grafts Actieprijs € 2.899 ( normaal € 3.899)(vraag naar de voorwaarden). Geldig t/m 31-10!

Tarieven behandeling in Nederland all-in

 • 1.000 tot 1.500 grafts. Actieprijs € 3.999 ( normaal € 4.999) (vraag naar de voorwaarden). Geldig t/m 31-10!
 • 1.501 tot 3.000 grafts. Actieprijs € 4.999 ( normaal € 5.999) ( (vraag naar de voorwaarden). Geldig t/m 31-10!
 • 3.001 tot 4.500 grafts Actieprijs € 6.999 ( normaal € 8.999)(vraag naar de voorwaarden). Geldig t/m 31-10!

Wat kunt u verwachten met een FUE-haartransplantatie?

Wilt u weten of u ook in aanmerking komt voor een haartransplantatie? Neem dan contact op met Dutch Clinic. Tijdens een kennismakingsgesprek spreekt u ook met een van onze ervaren specialisten en wordt de haaranalyse gedaan. U weet daarna precies wat u kunt verwachten van een FUE-haartransplantatie.

"Ik ben bij de Huidpolikliniek (DutchHairClinic) in Hoofddorp beland; november 2017. Er zijn nu 2000 grafts geplaatst en ik ben zeer tevreden. Vriendelijk en professioneel personeel. Ik raad iedereen aan om hier een behandeling te ondergaan. Goeie prijs - kwaliteits verhouding!"
Dennis | Behandelde patiënt
Before and after
Voor foto van haartransplantatie
haartransplantatie na foto bij dutch clinic
Ik ben erg tevreden over Dutch Clinic. Ze zijn vriendelijk en het resultaat is naar verwachting. Na zes maanden zag ik mijn haar groeien :)
Henk | Behandelde Patient
Before and after
haartransplantatie voor en na foto
na foto van haartransplantatie behandeling
"Ik heb met de FUE haartransplantatie 3.500 grafts getransplanteerd. De medewerkers van Dutch Clinic waren vriendelijk. De operatie was ongeveer zes uur lang. De verdoving voelde pijnlijk aan maar tijdens de operatie heb ik geen pijn gevoeld! Daarna kreeg ik duidelijke instructies voor de nazorg. Ik ben erg tevreden met het resultaat. Ik zou iedereen de FUE methode aanraden!"
John | Behandelde patiënt
"Vanaf het moment van de intake voelde het al goed aan. De persoonlijke benadering en duidelijke uitleg over wat mogelijk was en de scherpe prijs deden mij ertoe besluiten mijn haartransplantatie hier te laten uitvoeren. De dag van de behandeling werd er met de behandelende arts nog een keer gekeken waar wel de haarlijn wilden hebben en werd deze afgetekend. Wat fijn was is dat er hierbij ook goed naar eigen mening wordt geluisterd. Vervolgens werd het haar geschoren en werd ik naar de behandelkamer gebracht. Vervolgens kwam de verdoving voor het donorgebied. Dit is wel even pijnlijk maar zodra dit gedaan is kan je prima ontspannen liggen terwijl de grafts eruit worden gehaald. Daarna omdraaien en weer een verdoving nu voor de transplantatie gebied. Vervolgens werden de grafts weer teruggeplaatst. Hiervoor stoinden er op een gegeven moment vier mensen om mijn heen waardoor dit alles vrij snel gebeurde . De hele dag heb ik mede door de persoonlijk aandacht als vrij ontspannen ervaren ik zou iedereen kunnen aanraden."
Mark | Behandelde patiënt
"Ik heb mij lang onzeker gevoeld over het haarverlies bij mijn inhammen. Ik heb veel geld uitgegeven aan haarmedicatie. Op een dag besloot ik naar andere opties te zoeken en kwam ik uit bij Dutch Clinic. Kort daarna heb ik een haartransplantatie behandeling ondergaan. Sindsdien heb ik mijn haar weer terug. Ik ben enorm tevreden!"
Marcel | Behandelde patiënt
"Boven verwachting! Voor de patiënt is het een bijzonder intense dag maar door de persoonlijke zorg heb ik mijn erg op mijn gemak gevoeld. Het personeel is zeer deskundige en en je merkt dat iedereen zijn/haar specialiteit heeft waardoor je in goede handen bent. De Dag van de behandeling staat de patiënt volledig centraal en de eind resultaten worden niet uit het oog verloren. De tevredenheid van de patiënt staat voorop en dat merk je tijdens de consult afspraak, de dag van behandeling en de nazorgfase. Als zeer tevreden patiënt kijk ik terug op een deskundige en persoonlijke behandeling. Zeker aan te raden!"
Roel | Behandelde patiënt