Haarimplantatie Behandeling

Een FUE-haartransplantatie is een uiterst secure behandeling die doorgaans op een dag plaatsvindt. De behandeling wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd zodat u van de behandeling zelf niets voelt. Overweegt u een haartransplantatie bij de Dutch Clinic, dan verloopt de behandeling als volgt:

Gratis haartransplantatie consult

Een haartransplantatie is weliswaar voor ons dagelijks werk, toch is het geen standaard behandeling. Iedereen is anders en dus is ook elke transplantatie weer net even anders. En daarbij, voor u is het helemaal geen dagelijkse kost. Vandaar dat we altijd beginnen met een gratis consult tijdens een eerste kennismaking die u tot niets verplicht. U kunt ons dan alle vragen stellen die u heeft, de kliniek bezichtigen en kennismaken met een van onze ervaren specialisten.

Haarimplantatie.

Haarimplantatie.

Haaranalyse en advies

Tijdens het consult wordt ook uw haar geanalyseerd. Hierbij kijken we naar de kwaliteit van het haar en de haardichtheid. Dit is essentieel om te bepalen of een haartransplantatie bij u uitgevoerd kan worden en of dit in een of twee sessies gedaan moet worden. Ook worden natuurlijk andere zaken met u doorgenomen. Zo moet u wel in goede gezondheid verkeren om de behandeling te ondergaan. Op basis van al deze informatie krijgt u meteen een persoonlijk advies waarbij we u adviseren wel of geen haartransplantatie te ondergaan en u meteen vertellen wat u kunt verwachten van de behandeling. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

FUE-Haartransplantatie

Kiest u na het consult en advies ervoor om de behandeling te laten uitvoeren, dan wordt samen met u een dag gekozen voor de haartransplantatie. U krijgt dan direct ook de instructies voor de periode voorafgaand aan de haartransplantatie. U kunt zich dus goed voorbereiden. Op de website van de Nederlandse Haarstichting kunt u ook veel interessante informatie over de haarimplantatie behandeling.

De haarimplantatie behandeling

De duur van de haartransplantatie is meestal een dag. Zijn er twee sessies nodig, dan is dit vooraf met u besproken. De behandeling zelf verloopt als volgt:

  • U meldt zich in de ochtend bij de kliniek in Hoofddorp waar we u ontvangen in een sfeervolle ruimte naast de behandelkamer.
  • Voorafgaand aan de behandeling maken we eerst foto’s van de haarsituatie.
  • Ook bespreekt de specialist met u nogmaals de aanpak en de locatie waar het haar op getransplanteerd wordt.
  • Waar nodig wordt het haar afgeschoren.
  • In de behandelkamer wordt het donorgebied op uw hoofd verdoofd.
  • De grafts worden met een holle, microscopisch kleine naald geoogst. Dit is pijnloos.
  • Terwijl u een lichte lunch geserveerd krijgt, worden de grafts geprepareerd voor transplantatie.
  • ’s Middags wordt de behandeling vervolgt met eerst een verdoving van de plek waar de haarzakjes worden aangebracht.
  • Waar de grafts geplaatst worden, brengt de arts minuscuul kleine openingen aan.
  • Tenslotte is de behandeling voltooid. U ontvangt de laatste instructies voor de nazorg en kunt vervolgens naar huis gaan.

Maak uw afspraak voor een gratis consult en meer informatie

Voor meer informatie over de FUE-haartransplantatie, de behandeling of om persoonlijk kennis te maken kunt u altijd contact met ons opnemen. We plannen dan graag de afspraak voor het eerste consult.