after blue

Haarimplantatie met blijvend resultaat

Last van kaalheid of haaruitval? Bij de Dutch Clinic in Hoofddorp bieden wij u een blijvend en natuurlijk ogend resultaat met de FUE-haartransplantatie. Kies voor ons en u bent verzekerd van kwaliteit, persoonlijke aandacht en uitstekende service.

after light-blue

Bekijk wat onze klanten van Dutch Clinic vinden!

Trustpilot

Haartransplantatie bij Dutch Clinic

Bij Dutch Clinic in Hoofddorp ontvangt u hoogstaande kwaliteit, uitstekende service en persoonlijke aandacht. Precies wat u mag verwachten als u besluit een haartransplantatie te ondergaan. Wilt u ook weer een volle haarbos? U bent bij ons team van ervaren specialisten in vertrouwde handen.

Neem contact op Lees hier onze brochure

Wat is een FUE-haartransplantatie?

De FUE-haartransplantatie is een innovatieve behandeling met uitstekend resultaat doordat genetisch sterke haren worden gebruikt. Het resultaat is daardoor blijvend, natuurlijk ogend en zonder zichtbare littekens.

Haaranalyse & Persoonlijk advies

Om vooraf te weten of de haartransplantatie mogelijk is en welk resultaat verwacht mag worden, krijgt u bij het eerste, vrijblijvende consult al een haaranalyse en persoonlijk advies. Daarbij beoordelen we o.a. uw haarkwaliteit en haardichtheid. Zo weet u vooraf precies wat u kunt verwachten.

Afspraak maken haartransplantatie

Voor meer informatie over haartransplantaties, om onze kliniek te bezichtigen of kennis te maken met de specialisten kunt u altijd een gratis eerste consult afspreken. Deze kennismaking verplicht u tot niets! Zo weet u altijd waar u aan begint.

Before and after
haartransplantatie voor en na foto
na foto van haartransplantatie behandeling
"Ik heb met de FUE haartransplantatie 3.500 grafts getransplanteerd. De medewerkers van Dutch Clinic waren vriendelijk. De operatie was ongeveer zes uur lang. De verdoving voelde pijnlijk aan maar tijdens de operatie heb ik geen pijn gevoeld! Daarna kreeg ik duidelijke instructies voor de nazorg. Ik ben erg tevreden met het resultaat. Ik zou iedereen de FUE methode aanraden!"
John | Behandelde patiënt
Before and after
Voor foto van haartransplantatie
haartransplantatie na foto bij dutch clinic
Ik ben erg tevreden over Dutch Clinic. Ze zijn vriendelijk en het resultaat is naar verwachting. Na zes maanden zag ik mijn haar groeien :)
Henk | Behandelde Patient
"Ik ben bij de Huidpolikliniek (DutchHairClinic) in Hoofddorp beland; november 2017. Er zijn nu 2000 grafts geplaatst en ik ben zeer tevreden. Vriendelijk en professioneel personeel. Ik raad iedereen aan om hier een behandeling te ondergaan. Goeie prijs - kwaliteits verhouding!"
Dennis | Behandelde patiënt
"Vanaf het moment van de intake voelde het al goed aan. De persoonlijke benadering en duidelijke uitleg over wat mogelijk was en de scherpe prijs deden mij ertoe besluiten mijn haartransplantatie hier te laten uitvoeren. De dag van de behandeling werd er met de behandelende arts nog een keer gekeken waar wel de haarlijn wilden hebben en werd deze afgetekend. Wat fijn was is dat er hierbij ook goed naar eigen mening wordt geluisterd. Vervolgens werd het haar geschoren en werd ik naar de behandelkamer gebracht. Vervolgens kwam de verdoving voor het donorgebied. Dit is wel even pijnlijk maar zodra dit gedaan is kan je prima ontspannen liggen terwijl de grafts eruit worden gehaald. Daarna omdraaien en weer een verdoving nu voor de transplantatie gebied. Vervolgens werden de grafts weer teruggeplaatst. Hiervoor stoinden er op een gegeven moment vier mensen om mijn heen waardoor dit alles vrij snel gebeurde . De hele dag heb ik mede door de persoonlijk aandacht als vrij ontspannen ervaren ik zou iedereen kunnen aanraden."
Mark | Behandelde patiënt
"Boven verwachting! Voor de patiënt is het een bijzonder intense dag maar door de persoonlijke zorg heb ik mijn erg op mijn gemak gevoeld. Het personeel is zeer deskundige en en je merkt dat iedereen zijn/haar specialiteit heeft waardoor je in goede handen bent. De Dag van de behandeling staat de patiënt volledig centraal en de eind resultaten worden niet uit het oog verloren. De tevredenheid van de patiënt staat voorop en dat merk je tijdens de consult afspraak, de dag van behandeling en de nazorgfase. Als zeer tevreden patiënt kijk ik terug op een deskundige en persoonlijke behandeling. Zeker aan te raden!"
Kaalheid of dunne plekken zijn niet nodig als u dat niet wilt. Zullen we eens kennismaken?

Vragen over haartransplantatie?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u nog veel vragen heeft over een haartransplantatie. Daarom bent u altijd welkom voor een consult bij een van onze specialisten waar u uw vragen kunt laten beantwoorden. Of kijk op onze website bij de meest veelgestelde vragen.

De Dutch Clinic

Bij de Dutch Clinic staan ervaren specialisten en een team voor u klaar. U heeft altijd uw eigen specialist vanaf het eerste consult tot de laatste nazorg. We zijn gemakkelijk bereikbaar in Hoofddorp en u kunt bij ons voor de deur gratis parkeren.

Vragen of een afspraak maken?

Heeft u vragen of wilt u een eerste, gratis consult inclusief de haaranalyse en het persoonlijke advies? Maak dan nu een afspraak bij de Dutch Clinic. U kunt ons mailen waarna we zo snel mogelijk contact met u opnemen. Of bel ons zodat een van onze medewerkers u persoonlijk te woord kan staan. We zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 bereikbaar.

Contactgegevens

Dutch Clinic Hoofdweg 848A 2132 MC Hoofddorp

Openingstijden

  • Maandag 08:30 - 17:30
  • Dinsdag 08:30 - 17:30
  • Woensdag 08:30 - 17:30
  • Donderdag 08:30 - 17:30
  • Vrijdag 08:30 - 17:30
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten