Goedkope ooglidcorrectie

Contact opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek en/of kosteninschatting kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033

U kunt ook ons contactformulier invullen.

Bent u op zoek naar een goedkope ooglidcorrectie? Wanneer u te maken heeft met afhangende oogleden of wallen onder uw ogen dan wilt u daar een oplossing voor zoeken. Een goedkope ooglidcorrectie lijkt aantrekkelijk, maar waar let u op bij het vinden van een geschikte behandelaar? En is het verstandig om voor een goedkope of de goedkoopste behandelaar te kiezen?

Vermijden dat goedkoop duurkoop wordt

Als u op internet kijkt en vergelijkt dan ziet u dat de kosten voor een bovenooglidcorrectie aan beide ogen tussen € 500 en € 1.750 kost, dit terwijl voor onderooglidcorrecties kosten tussen € 750 en € 2.250 in rekening worden gebracht. Laat u tegelijkertijd een boven- en onderooglidcorrectie toepassen dan liggen de kosten daarvoor tussen € 1.200 en € 3.750. De onderlinge prijsverschillen tussen klinieken en ziekenhuizen loopt fors uiteen. U kunt fors besparen op de behandelkosten door vooraf zorgvuldig te vergelijken en nauwkeurige afwegingen te maken. Maar waar let u op bij het vergelijken van de mogelijkheden?

  • Naamsbekendheid en locatie van de kliniek.
  • Aantoonbare ervaring van de behandelend chirurg.
  • Bereikte resultaten in de kliniek, u kunt rustig vragen om ooglidcorrectie voor en na foto’s.
  • Wat is bij een behandeltarief inbegrepen?
  • Wat zijn eventueel extra bijkomende kosten?
  • Aan welke voorwaarden moet u voldoen om van een eventuele aanbieding gebruik te kunnen maken?

Een goedkope of betaalbare ooglidcorrectie bij een betrouwbare en ervaren chirurg is zeker mogelijk. Wanneer u kijkt naar de kosten van een ooglidcorrectie bij Dutch Clinic in Hoofddorp, dan is dat een aangename verrassing. Dutch Clinic heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland en bij de kliniek werken uitsluitend ervaren en gespecialiseerde (plastisch)chirurgen. Ooglidcorrecties worden toegepast met behulp van de nieuwste behandelapparatuur en onder plaatselijke verdoving. De tarieven die gerekend worden voor een ooglidcorrectie zijn zowel scherp als all-in:

  • Bovenooglidcorrectie, beide oogleden € 650
  • Onderooglidcorrectie, beide oogleden € 850
  • Combinatie boven- en onderooglidcorrectie € 1.349

Bij deze bedragen zijn zowel de ingreep als de nazorg en eventuele controles inbegrepen. U weet van tevoren welke kosten u kunt verwachten en wordt achteraf niet opgezadeld met dure extra’s.

Vergoeding goedkope ooglidcorrectie

Laat u een bovenooglidcorrectie op medische gronden uitvoeren? Dan heeft u wellicht recht op een gedeeltelijke vergoeding van de kosten. Zeker wanneer u lichamelijke klachten, zoals een beperking van uw zicht, ervaart als gevolg van afhangende oogleden kan een medische indicatie verstrekt worden. Door voorafgaand aan een consult bij een kliniek contact op te nemen met uw zorgverzekeraar, bent u op de hoogte van de eventuele vergoedingsmogelijkheden en voorwaarden waar u aan dient te voldoen. Zo wordt een betaalbare ingreep een goedkope ooglidcorrectie die u bovendien in een veilige omgeving kunt laten toepassen. Ook wanneer een aanvullende zorgverzekering vergoedingsmogelijkheden biedt, reduceert dit het bedrag wat u zelf bijdraagt of moet betalen aanmerkelijk. Worden de kosten niet vergoed? Dan kunt u overwegen om de gemaakte medische kosten van uw belastingaangifte af te trekken. U doet dit het beste alleen na overleg met een belastingconsulent. Daarmee voorkomt u eventuele naheffingen en boetebedragen.

Goedkope ooglidcorrectie in het buitenland

Wanneer iemand denkt over een goedkope cosmetische behandeling, dan wordt al gauw een reis naar het buitenland overwogen. Het is bekend dat buitenlandse klinieken cosmetische behandelingen vaak goedkoper aanbieden dan in Nederland. Dat is bij een ooglidcorrectie niet anders. Feit is echter wel dat een ooglidcorrectie een relatief eenvoudige ingreep is, die bovendien op poliklinische basis wordt uitgevoerd. Van een opname in een ziekenhuis of kliniek is geen sprake, u mag dezelfde dag naar huis. Bent u in het buitenland behandelt, dan is het op verder gelegen bestemmingen niet altijd mogelijk om op dezelfde dag heen en weer te reizen. U krijgt dan te maken met bijkomende reis- en verblijfkosten. U kunt met het aandachtig vergelijken van ooglidcorrectie kosten in Nederland vaak meer voordeel behalen dan wanneer u een behandeling in het buitenland laat toepassen.

Informatie betaalbare ooglidcorrectie

Bekijkt u de mogelijkheden voor een ooglidcorrectie en zoekt u naar een betaalbare, maar ervaren behandelaar? Laat uzelf dan adviseren door de plastisch chirurgen van Dutch Clinic. Tijdens een gratis consult in de kliniek worden de verschillende ooglidcorrectie technieken en combinaties nader toegelicht. Een chirurg bekijkt uw ogen en oogleden aandachtig en zal een behandelplan op maat samenstellen. U ontvangt daarbij een overzichtelijke prijsopgave, waarbij de diverse kosten gespecificeerd worden. Dutch Clinic rekent all-in tarieven waarbij ook de kosten voor nazorg en controles zijn inbegrepen. Meer weten of direct een afspraak maken voor een vrijblijvend consult? U kunt Dutch Clinic telefonisch bereiken op +31 (0)20 214 2033.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com

Afspraak maken
close slider