Dr. Giulio Bamonte

Oogarts, Refractiechirurg NGRC / NOG

Maak kennis met

Oogarts en Refractiechirurg dr Giulio Bamonte is gespecialiseerd in laser refractiechirurgie en lensimplantaties. Hij heeft een jarenlange ervaring in de algemene oogheelkunde op het gebied van cataractchirurgie, glaucoombehandeling, medische retina inclusief laserbehandeling en intravitreale behandeling en voorsegmentpathologie. Hij is betrokken geweest bij onderzoeken en oogheelkundige consulten bij patiënten van het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis.
Sinds 2010 heeft hij zich toegelegd op multifocale en torische lensimplantaties bij cataractchirurgie en vanaf 2018 laser refractiechirurgie en Refractive lens exchange.

Specialisme Dr. Giulio Bamonte – ooglaseren

Dr. Giulio Bamonte is een zeer ervaren refrectiechirurg die meer dan 30 jaar ervaring heeft in de oogheelkunde. Inmiddels heeft Dr. Bamonte al meer dan 32.000 behandelingen uitgevoerd. Dr. Bamonte is lid van de maatschappen: NOG, NGRC, NIOIC en ESCRS. Lees hier meer over ooglaseren bij Dutch Clinic.

Ervaring

Oogarts en Refractiechirurg dr Giulio Barmonte is gespecialiseerd in laser refractiechirurgie en lensimplantaties. Hij heeft een jarenlange ervaring in de algemene oogheelkunde op het gebied van cataractchirurgie, glaucoombehandeling, medische retina inclusief laserbehandeling en intravitreale behandeling en voorsegmentpathologie.

 • Dutch Clinic Hoofddorp
  2021
  Oogarts / Refractiechirurg NGRC 
 • Worldeye Amsterdam
  2018 - 2021
  Oogarts / Refractiechirurg NGRC 
 • MC Slotervaartziekenhuis
  1990 - 2018
  Oogarts NOG 
 • OMC Zaandam
  2014 - 2015
  Oogarts NOG
 • VUMC
  1990 - 1995
  Oogarts NOG
30+

Jaar ervaring

32000+

Operaties

Laatst geschreven pagina’s door Giulio Bamonte

Ooglidcorrectie Deniz Akdogan

Pagina geschreven door:
Dr. Giulio Barmonte

Dr. Giulio Barmonte is een van de beste en meest gerespecteerde oogartsen in Nederland. Hij heeft al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van ogen laseren, cataractchirurgie en glaucoombehandeling.

Maak een afspraak bij Dr. Barmonte

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com