Facelift Turkije kosten

Bent u benieuwd naar de facelift kosten in Turkije? Met het verstrijken van de tijd worden de gevolgen van stress, veroudering, vermagering en blootstelling aan de zon zichtbaar.

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Uitstekende kwaliteit, zeer ervaren chirurgen en een geheel verzorgd verblijf. De plastische chirurgie in Istanbul, Turkije regelen wij voor u vanuit Nederland. Zo heeft u altijd uw artsen en contactpersonen dichtbij; vanaf de eerste informatie, voor alle afspraken en voor de nazorg.

Bent u benieuwd naar de facelift kosten in Turkije? Met het verstrijken van de tijd worden de gevolgen van stress, veroudering, vermagering en blootstelling aan de zon zichtbaar. De elasticiteit van de huid neemt af en de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine verminderd. Tekenen van huidveroudering komen in het gezicht tot uiting. Er ontstaan rimpels en diepe plooien. De verslapte huid kan afzakken boven en onder uw ogen, maar ook bij de hals en kaaklijn kan een huidoverschot ontstaan. Een facelift in Turkije kan een oplossing zijn om weer een frisse, jeugdige uitstraling te hebben. De facelift Turkije kosten zijn uiterst betaalbaar.

Facelift Turkije kosten.

Facelift Turkije kosten.

Populaire cosmetische ingreep

Een facelift is in Turkije een veel toegepaste en gevraagde ingreep door mannen en vrouwen. Ouder worden gaat vanzelf. De tekenen hiervan uiten zich bij iedereen op eigen wijze. De een heeft al op jongere leeftijd te maken met rimpels en lijntjes in het gezicht dan de ander. Huidveroudering geeft uw gezicht een vermoeide, soms sombere uitstraling. Merkt u dat uw zelfvertrouwen langzaam maar zeker afbrokkelt? De ervaren cosmetisch artsen van Dutch Clinic in Istanbul geven u uw zelfvertrouwen terug. De gespecialiseerde chirurgen corrigeren de verschillende afwijkingen en tekenen van veroudering in uw gezicht, hals en décolleté. Tijdens een adviesgesprek worden de verschillende facelift technieken toegelicht en kijkt een arts welke techniek bij u het gewenste resultaat zal geven. Facelift Turkije kosten hangen af van de gebruikte facelift techniek.

Facelift Turkije kosten en resultaten

De resultaten die bereikt worden zijn afhankelijk van uw verwachting, maar ook de vaardigheid, kennis en ervaring van de cosmetische chirurg zijn van invloed. De arts van Dutch Clinic bespreekt van tevoren of uw verwachting realistisch is en of er aan uw verwachting kan worden voldaan. De artsen hebben jarenlange ervaring met het toepassen van de verschillende facelift technieken:

• Minilift, of S-lift
• MACS-lift
• Full Facelift
• Halslift
• Hals-facelift

De facelift is een operatieve ingreep, waarbij de rimpels en plooien van de gezichtshuid strak worden getrokken. Afhankelijk van uw situatie kan er gekozen worden om tegelijkertijd de dieper gelegen weefselstructuren te corrigeren. De ingreep, die wordt uitgevoerd onder narcose, is bij Dutch Clinic in Istanbul in verhouding met Nederlandse en Belgische klinieken een stuk goedkoper. De facelift Turkije kosten bedragen € 3.999, terwijl in Nederland een facelift gemiddeld € 7.500 kost.

Gespecialiseerde facelift behandeling

De medewerkers en artsen van Dutch Clinic hebben jarenlange ervaring met het toepassen van cosmetische ingrepen waaronder de facelift. Zowel in de kliniek in Hoofddorp als in Istanbul wordt voldaan aan de strikte wet- en regelgeving op het gebied van Volksgezondheid, hygiëne en kwaliteit. U wordt begeleid vanaf het eerste kennismakingsgesprek tot en met de laatste nazorg. Wat kunt u van Dutch Clinic verwachten?

• Ervaren plastisch chirurgen en specialisten
• Persoonlijke begeleiding en betrokkenheid
• Korte wachtlijsten
• Beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland
• Nauwe samenwerking tussen de artsen van beide klinieken in Hoofddorp en Istanbul

De facelift, die in Istanbul wordt toegepast, wordt vanuit Nederland voor u geregeld. U hoeft zich geen zorgen te maken over de opvolging van uw medisch dossier. De artsen en chirurgen onderhouden nauwe contacten, zodat uw gegevens altijd actueel zijn. Nederlandstalige begeleiding is in de Turkse kliniek aanwezig, van communicatieproblemen is geen sprake. U wordt gedurende het volledige behandeltraject bijgestaan.

Betaalbare facelift in Turkije

Kiest uzelf voor een facelift? Een facelift kan worden overwogen als uw gezicht er somber en donker uitziet door het verslappen van de huid en het ontstaan van rimpels en plooien. Het merendeel van de mannen en vrouwen die een facelift ondergaan doen dit om cosmetische redenen. De basisverzekering heeft geen vergoedingsmogelijkheden voor cosmetische ingrepen. Aanvullende zorgverzekeringspakketten bieden zeer beperkte vergoedingsbedragen. Wanneer u de kosten voor de facelift zelf betaald zoekt u daarvoor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Al jaren neemt het aantal mensen dat naar Turkije gaat voor een cosmetisch ingreep toe. De moderne kliniek van Dutch Clinic is voorzien van alle moderne gemakken. Jaarlijks worden in de klinieken meer dan 200 facelifts uitgevoerd. U kunt zowel foto’s als video’s bekijken van ingrepen die door de chirurgen zijn toegepast. Door de facelift in Istanbul toe te laten passen, bespaart u flink op de kosten. Gemiddeld liggen de kosten in Turkije 25% tot 50% lager dan in Nederland.

Facelift adviesgesprek

Hoort u regelmatig dat u er moe of oud uitziet? Stoort u zich aan de rimpels en lijntjes in uw gezicht? Een facelift kan een oplossing bieden. U kunt een afspraak maken voor een gratis adviesgesprek bij Dutch Clinic in Hoofddorp. De ingreep wordt toegelicht en de arts vraagt naar uw verwachting. Het gesprek is vrijblijvend. Een afspraak maakt u door telefonisch contact op te nemen met +31 (0)20 214 2033.

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u ons in Hoofddorp

Dutch Clinic Hoofdweg 848A 2132 MC Hoofddorp +31 (0)20 214 2033 info@dutchclinic.com