Facelift Istanbul

Overweegt u een facelift in Istanbul? Naarmate uw leeftijd vordert, worden rimpels en lijntjes in uw gezicht zichtbaar.

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Uitstekende kwaliteit, zeer ervaren chirurgen en een geheel verzorgd verblijf. De plastische chirurgie in Istanbul, Turkije regelen wij voor u vanuit Nederland. Zo heeft u altijd uw artsen en contactpersonen dichtbij; vanaf de eerste informatie, voor alle afspraken en voor de nazorg.

Overweegt u een facelift in Istanbul? Naarmate uw leeftijd vordert, worden rimpels en lijntjes in uw gezicht zichtbaar. De huid rekt uit en het volume van bind- en vetweefsels verminderd. Tegelijkertijd wordt ook de bot- en spiermassa minder. De verslapte huid heeft minder ondersteuning en zal geleidelijk aan naar beneden zakken. Met een facelift worden uw huid en de onderliggende weefselstructuren weer glad getrokken. De cosmetische ingreep wordt bij mannen en vrouwen succesvol toegepast. Voor een facelift Istanbul bent u van harte welkom bij Dutch Clinic.

Facelift Istanbul.

Facelift Istanbul.

Huidveroudering oplossing met facelift Istanbul

Huidveroudering is heel natuurlijk en wordt beïnvloed door verschillende factoren. Zo hebben fors gewichtsverlies, stress, roken, overmatige blootstelling aan de zon en het overmatig gebruik van alcohol invloed op de manier waarop de veroudering zichtbaar wordt. Een facelift is het meest geschikt voor mensen vanaf 35 jaar. Op jongere leeftijd kunnen ook rimpels en lijntjes ontstaan, cosmetisch artsen adviseren om deze op een alternatieve, niet invasieve, manier te laten behandelen. Een facelift geeft goede, langdurige resultaten bij mensen die als gevolg van natuurlijke huidveroudering te maken met overtollige gezichtshuid en rimpels. Door het tegelijkertijd aanspannen van de onderliggende spieren krijgt u een frisse, jeugdige gezichtsuitstraling. Naast een facelift kunt u rimpels en lijntjes ook laten behandelen door middel van een fillerbehandeling. Een facelift heeft alleen effect op de onderkant van uw gezicht. Uw oogleden, voorhoofd en wenkbrauwen blijven onveranderd. Eventueel, en desgewenst, kan een facelift in Istanbul gecombineerd worden met een ooglidcorrectie, voorhoofdslift en/of wenkbrauwlift.

Beste prijs-kwaliteitverhouding facelift Istanbul

Veel mensen die een cosmetische ingreep overwegen zoeken daarvoor naar de beste facelift in Nederland. Bij het overwegen van plastische chirurgie is het verstandig om de behandelmogelijkheden in binnen- en buitenland met elkaar te vergelijken. Cosmetische ingrepen worden zelden door zorgverzekeraars vergoed en met een prijskaartje tussen € 3.900 en € 9.000 is een facelift niet direct goedkoop te noemen. Een mogelijkheid is kijken naar de verschillen tussen de binnen- en buitenlandse tarieven. Dutch Clinic, met vestigingen in Hoofddorp en Istanbul, past de ingreep toe voor € 3.999. Bij dit bedrag zijn het consult, nazorg en controles in Hoofddorp inbegrepen. De facelift zelf vindt plaats in de moderne kliniek in Istanbul. Dutch Clinic heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland en u wordt behandeld door gespecialiseerde cosmetisch artsen. De resultaten die bereikt worden zijn uitstekend en u heeft jarenlang plezier van deze investering in uw eigen welzijn.

Behandeltraject facelift Istanbul

Een facelift traject begint met een adviesgesprek bij een cosmetisch arts. De chirurg bekijkt uw gezicht en bepaald welke techniek het beste bij u past. De arts stelt vragen over:

  • Uw algemene gezondheid, medisch verleden, medicijngebruik en bekendheid met allergieën.
  • Eerder doorgemaakte operaties.
  • Roken en het gebruik van alcohol.
  • De verwachting die u heeft van een facelift in Istanbul.

Vervolgens bespreekt een arts de verschillende manieren waarop een facelift kan worden uitgevoerd, waarbij aandacht wordt besteed aan de verdoving. Een facelift kan onder volledige narcose of door middel van sedatie worden gedaan. De gekozen verdovingswijze hangt af van uw persoonlijke voorkeur, uw medische achtergrond en de facelift techniek. Afhankelijk van uw verwachting en de mate waarin u het gezicht wilt laten liften kan een techniek voorgesteld worden:

  • Minilift of S-lift
  • MACS-lift
  • Full facelift
  • Halslift
  • Facelift in combinatie met een ooglidcorrectie, correctie van de kin en/of een wenkbrauwlift.

De incisies worden zoveel mogelijk in uw natuurlijke huidplooien, in de haargrens en/of achter de oren gemaakt. Littekens zijn vrij zelden zichtbaar aanwezig.

Resultaat facelift Istanbul

Na de ingreep is uw gezicht gezwollen en zijn er bloeduitstortingen zichtbaar. De chirurg heeft een bandage aangebracht en de eerste dagen kan er sprake zijn van napijn. De zwellingen nemen geleidelijk aan af en na een aantal weken worden de resultaten zichtbaar. Om uw natuurlijke gezichtsuitdrukking te behouden zullen niet alle rimpels in uw gezicht zijn verdwenen. Bij het praten en lachen zijn de rimpeltjes zichtbaar. Als dit niet geval zou zijn, dan is er sprake van een statische uitdrukking en een onnatuurlijk facelift resultaat. De resultaten van een facelift in Istanbul houden jarenlang aan. De klok wordt een aantal jaren teruggedraaid en uw vermoeide, sombere gezichtsuitdrukking maakt plaats voor een frisse, jeugdige uitstraling. Het lichamelijke verouderingsproces wordt met een facelift niet stilgezet. De bereikte effecten gaan niet levenslang mee. Gemiddeld geniet u 10 tot 15 jaar van de ingreep.

Consult facelift Istanbul

Bent u benieuwd naar de facelift mogelijkheden die Dutch Clinic in Istanbul u te bieden heeft? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. De kliniek is bereikbaar op +31 (0)20 214 2033.

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u ons in Hoofddorp

Dutch Clinic Hoofdweg 848A 2132 MC Hoofddorp +31 (0)20 214 2033 info@dutchclinic.com