Dutch Clinic in Turkije

Wilt u profiteren van de betrouwbaarheid van plastisch chirurgen met meer dan 15 jaar ervaring, genieten van de luxe van een compleet verzorgde medische reis en verblijf in een uitstekend hotel én kunnen rekenen op een excellente behandeling compleet met persoonlijke aandacht? Dan kiest u voor Dutch Clinic. Wij verzorgen uw medische reis naar Istanbul.

“Medische reizen voor plastische chirurgie in Turkije”

Wij verzorgen medische reizen naar Istanbul, Turkije voor plastische chirurgie. Met een arbeidsloon dat in Turkije lager is dan in Nederland, zijn de kosten van plastische chirurgie in Istanbul zeer concurrerend. Zelfs als u ook de kosten van het verblijf en vervoer meerekent. Tel daarbij op dat u te maken hebt met zeer ervaren plastisch chirurgen en uw verblijf uitstekend verzorgd is, dan weet u zeker dat plastische chirurgie in Turkije meer dan de moeite waard is.

Behandeling geheel geregeld vanuit Nederland

Natuurlijk heeft u vooraf veel vragen en verwacht u een kundig consult en betrouwbare nazorg. Die krijgt u ook van ons, gewoon in Nederland. Vanuit onze Nederlandse kliniek in Hoofddorp, Dutch Clinic, regelen wij alles voor u. Ook het contact met de collega’s in Turkije. U kunt dus gewoon in Nederland alles vragen en voorbereiden terwijl u weet dat het behandelend team in Turkije volledig door ons geïnformeerd is. Dit zijn de behandelingen waarvoor u bij ons terecht kunt:

Liposuctie

Dutch Clinic Turkije

Verwijdering storende verophoping


Neuscorrectie

Dutch Clinic Turkije

Voor het uiterlijk dat u wenst


Buikwandcorrectie

Dutch Clinic Turkije

Oppervlakkig vet verwijderen


Borstvergroting

Dutch Clinic Turkije

Grote en stevigere borsten


Bilvergroting

Dutch Clinic Turkije

Betrouwbare bilvergroting behandeling


Tandheelkunde

Dutch Clinic Turkije

Facings en cosmetische tandheelkunde


Facelift

Dutch Clinic Turkije

Jongere uitstraling na een facelift


Armlift

Dutch Clinic Turkije

Verwijderen van huid op de bovenarm


Borstcorrectie

Dutch Clinic Turkije

Gynaecomastie, borstlift, etc.


Dijbeenlift

Dutch Clinic Turkije

Overtollig huid verwijderen


Haartransplantatie

Dutch Clinic Turkije

Dun behaard of kale plekken?


Ooglaseren

Dutch Clinic Turkije

Afscheid nemen van de bril


Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak voor een van onze behandelingen of een vrijblijvende gratis intake.

Waarom kiezen voor Dutch Clinic:

Er zijn veel redenen om voor Dutch Clinic te kiezen maar de ervaringen van onze klanten zijn het belangrijkst en spreken voor zich.

Meer dan 5000 tevreden klanten

Ruim 25 jaar ervaring

Hoge klanttevredenheid

Beste kwaliteit in Nederland én Turkije

Vakkundige en ervaren artsen

Altijd gratis consult

Vergoeding behandeling in Turkije?

Krijg ik ook een vergoeding voor een cosmetische behandeling in Turkije? Dat is een vraag die wij natuurlijk vaak krijgen. Veel van onze behandelingen worden volledig of deels vergoed door uw zorgverzekering. Dit hangt wel af van de gekozen behandeling en uw dekking.

Benieuwd of uw zorgverzekering uw behandeling vergoed? Neem altijd even contact met ze op.

Werkwijze behandeling Turkije

Overweegt u een behandeling via Dutch Clinic in Turkije, dan gaat dat als volgt:

 • U maakt een afspraak voor een consult bij onze kliniek in Hoofddorp. Tijdens dat gesprek wordt besproken wat u wenst en wat uw verwachtingen zijn. Wij beoordelen of u in aanmerking komt voor een van de behandelingen, geven u daar alle informatie over en bespreken de behandeling, het herstel en het te verwachten resultaat met u. Ook eventuele complicaties worden hierin met u doorgenomen.
 • Besluit u de behandeling te ondergaan, dan worden alle afspraken zoals met u gemaakt doorgegeven aan de plastisch chirurg in Istanbul, Turkije.
 • Vervolgens wordt uw verblijf in Turkije voor u geregeld door een van onze medewerkers. Vanzelfsprekend gaat dit in nauw overleg met u. Als u wilt, regelen we ook de heen- en terugreis voor u.
 • Na de behandeling in Istanbul verblijft u daar nog enige dagen totdat u naar huis mag. De duur verschilt per type behandeling.
 • Eenmaal terug in Nederland komt u voor nazorg onder de behandeling van dokter Deniz van Dutch Clinic.

Nauwe samenwerking tussen de artsen in Turkije en Nederland

Vanuit onze kliniek in Nederland, Dutch Clinic in Hoofddorp, werken wij samen met zeer ervaren plastisch chirurgen in Turkije. Cliënten die een behandeling in plastische chirurgie wensen en daarvoor in aanmerking komen, verwijzen wij door naar onze collega’s in Istanbul. Dit gaat in goed overleg en zeer gedetailleerd. Het lijkt daardoor voor u of u slechts op een andere afdeling verdergaat in plaats van dat u in een ander land de behandeling vervolgt.

Secure aanpak voor het beste resultaat

Onze werkwijze is er dan ook op gericht om u het beste resultaat te bieden. En dat kan alleen met een uiterst secure aanpak, doordacht advies dat is afgestemd op uw wensen maar waarbij we u ook eerlijk vertellen wat u kunt verwachten. Met plastische chirurgie kunnen de verwachtingen immers hoog gespannen zijn. Als deze verwachtingen niet realistisch zijn of vooraf niet gegarandeerd kunnen worden, vertellen we u dat altijd.

In vertrouwde handen

Net als in Nederland werken de collega’s in onze kliniek in Istanbul ook met uiterst geavanceerd materiaal en volgens de nieuwste en meest succesvolle technieken. Bovendien zijn deze artsen elk met meer dan 15 jaar ervaring echte specialisten in plastische chirurgie te noemen. Zo weet u dus zeker dat u in vertrouwde handen bent, bij ons in Nederland en in Turkije!

Programma van uw verblijf in Istanbul

Uw reis wordt door Dutch Clinic verzorgd van het eerste tot het laatste moment dat u in Turkije verblijft voor de behandeling. En als u wenst regelen we ook de heen- en terugvlucht voor u. Van A tot Z wordt u dus geheel verzorgd zodat u zich nergens druk om hoeft te maken en u volledig kunt richten op de behandeling en het herstel. Voor dit verblijf kunt u rekenen op onder meer:

 • Verblijf in een 4-sterrenhotel in Turkije, met de kwaliteit van 5-sterren inclusief ontbijt;
 • Transfers van en naar de luchthaven in Turkije;
 • Transfers van en naar het hotel en het ziekenhuis in Istanbul;
 • Nederlands- of Engelssprekende tolken tijdens uw gehele verblijf;
 • De behandeling in plastische chirurgie zoals besproken;
 • De nacontrole in het ziekenhuis;
 • Eventueel de tickets voor de heen- en terugvlucht als u dat wenst. De kosten hiervan zijn niet inbegrepen in de genoemde tarieven van de behandelingen.

Het programma tijdens uw verblijf in Turkije is afhankelijk van de behandeling die u ondergaat. Sommige ingrepen hebben een langer herstelproces nodig en zullen een wat langer verblijf in Turkije vergen. De exacte invulling en duur van het verblijf voor u, vertellen we u persoonlijk. Onderstaand is een indicatie zodat u alvast een beeld krijgt.

Op dag een vertrekt u vanuit Nederland naar Turkije. U wordt ontvangen op het vliegveld in Istanbul vanwaar u met een privétransfer naar hotel wordt gebracht. Deze transfer wordt voor u door ons geregeld.

Op dag twee vindt de ingreep plaats. Als u die dag nog mag ontbijten, wordt u een ontbijt u in uw hotel aangeboden. Daarna staat er een transfer klaar naar het ziekenhuis. In het ziekenhuis is een tolk voor u beschikbaar zodat u al uw vragen of opmerkingen nog kunt bespreken met de behandelend arts. Afhankelijk van de ingreep en het directe herstel wordt u of met een transfer teruggebracht naar uw hotel of blijft u nog in het ziekenhuis. Het moment van ontslag uit het ziekenhuis wordt altijd bepaald door de behandelend arts daar.

Wat er op de derde dag gebeurt is afhankelijk van uw medische situatie. Bent u nog in het ziekenhuis, dan wordt u daar zeer waarschijnlijk op deze dag ontslagen en gaat u voor het verdere herstel terug naar uw hotel. U blijft dan in nauw contact met het medische team. Bent u al op de tweede dag uit het ziekenhuis ontslagen dan blijft u deze dag in het hotel en wordt u voor de nacontrole naar het ziekenhuis gebracht. Voor sommige ingrepen is het ziekenhuisverblijf langduriger, u blijft dan deze en ook de volgende dagen nog in het ziekenhuis waar u onder controle van de behandelend arts blijft.

Ook deze dag staat in het teken van herstel en nacontroles. De exacte invulling varieert per behandeling en de mate waarin u herstelt. In elk geval blijft u ook deze dag nog in Istanbul en staat u in nauw contact met het behandelend team dat u nauwgezet in de gaten houdt om het herstel te controleren.

Gedurende een van deze dagen gaat u terug naar Nederland. Wanneer dat voor u is, is afhankelijk van de behandeling die u hebt ondergaan. Zolang u nog in Istanbul, Turkije verblijft wordt uw herstel nauwgezet gevolgd door het behandelend team. In deze dagen verblijft u dan nog in het hotel en worden de bezoeken aan het ziekenhuis voor u door ons geregeld.

Eenmaal terug in Nederland zal de arts van Dutch Clinic de nacontroles overnemen. U krijgt van hem ook verdere instructies omtrent uw herstel, afgestemd op uw persoonlijke situatie.

Instructies voor de behandeling

Ondergaat u plastische chirurgie in Istanbul, Turkije, dan vertellen we u al vanaf het moment dat u bij onze kliniek in Nederland bent hoe u zich daarop kunt voorbereiden. Die instructies zijn altijd persoonlijk, afgestemd op uw medische conditie, de behandeling die u ondergaat en andere factoren die voor u van belang zijn. Om u een indruk te geven, noemen we hier de globale richtlijnen voor de behandelingen.

Roken verhoogt bij elke operatie het risico op complicaties. Mensen die roken of nicotineproducten gebruiken zoals nicotinepleisters, hebben meer kans op een slechtere wondgenezing en zelfs op het afsterven van de huid. Dit geldt ook voor degenen die ongewenst meeroken. Natuurlijk is stoppen met roken de beste optie maar het is in ieder geval nodig om twee weken voorafgaand aan de behandeling te stoppen met roken en dit niet te hervatten totdat u volledig hersteld bent.

Alcohol verdunt het bloed en kan daardoor voor complicaties zorgen zoals een slechtere wondgenezing of bloedingen. Stop daarom tijdig met het drinken van alcohol, ongeveer een week voor de operatie.

Ook de meeste medicijnen zullen tijdelijk niet ingenomen mogen worden. Bloedverdunners geven net als alcohol een verhoogd risico op complicaties. Dit geldt ook voor aspirines. Met welke medicijnen u moet stoppen en wanneer wordt persoonlijk vooraf met u besproken.

Op de dag van de plastische chirurgie mag u geen sieraden dragen. Het is prettig om ruime, makkelijk zittende kleding te dragen waarbij u vooral rekening houdt met het aantrekken ervan ná de behandeling.

De tijd die nodig is voor het herstel verschilt, maar elke behandeling is een operatieve ingreep. Dat betekent dat het lichaam tijd nodig heeft voor het herstel. Houd er dus rekening mee dat u ook na terugkeer in Nederland nog een tijd rustig aan moet doen. Tillen, zwaar lichamelijk werk en sporten wordt in de eerste weken na de ingreep sterk afgeraden. Heeft u de zorg van kleine kinderen thuis? Regel dan voor de eerste weken waar mogelijk hulp zodat u ze niet steeds hoeft te tillen.

Voor de meeste littekens geldt dat u ze dagelijks moet insmeren met een speciale zalf. Ook moet u in de eerste maanden voorkomen dat de littekens in de zon komen. Daarna dient u ze nog extra te beschermen met een heel hoge zonnefactor. Zijn de littekens vrijwel onzichtbaar, dan mogen ze weer blootgesteld worden aan de zon. Het blijft belangrijk om uw huid altijd zo goed mogelijk tegen de zon te beschermen.

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com


Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak voor een van onze behandelingen of een vrijblijvende gratis intake.