Neuscorrectie

Voor het uiterlijk dat u wenst

De neuscorrectie is een ingreep met veel effect. De vorm van de neus bepaalt voor een groot deel uw gezicht en kan daarmee ook van grote invloed zijn op uw zelfbeeld. Wordt de neus naar wens gecorrigeerd, dan is de waarde daarvan ongekend. Om dat te bereiken is de intake vooraf van groot belang. Dan bespreken we de mogelijkheden, uw wensen en verwachtingen. Zodat de neuscorrectie uitgevoerd door de plastisch chirurg in Istanbul, Turkije u het uiterlijk geeft dat u wenst.

Redenen voor een neuscorrectie

Rhinoplastiek, een neuscorrectie, kan om heel verschillende redenen uitgevoerd worden. Vanzelfsprekend zijn er de cosmetische redenen zoals een grote of brede neus of een ongewenste vorm van de neus. Maar ook kan uw neus de oorzaak zijn van slecht ademen, hoofdpijn of veelvuldige neusverstoppingen. Wat de reden ook is, wij bespreken graag met u of een neuscorrectie ook bij u uitgevoerd kan worden.

Neuscorrectie in Istanbul, Turkije

Overweegt u een neuscorrectie, dan heeft u altijd eerst een consult bij onze kliniek in Nederland. Daar bespreken we de mogelijkheden en kunt u al uw vragen stellen. Ook nemen we dan uw wensen en verwachtingen door en in hoeverre de neuscorrectie daaraan kan voldoen. Als u in aanmerking komt voor een neuscorrectie, dan worden alle afspraken gedetailleerd doorgegeven aan de plastisch chirurg in Turkije. Het gehele verblijf in Istanbul regelen wij vervolgens voor u en als u wilt, ook de heen- en terugvlucht. Ook ontvangt u persoonlijke instructies ter voorbereiding op de ingreep.

De behandeling

De neuscorrectie wordt onder algehele narcose uitgevoerd. Afhankelijk van de ingreep duurt de operatie twee tot drie uur. U verblijft dan nog een nacht in het ziekenhuis waarna u weer naar uw hotel gebracht. In uw neus zitten dan twee neustampons. Uitwendig is er ook een verband en eventueel een spalkje aangebracht. Gedurende de dagen erna vinden de nacontroles plaats en worden de neustampons verwijderd. Het verband zal na ongeveer een week verwijderd worden. De eerste nacontroles vinden nog plaats in het ziekenhuis in Istanbul. Daarna gaat u terug naar Nederland waar u voor de nazorg onder behandeling komt van dokter Deniz van Dutch Clinic.

Herstel van een neuscorrectie

Direct na de operatie is uw neus erg gezwollen waardoor u niet door uw neus kunt ademhalen. De zwelling verdwijnt in de loop van enkele weken maar na zo’n twee weken kunt u al wel weer door u uw neus ademhalen. Ook zullen er bloeduitstortingen zijn rond uw neus en ogen, ook dit verdwijnt in de loop van de dagen na de neuscorrectie. Om uw lichaam te laten herstellen is het belangrijk dat u enkele dagen absolute rust houdt. Na een week kunt u weer lichte werkzaamheden verrichten maar u mag dan nog niet bukken. Pas na zes weken kunt u weer zwaar fysiek belast worden.

Resultaat van een neuscorrectie

In de eerste dagen na de neuscorrectie ziet uw neus en gezicht er allesbehalve toonbaar uit. Het resultaat is dan ook nog zeker niet zichtbaar. Pas als alle zwellingen zijn weggetrokken en uw huid geen bloeduitstortingen meer heeft, begint u het eerste resultaat te zien. Toch zal het tot een jaar duren voordat het uiteindelijke resultaat van de neuscorrectie echt zichtbaar is. Dit resultaat is blijvend alhoewel het natuurlijke proces van veroudering altijd nog wat invloed op de vorm van uw neus kan hebben.

Meer weten over een neuscorrectie in Turkije?

Wilt u meer weten over de mogelijkheid van een neuscorrectie in Turkije? Laat u dan geheel vrijblijvend informeren bij Dutch Clinic in Hoofddorp. U kunt hier een afspraak maken voor een gratis consult.