Neuscorrectie Turkije ervaringen

Bent u op zoek naar neuscorrectie Turkije ervaringen? Een neuscorrectie, of rinoplastiek, kan een oplossing zijn als u niet tevreden bent met uw neus.

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Uitstekende kwaliteit, zeer ervaren chirurgen en een geheel verzorgd verblijf. De plastische chirurgie in Istanbul, Turkije regelen wij voor u vanuit Nederland. Zo heeft u altijd uw artsen en contactpersonen dichtbij; vanaf de eerste informatie, voor alle afspraken en voor de nazorg.

De vorm en grootte van uw neus zijn bepalend voor uw uitstraling, een corrigerende ingreep kan een groot effect hebben en uw gezichtscontouren verbeteren. De gezichtsverhoudingen zijn na een neuscorrectie meer en beter in balans. Voordat u de ingreep toe laat passen, is het verstandig om neuscorrectie Turkije ervaringen te lezen en bestuderen.

Neuscorrectie Turkije ervaringen.

Neuscorrectie Turkije ervaringen.

Interessante neuscorrectie Turkije ervaringen

Feit is dat uw neus voor een groot gedeelte uw aangezicht bepaald. Niet iedereen is van nature gezegend met een goed gevormde neus. Sommige mensen storen of schamen zich aan de vorm of grootte van de neus. De redenen om een neuscorrectie te overwegen lopen uiteen. U kunt uw neus te groot vinden, maar er zijn ook mensen die hun te platte of geknobbelde neus niet mooi vinden. Een neus kan te veel omhoog staan of te dik zijn. Het uiterlijk van een neus is verschillend en u ziet dagelijks neuzen in diverse vormen en maten. Rinoplastiek kan een oplossing zijn voor uw neus ontevredenheid. Een neuscorrectie kan een relatief kleine ingreep zijn. Afhankelijk van de vorm van uw neus en de verwachting die u heeft, stelt een cosmetisch arts een correctie voor. Uit neuscorrectie Turkije ervaringen blijkt dat het merendeel van de mensen die de ingreep ondergaat tevreden is met de bereikte resultaten. Er zijn meerdere websites waar reviews en ervaringen gedeeld worden over neuscorrecties in binnen- en buitenland.

Ervaring neuscorrectie delen

Voor een cosmetische ingreep wilt u graag weten hoe anderen de neuscorrectie hebben ervaren. Waar heeft iemand de ingreep laten toepassen? Hoe zijn de resultaten? Is iemand tevreden of juist niet? Met een neuscorrectie worden kleine aanpassingen aan uw neus gedaan. Dat neemt niet weg dat het juist de kleine aanpassingen zijn, die een groot effect hebben. Uw schaamtegevoelens verdwijnen en u kijkt met zelfvertrouwen in de spiegel. Uw neus belemmert u niet langer in uw sociale contacten. Voordat het echter zover is, heeft u een zekere tijd nagedacht over het wel of niet laten toepassen van een neuscorrectie. Het lezen van neuscorrectie Turkije ervaringen, geeft u een beter beeld van de mogelijkheden. Hoe meer ervaringen en reviews u leest, hoe beter u zich voorbereidt. Regelmatig worden de ervaringsverhalen verduidelijkt met foto’s. Vergelijk de foto’s met uw eigen persoonlijke situatie. Het interessante van deze beelden, is dat u andere foto’s bekijkt dan degene die u bij een kliniek te zien krijgt. Mensen die hun ervaring delen, laten juist ook beelden zien van hun neus vlak na de ingreep en tijdens de weken die volgen. U ziet hoe de zwellingen en verkleuringen wegtrekken en hoe het resultaat zich ontwikkelt. Dit in tegenstelling tot de neuscorrectie voor en na foto’s die een specialist u laat zien, en waar tussen beide foto’s een tijdspanne van enkele maanden zit.

Vergelijk binnen- en buitenlandse neuscorrectie ervaringen

Naast het bestuderen van neuscorrectie Turkije ervaringen, kunt u ook de vergelijking maken met binnenlandse klinieken. U kunt een voorkeur hebben voor een bepaalde kliniek, maar het is ook mogelijk dat u nog niet weet waar u de neuscorrectie wilt laten toepassen. Neuscorrecties zonder medische indicatie komen niet voor vergoeding in aanmerking. Het aandachtig bekijken van de gehanteerde tarieven is interessant. Niet alleen omdat u zo een keuze kunt maken voor de beste prijs-kwaliteitverhouding, maar ook omwille van het feit dat iedere cosmetische ingreep een persoonlijke behandeling is. De prijs verschillen tussen Nederlandse en Turkse klinieken zijn opmerkelijk. Gemiddeld bespaart u 15% tot 45% op de kostprijs van een neuscorrectie, wanneer de ingreep in Turkije wordt toegepast. Dutch Clinic staat bekend om de beste prijs-kwaliteitverhouding, waarbij de neuscorrectie in de geaccrediteerde kliniek in Istanbul wordt toegepast. U levert niet in op kwaliteit en kunt rekenen op persoonlijke, Nederlandstalige begeleiding tijdens uw verblijf in Turkije. Professionele nazorg is vanzelfsprekend en vindt plaats in de kliniek in Hoofddorp. Artsen van beide klinieken onderhouden nauwe contacten, zodat uw medisch dossier naadloos wordt opgevolgd. U bent vanaf het eerste consult tot en met de laatste controle in vakbekwame, ervaren handen.

Persoonlijke neuscorrectie ervaring

Zou u graag iets aan uw neus willen laten veranderen? Een neuscorrectie kan het gewenste resultaat bieden. Kom kennismaken met de specialisten van Dutch Clinic. Jaarlijks worden bij de kliniek meer dan 400 neuscorrecties met succes uitgevoerd. Tijdens een gratis adviesgesprek in Hoofddorp wordt de neuscorrectie toegelicht en laat een specialist zien hoe de ingreep wordt toegepast en welke resultaten u kunt verwachten. Direct een afspraak maken? Neem telefonisch contact op via +31 (0)20 214 2033.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Neuscorrectie veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over een neuscorrectie in Turkije. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.

De neuscorrectie is een operatieve ingreep om de vorm van uw neus te veranderen. Dat betekent niet alleen het verkleinen van een neus, maar ook het vergroten van de neus of de punt van de neus veranderen. Regelmatig wordt ook de hoek van de neus gewijzigd en worden onvolkomenheden zoals bobbels, afwijkingen en deukjes gecorrigeerd.

Neuscorrecties worden niet alleen ondergaan vanuit cosmetische oogpunt. De ingreep wordt namelijk ook regelmatig toegepast om onder meer hoofdpijnklachten of ademhalingsmoeilijkheden op te lossen. In dit soort gevallen is er vaak sprake van een medische indicatie en is vergoeding van de kosten vaak mogelijk. Tegenover de medische noodzaak staan neuscorrecties die worden toegepast, omdat iemand zich stoort aan de grootte, vorm of het uiterlijk van de neus.

U kunt een neuscorrectie overwegen als u ontevreden bent over uw neus. Deze ontevredenheid kan gaan over de aangeboren vorm van uw neus of de manier waarop uw neus zich vormt tijdens het ouder worden. De verwachting van de ingreep speelt een grote rol. Eenn neuscorrectie geeft uw gezicht de uitstraling die u in gedachten heeft. Om voor de ingreep in aanmerking te komen, dient u in goede gezondheid te verkeren.

De neuscorrectie vindt plaats onder narcose en duurt zo’n twee tot drie uur. Afhankelijk van het soort correctie die wordt toegepast, wordt de ingreep via de neusgaten uitgevoerd. Incisies worden meestal aan de binnenkant van uw neus gemaakt. Een enkele keer wordt een kleine incisie gemaakt tussen de neusgaten, daar blijft dan een klein littekentje achter. Hoe de correctie wordt bewerkstelligd, bespreekt de plastisch chirurg tijdens het consult voorafgaand aan de ingreep. U verblijft een nacht in het ziekenhuis.

In de neus zijn zogenaamde neustampons aangebracht en indien nodig een versterkende spalk aan de buitenzijde. Tijdens de nacontrole worden de neustampons verwijderd. Het aangebrachte verband wordt ongeveer een week na de ingreep verwijderd. Ademhalen door de neus kan de eerste weken wat moeizaam gaan door de zwellingen en korstjes. Bij sommige mensen zitten de ogen dicht als gevolg van de neuscorrectie. Zwellingen nemen in de eerste weken toe in plaats van af. Eens de zwellingen en blauwe plekken afnemen kunt u de resultaten zien.

Volg hiervoor altijd het advies van de plastisch chirurg goed op en overbelast uw lichaam niet. De eerste dagen houdt u volledige rust en zorgt u er voor dat het gezicht droog blijft. Daarna is gewoon douchen weer mogelijk, mits u kiest voor water dat niet te warm is. Dit kan extra zwellingen tot gevolg hebben. Uw neus moet herstellen van de ingreep en zowel niezen, hoesten als lachen komen dit niet ten goede. Wat u wel kunt doen, is slapen met een extra kussen om de zwellingen te beperken. De chirurg geeft u bij het verlaten van de kliniek aanvullende tips en adviezen.

Direct na de neuscorrectie zijn de behandelgebieden gezwollen en rood. Het duurt een aantal weken voor deze verschijnselen afnemen. Littekens hebben ruim een jaar nodig om volledig tot rust te komen en te genezen. Het littekenweefsel neemt de kleur van de omliggende huid aan en is door de geringe afmeting nauwelijks zichtbaar. Eventueel kunt u na het genezen een littekencrème gebruiken.

Een neuscorrectie is een relatief veilige ingreep. De plastisch chirurg bespreekt tijdens een consult zowel het verloop van de ingreep als de mogelijke complicaties en risico’s met u. Complicaties die zich voor kunnen doen zijn nabloedingen, bloeduitstortingen onder de ogen, infecties, slechte wondgenezing en allergische reacties. In enkele gevallen is de neus na correctie asymmetrisch, treden gevoelsveranderingen van de neus op en/of valt het resultaat tegen.

Slaap de eerste nachten met een extra kussen. Uw hoofd ligt dan hoger, wat de druk op het gezicht vermindert. Eventueel kunt u ook het hoofdeinde van het bed hoger zetten dan gebruikelijk. Probeer daarnaast op uw rug te slapen en minder op uw zij.

Nee, dit heeft even tijd nodig. Na de ingreep zijn uw neus en ogen licht gezwollen en blauw verkleurd. Het herstel verloopt gestaag en wordt mede bepaald door de structuur van uw huidweefsel, het kraakbeen en de kwaliteit van het bot. Wanneer de ergste zwellingen zijn afgenomen, kunt u verbeteringen zien. Het definitieve eindresultaat wordt in de meeste gevallen pas een jaar later beoordeeld.

Wordt uw neusbrug gecorrigeerd, dan is het de eerste zes weken niet mogelijk om een (zonne)bril te dragen. Bent u afhankelijk van een bril? Dan kan er een pleister op het voorhoofd aangebracht worden, waar de bril vervolgens op steunt.

Direct na de operatie is uw gezicht gezwollen en zijn blauwe plekken zichtbaar. In de week die volgt nemen beide verschijnselen in intensiteit af. Wanneer de eventueel aangebrachte hechtingen zijn verwijderd, is het toegestaan om lichte werkzaamheden uit te voeren. Na zes weken kunt u ook zwaardere werkzaamheden oppakken. Met oog op het herstel en het resultaat wordt geadviseerd niets te overbelasten.

Wanneer de ingreep door een ervaren plastisch chirurg is uitgevoerd, blijven de resultaten behouden. U dient echter rekening te houden met het natuurlijke verouderingsproces, dat helaas niet stilgezet wordt met een neuscorrectie. Dit proces kan invloed hebben op de vorm en omvang van uw neus.

Met een medische indicatie worden de kosten doorgaans vergoed door uw zorgverzekeraar. Laat u de ingreep toepassen, omdat u ontevreden bent met de vorm, stand of afmeting van uw neus, dan blijft vergoeding vrijwel altijd uit.

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com