Neuscorrectie Istanbul

Overweegt u een neuscorrectie in Istanbul? Rinoplastiek, een neuscorrectie, is één van meest uitgevoerde cosmetische ingrepen.

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Uitstekende kwaliteit, zeer ervaren chirurgen en een geheel verzorgd verblijf. De plastische chirurgie in Istanbul, Turkije regelen wij voor u vanuit Nederland. Zo heeft u altijd uw artsen en contactpersonen dichtbij; vanaf de eerste informatie, voor alle afspraken en voor de nazorg.

De grootte en vorm van de neus zijn bepalend voor uw gezichtsuitstraling. Juist omdat een neus zo in het oog springt is de vraag naar neuscorrecties groot. Het gebeurt vaak dat mensen ontevreden zijn met hun neus en dat een correctie een lang gekoesterde wens is. Wanneer u de kosten voor de ingreep in Nederland tegen vindt vallen, biedt een neuscorrectie Istanbul een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Neuscorrectie Istanbul.

Neuscorrectie Istanbul.

Betaalbare cosmetische chirurgie in Turkije

Cosmetische ingrepen en behandelingen worden beperkt vergoed door zorgverzekeraars. Voor veel mensen is dit reden om te kiezen voor een betaalbare behandeling in Turkije. Zo worden niet alleen haartransplantaties met succes in Turkse klinieken toegepast, maar ook voor corrigerende ingrepen zoals de neuscorrectie wordt uitgeweken naar Turkije. Dutch Clinic heeft een volledig geaccrediteerde kliniek in Istanbul. Hier worden dagelijks cosmetische ingrepen toegepast door een team van vakbekwame, ervaren chirurgen, artsen, verplegers, assistenten en andere kliniek medewerkers. Kosten voor cosmetische ingrepen in Turkije zijn vaak lager dan in België en Nederland. De redenen hiervoor zijn divers, maar eenvoudig te verklaren. Turkse klinieken hebben maandelijks met lagere kosten te maken, dan de collega klinieken in Nederland en België. Zo kunnen de behandelingen goedkoper aangeboden en toegepast worden, zonder dat u zich daarbij zorgen hoeft te maken over de kwaliteit van de zorg. Een neuscorrectie Istanbul is gemiddeld 15% tot 45% voordeliger dan in Nederland. De kosten voor een neuscorrectie bij Dutch Clinic bedragen € 2.999. Bij dit behandeltarief zijn naast de ingreep zelf, ook de transfers in Istanbul, verblijf in de kliniek, medicatie, controles en nazorg inbegrepen.

Succesvolle neuscorrectie Istanbul

De specialisten van Dutch Clinic passen jaarlijks meer dan 400 neuscorrecties toe. Het is een ingreep die veel effect heeft. Uw neus is immers altijd zichtbaar en bepalend voor uw uitstraling. Met een kleine correctie worden al grote veranderingen bereikt. In Hoofddorp wordt de behandeling samen met u voorbereidt. Het verblijf in Istanbul wordt voor u geregeld en, indien wenselijk, kunt u ook het reserveren van een retourvlucht aan de medewerkers van Dutch Clinic overlaten. De behandelend specialist neemt de ingreep nogmaals met u door en tekent de lijnen op uw neus af, waar correcties aangebracht worden. De neuscorrectie in Istanbul wordt onder narcose toegepast en duurt gemiddeld 2,5 uur. Na de ingreep verblijft u één nacht in de kliniek. De volgende dag controleert de arts uw neus en wordt u naar het hotel gebracht. Voordat u terug naar Nederland reist worden de aangebrachte neustampons verwijderd en krijgt u van de arts aanwijzingen voor een voorspoedig herstel. De daaropvolgende controles en nazorg gebeuren in Hoofddorp.

Blijvende resultaten

Direct na de neuscorrectie is uw neus gezwollen en zijn bloeduitstortingen zichtbaar. Dit trekt in de weken na de ingreep langzaam weg. Op het moment dat de zwellingen en verkleuringen afnemen, wordt het resultaat zichtbaar. Verwacht echter niet dat u direct het gewenste resultaat ziet. Met name de eerste week tot tien dagen na de neuscorrectie is uw gezicht niet toonbaar. Mensen die een neuscorrectie laten toepassen gaan gemiddeld na 10 dagen terug aan het werk. Het kan tot een jaar duren voordat het eindresultaat is bereikt. Resultaten van de neuscorrectie zijn blijvend. Lichamelijke veroudering is van invloed op de elasticiteit van de huid en de onderliggende weefselstructuren. Naarmate u ouder wordt kan dit van invloed zijn op uw gezichtsuitdrukking. Ervaringen over neuscorrectie resultaten zijn grotendeels positief. Online vindt u op verschillende websites reviews en ervaringen van mensen die de neuscorrectie hebben laten toepassen. Zoek en bekijk ook neuscorrectie voor en na foto’s. Tegenwoordig kunt u op onder andere YouTube neuscorrectie video’s vinden, waar de behandeltechniek goed in beeld wordt gebracht.

Meer informatie neuscorrectie Istanbul

Denkt u na over het corrigeren van uw neus? Wilt u weten wat de verschillen zijn tussen een ingreep in Nederland en Turkije? Bent u benieuwd naar de behandelmogelijkheden bij Dutch Clinic? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wat kunt u verwachten van een neuscorrectie bij Dutch Clinic?

• Behandeling door ervaren, vakbekwame specialisten.
• Toepassing van moderne behandeltechnieken.
• Persoonlijke Nederlandstalige begeleiding tijdens uw verblijf in Istanbul.
• Professionele nazorg in Hoofddorp.
• Beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland.

Het gesprek vindt plaats in Hoofddorp. Een specialist vraagt naar uw verwachting en neemt ook uw gezondheid, medische achtergrond en medicijngebruik met u door. U kunt neuscorrectie voor en na foto’s bekijken van ingrepen die in het verleden zijn toegepast en er is voldoende tijd en gelegenheid om vragen te stellen. Direct een afspraak maken voor een gratis consult? Dutch Clinic is telefonisch bereikbaar op +31 (0)20 214 2033.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Neuscorrectie veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over een neuscorrectie in Turkije. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.

De neuscorrectie is een operatieve ingreep om de vorm van uw neus te veranderen. Dat betekent niet alleen het verkleinen van een neus, maar ook het vergroten van de neus of de punt van de neus veranderen. Regelmatig wordt ook de hoek van de neus gewijzigd en worden onvolkomenheden zoals bobbels, afwijkingen en deukjes gecorrigeerd.

Neuscorrecties worden niet alleen ondergaan vanuit cosmetische oogpunt. De ingreep wordt namelijk ook regelmatig toegepast om onder meer hoofdpijnklachten of ademhalingsmoeilijkheden op te lossen. In dit soort gevallen is er vaak sprake van een medische indicatie en is vergoeding van de kosten vaak mogelijk. Tegenover de medische noodzaak staan neuscorrecties die worden toegepast, omdat iemand zich stoort aan de grootte, vorm of het uiterlijk van de neus.

U kunt een neuscorrectie overwegen als u ontevreden bent over uw neus. Deze ontevredenheid kan gaan over de aangeboren vorm van uw neus of de manier waarop uw neus zich vormt tijdens het ouder worden. De verwachting van de ingreep speelt een grote rol. Eenn neuscorrectie geeft uw gezicht de uitstraling die u in gedachten heeft. Om voor de ingreep in aanmerking te komen, dient u in goede gezondheid te verkeren.

De neuscorrectie vindt plaats onder narcose en duurt zo’n twee tot drie uur. Afhankelijk van het soort correctie die wordt toegepast, wordt de ingreep via de neusgaten uitgevoerd. Incisies worden meestal aan de binnenkant van uw neus gemaakt. Een enkele keer wordt een kleine incisie gemaakt tussen de neusgaten, daar blijft dan een klein littekentje achter. Hoe de correctie wordt bewerkstelligd, bespreekt de plastisch chirurg tijdens het consult voorafgaand aan de ingreep. U verblijft een nacht in het ziekenhuis.

In de neus zijn zogenaamde neustampons aangebracht en indien nodig een versterkende spalk aan de buitenzijde. Tijdens de nacontrole worden de neustampons verwijderd. Het aangebrachte verband wordt ongeveer een week na de ingreep verwijderd. Ademhalen door de neus kan de eerste weken wat moeizaam gaan door de zwellingen en korstjes. Bij sommige mensen zitten de ogen dicht als gevolg van de neuscorrectie. Zwellingen nemen in de eerste weken toe in plaats van af. Eens de zwellingen en blauwe plekken afnemen kunt u de resultaten zien.

Volg hiervoor altijd het advies van de plastisch chirurg goed op en overbelast uw lichaam niet. De eerste dagen houdt u volledige rust en zorgt u er voor dat het gezicht droog blijft. Daarna is gewoon douchen weer mogelijk, mits u kiest voor water dat niet te warm is. Dit kan extra zwellingen tot gevolg hebben. Uw neus moet herstellen van de ingreep en zowel niezen, hoesten als lachen komen dit niet ten goede. Wat u wel kunt doen, is slapen met een extra kussen om de zwellingen te beperken. De chirurg geeft u bij het verlaten van de kliniek aanvullende tips en adviezen.

Direct na de neuscorrectie zijn de behandelgebieden gezwollen en rood. Het duurt een aantal weken voor deze verschijnselen afnemen. Littekens hebben ruim een jaar nodig om volledig tot rust te komen en te genezen. Het littekenweefsel neemt de kleur van de omliggende huid aan en is door de geringe afmeting nauwelijks zichtbaar. Eventueel kunt u na het genezen een littekencrème gebruiken.

Een neuscorrectie is een relatief veilige ingreep. De plastisch chirurg bespreekt tijdens een consult zowel het verloop van de ingreep als de mogelijke complicaties en risico’s met u. Complicaties die zich voor kunnen doen zijn nabloedingen, bloeduitstortingen onder de ogen, infecties, slechte wondgenezing en allergische reacties. In enkele gevallen is de neus na correctie asymmetrisch, treden gevoelsveranderingen van de neus op en/of valt het resultaat tegen.

Slaap de eerste nachten met een extra kussen. Uw hoofd ligt dan hoger, wat de druk op het gezicht vermindert. Eventueel kunt u ook het hoofdeinde van het bed hoger zetten dan gebruikelijk. Probeer daarnaast op uw rug te slapen en minder op uw zij.

Nee, dit heeft even tijd nodig. Na de ingreep zijn uw neus en ogen licht gezwollen en blauw verkleurd. Het herstel verloopt gestaag en wordt mede bepaald door de structuur van uw huidweefsel, het kraakbeen en de kwaliteit van het bot. Wanneer de ergste zwellingen zijn afgenomen, kunt u verbeteringen zien. Het definitieve eindresultaat wordt in de meeste gevallen pas een jaar later beoordeeld.

Wordt uw neusbrug gecorrigeerd, dan is het de eerste zes weken niet mogelijk om een (zonne)bril te dragen. Bent u afhankelijk van een bril? Dan kan er een pleister op het voorhoofd aangebracht worden, waar de bril vervolgens op steunt.

Direct na de operatie is uw gezicht gezwollen en zijn blauwe plekken zichtbaar. In de week die volgt nemen beide verschijnselen in intensiteit af. Wanneer de eventueel aangebrachte hechtingen zijn verwijderd, is het toegestaan om lichte werkzaamheden uit te voeren. Na zes weken kunt u ook zwaardere werkzaamheden oppakken. Met oog op het herstel en het resultaat wordt geadviseerd niets te overbelasten.

Wanneer de ingreep door een ervaren plastisch chirurg is uitgevoerd, blijven de resultaten behouden. U dient echter rekening te houden met het natuurlijke verouderingsproces, dat helaas niet stilgezet wordt met een neuscorrectie. Dit proces kan invloed hebben op de vorm en omvang van uw neus.

Met een medische indicatie worden de kosten doorgaans vergoed door uw zorgverzekeraar. Laat u de ingreep toepassen, omdat u ontevreden bent met de vorm, stand of afmeting van uw neus, dan blijft vergoeding vrijwel altijd uit.

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com