Borstvergroting

Borstimplantaten voor grotere, steviger borsten

Bent u ontevreden met de vorm van uw borsten? Vindt u ze te klein of te slap? Dan is een borstvergroting een uiterst effectieve manier om uw borsten weer groter en steviger te maken. Wij helpen u daarbij, met een borstvergroting in Istanbul, voor- en nazorg in onze kliniek in Nederland en complete, luxe verzorging tijdens de gehele medische reis in Turkije.

Te kleine of te slappe borsten?

Een zwangerschap, borstvoeding, het ouder worden of gewichtsveranderingen. Stuk voor stuk zijn het factoren die van invloed zijn op uw borsten. Zijn die in de loop der jaren slapper geworden of vindt u ze altijd al te klein? Dan kunt u met een borstvergroting de vorm en grootte naar wens laten creëren. Onze ervaren plastisch chirurgen maken dit voor u mogelijk met uiterst geavanceerde technieken en veilige borstimplantaten. Deze implantaten zijn voorzien van het CE-keurmerk en FDA-goedgekeurd.

Borstvergroting in Istanbul, Turkije

De borstvergroting wordt uitgevoerd in een geaccrediteerd ziekenhuis in Istanbul, Turkije dat aan alle internationale eisen voldoet. We werken daar samen met zeer ervaren plastisch chirurgen. De intake vindt plaats in Nederland zodat u eerst alles rustig met onze arts daar kunt bespreken. Alles wat u in onze Nederlandse kliniek afspreekt, geven wij gedetailleerd door aan de chirurgen in Turkije. Vervolgens regelen we voor u het gehele verblijf daar en als u wilt, ook de heen- en terugreis. Ook ontvangt u persoonlijke instructies zodat u zich goed kunt voorbereiden op een succesvolle ingreep.

Plaatsing van de borstimplantaten

De borstimplantaten, ook bekend als borstprotheses, worden onder het borstweefsel of onder de borstspier geplaatst. De keuze tussen deze twee technieken is afhankelijk van de hoeveelheid klier- en vetweefsel die u aan de bovenkant van de borst heeft. Is dit voldoende, dan kan de prothese onder het weefsel geplaatst worden waardoor de borst een zo natuurlijk mogelijke vorm en beweging behoudt. Is er onvoldoende weefsel, dan plaatst de plastisch chirurg de prothese onder de spier. Bij beide technieken is er na de borstvergroting meestal geen litteken zichtbaar.

Borstlift

Bent u wel tevreden over de omvang van uw borsten, maar zijn ze niet stevig genoeg? Dan is een borstlift voor u een uitkomst. Bij een borstlifting wordt er namelijk wat huid weggehaald rondom de tepel waardoor de borst minder zal hangen. Als dat gewenst is, kan eventueel ook de tepelhof verkleind worden.

De behandeling en het herstel

De behandeling zelf vindt altijd onder narcose plaats en duurt doorgaans zo’n anderhalf uur. Na de ingreep verblijft u een dag in het ziekenhuis. In totaal verblijft u minimaal vijf dagen in Turkije, afhankelijk van de operatie. De zwelling van de ingreep verdwijnt in de loop van de weken. Ook het gevoel in uw borsten en tepels kan tijdelijk afwezig zijn maar dit komt geleidelijk weer terug. Na een paar dagen tot een week zult u al weer uw normale activiteiten kunnen oppakken zolang u er maar op let dat u zeker de eerste drie weken niet zwaar tilt. Sporten kan weer vanaf een week of zes. De exacte instructies die voor u gelden, ontvangt u persoonlijk van uw behandelend arts.

Complicaties

Borstprotheses gaan tegenwoordig vele jaren mee. Zolang er geen complicaties ontstaan, hoeven ze niet vervangen te worden. Maar net als bij alle medische ingrepen kunnen ook bij een borstvergroting complicaties ontstaan zoals pijnklachten, infecties, nabloeding en kapselcontracties. De pijnklachten verdwijnen geleidelijk, al tijdens de eerste week. Bij een kapselcontractie groeit er teveel bindweefsel over de borstprothese wat pijnklachten of vormverandering van de borsten kan veroorzaken. Om complicaties te voorkomen of zo snel mogelijk te behandelen, gaat u de eerste dagen nog voor nacontroles naar de behandelend arts in onze kliniek in Istanbul. Daarna vindt de nazorg plaats in Nederland bij dokter Deniz van Dutch Clinic, de kliniek die ook verbonden is aan het ziekenhuis waar uw borstvergroting is uitgevoerd.

Resultaat van een borstvergroting

Het resultaat van een borstvergroting verschilt per vrouw maar is doorgaans heel goed te voorspellen. Ook al is het resultaat direct zichtbaar, de zwellingen vertekenen in het begin nog wel. Na 9 tot 12 maanden is het uiteindelijke resultaat bereikt. Dit is blijvend maar wordt wel beïnvloed door het natuurlijke proces van veroudering.

Meer weten over borstvergrotingen in Turkije?

Wilt u meer weten over borstvergrotingen of borstlifts in Turkije, of wenst u een vrijblijvende kennismaking dan kunt u altijd een gratis consult aanvragen.

Voordelen van een borstvergroting in Turkije

Kiest u voor een borstvergroting in Istanbul, Turkije via Dutch Clinic, dan kunt u rekenen op:
• Plastisch chirurgen met minimaal 15 jaar ervaring
• Behandeling in een geaccrediteerd ziekenhuis dat voldoet aan de internationale eisen
• Intake en nazorg bij de Dutch Clinic in Nederland
• Vooraf helder behandelplan en kostenoverzicht
• Full-service verblijf, incl.
o transfers luchthaven-hotel-kliniek,
o verblijf in een 4-sterren hotel in Istanbul met 5-sterren kwaliteit
o Nederlands- of Engelstalige tolken