Borstvergroting Turkije kosten

Een borstvergroting is een van de meest toegepaste ingrepen van Nederland. De ingreep wordt als relatief eenvoudig beschouwd en duurt in de meeste gevallen niet langer dan een uur.

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Uitstekende kwaliteit, zeer ervaren chirurgen en een geheel verzorgd verblijf. De plastische chirurgie in Istanbul, Turkije regelen wij voor u vanuit Nederland. Zo heeft u altijd uw artsen en contactpersonen dichtbij; vanaf de eerste informatie, voor alle afspraken en voor de nazorg.

Een borstvergroting is een van de meest toegepaste ingrepen van Nederland. De ingreep wordt als relatief eenvoudig beschouwd en duurt in de meeste gevallen niet langer dan een uur. De kosten voor een borstvergroting verschillen per kliniek en zijn van een aantal factoren afhankelijk. Zowel de ervaring, naamsbekendheid als kwaliteit tellen mee in de kostprijs die u betaalt. Vergelijk ook de borstvergroting Turkije kosten met die van Nederlandse klinieken, zodat u een verantwoorde én betaalbare keuze kunt maken.

Borstvergroting Turkije kosten vergelijken

Gemiddeld betaalt u bij een Nederlandse kliniek een bedrag tussen € 3.000 en € 6.500 voor een borstvergroting. Wanneer u kijkt naar de kosten van dezelfde ingreep in Turkije dan ziet u een behoorlijk groot prijsverschil. Dutch Clinic biedt de ingreep aan voor € 2.899, waarbij zowel het consult, de nazorg en controles in Hoofddorp plaatsvinden. Alleen de borstvergroting zelf wordt in de moderne kliniek in Istanbul toegepast. Bij Dutch Clinic bent u verzekerd van:

• Behandeling door ervaren artsen die jaarlijks meer dan 1.250 borstvergrotingen toepassen.
• Gebruik van moderne apparatuur.
• Professionele nazorg en persoonlijke aandacht tijdens het behandeltraject.
• De beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland.
• Aantoonbaar bereikte resultaten die tijdens het consult bekeken kunnen worden.

Wanneer u de diverse prijsopgaves met elkaar vergelijkt, dan kan dat soms een vertekend beeld geven. Niet altijd is de basis van de offerte gelijk, en is het een soort van appels met peren vergelijken. Vraagt u een prijsopgave aan? Let dan op de behandeltechniek die wordt toegepast, de omvang van de borstvergroting, de controles en nazorg. Borstvergroting Turkije kosten bij Dutch Clinic in Istanbul zijn inclusief:

• Transfers van en naar het vliegveld, hotel en kliniek.
• Overnachtingen in een comfortabel 5-sterren hotel.
• Nederlandstalige begeleiding in de kliniek.
• Eventuele medicatie.
• Nazorg en controles in Nederland.

De reis van en naar Turkije is niet bij het behandeltarief inbegrepen. In overleg kunnen de medewerkers van Dutch Clinic in Hoofddorp deze voor u regelen. U kunt echter ook zelf een retourvlucht reserveren. Tickets zijn beschikbaar vanaf € 175. U bepaalt zelf vanaf welke luchthaven en met welke luchtvaartmaatschappij u van en naar Istanbul reist. Geef uw reisgegevens tijdig door aan de kliniek medewerkers. U bent er dan zeker van dat u bij aankomst in Istanbul wordt opgewacht en naar de kliniek of het hotel wordt gebracht.

Besparen op de kosten van een borstvergroting

De kosten van een borstvergroting worden alleen met een medische indicatie vergoed. De mogelijkheden en voorwaarden voor een kostenvergoeding staan vermeld in de polisvoorwaarden van uw basis- en/of aanvullende zorgverzekering. Komt u niet voor een vergoeding in aanmerking? Dan kunt met een degelijke voorbereiding en een kosten vergelijking veel geld besparen. Geadviseerd wordt om bij verschillende klinieken naar een intakegesprek of consult te gaan. Een consult is het ideale moment om vragen te stellen en uzelf voor te laten lichten over een borstvergrotende ingreep. Tijdens een consult wordt u onderzocht door een ervaren cosmetisch arts en kunt u voorbeelden van prothesen bekijken, vasthouden en voelen. De arts laat u voorbeelden zien van eerder toegepaste ingrepen en legt uit wat u van de ingreep kunt verwachten. Het consult wordt vervolgens in een persoonlijk behandelplan samengevat en voorzien van een overzicht van de kosten. Naast het vergelijken van de tarieven zijn de consulten ook bedoelt om u te laten ervaren hoe een kliniek werkt en hoe u te woord wordt gestaan. Niet iedereen heeft hetzelfde vertrouwde gevoel bij een bepaalde cosmetisch arts en/of behandelend kliniek. Een borstvergroting is een ingrijpende operatie die u niet zonder voorbereiding toe laat passen.

Informatie borstvergroting Turkije

Met het uitblijven van vergoedingsmogelijkheden is het vanzelfsprekend dat u de verschillende tarieven met elkaar vergelijkt. Cosmetische en medische ingrepen worden steeds vaker in het buitenland toegepast. De lagere tarieven in Turkije zijn een gevolg van de lagere loonkosten en maandlasten die de kliniek ter plaatse heeft. De kliniek van Dutch Clinic in Istanbul voldoet aan de strikte regelgeving op het gebied van zorg, kwaliteit en hygiëne. U bent in vakbekwame handen. Voor een consult, de nazorg en controles hoeft u niet naar Turkije, deze vinden plaats in Hoofddorp. Bent u benieuwd naar eerdere bereikte resultaten en behandelmogelijkheden? Het eerste consult is gratis. Neem naar het gesprek informatie mee over uw gezondheid en eventueel eerdere meegemaakte operaties. Gebruikt u medicatie? Neem de originele verpakkingen mee en/of vraag een overzicht op bij uw apotheek. U maakt een afspraak door telefonisch contact op te nemen met Dutch Clinic op +31 (0)20 214 2033. Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Borstvergroting veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over een borstvergroting in Turkije. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.

De borstvergroting is een relatief kortdurende chirurgische ingreep die onder narcose wordt uitgevoerd. De implantaten, borstprotheses van het merk Mentor, worden ingebracht schuin achter of vóór uw borstspier. De exacte plaatsingslocatie van de protheses wordt tijdens het consult bij de behandelend arts met u besproken. De incisies die worden gemaakt, om de implantaten in te brengen, worden zoveel mogelijk in huidplooien onder de borst gemaakt. Na het plaatsen van de protheses wordt de huid gehecht en de ingreep afgerond.

De ingreep vindt onder narcose plaats, waardoor u niets van de borstvergroting mee krijgt. Wanneer de verdoving is uitgewerkt, kan napijn ontstaan. Hoe u dit ervaart is persoonlijk. De ene persoon heeft een lagere pijngrens dan de andere persoon. Afhankelijk van de plaatsing van de borstprotheses zijn de pijnklachten bij een plaatsing achter het zogenaamde klierweefsel heftiger, dan wanneer het implantaat achter de borstspier wordt geplaatst. Omdat u een nacht in de kliniek verblijft, kunt u aangeven welke mate van pijn u ervaart. Na uw ontslag kunt u paracetamol gebruiken om te pijn te bestrijden.

Plastisch chirurgen maken gebruik van verschillende soorten protheses. Dit zijn de zogenaamd ronde en anatomisch gevormde protheses. Tijdens het consult worden beide protheses getoond en bespreekt de arts welk soort prothese voor u het meest geschikt is. Dit is onder meer afhankelijk van de vorm van uw borsten. Anatomisch gevormde protheses geven meer volume aan de onderkant, terwijl de ronde borstprothese de hele borst meer volume geeft.

Tijdens het consult bij de plastisch chirurg, dat voorafgaat aan de borstvergroting, worden uw verwachtingen besproken. De chirurg geeft aan in welke mate deze verwachting realiseerbaar is, waarbij rekening wordt gehouden met onder andere het aanwezige klierweefsel, uw huidstructuur en uw lichaamsbouw. Vervolgens wordt een behandelplan op maat samengesteld.

Het is een normaal verschijnsel dat uw borsten en/of tepels na de ingreep wat minder gevoelig of juist gevoeliger zijn dan gewoonlijk. Dit duurt meestal meerdere weken tot enkele maanden. Het normale gevoel keert meestal geleidelijk aan terug.

Het geven van borstvoeding na een borstvergroting is doorgaans geen probleem. Als gevolg van het oprekken van de huid van de borsten tijdens de zwangerschap kan de vorm minder mooi zijn. Bij de meeste vrouwen die een borstvergroting hebben laten toepassen, en daarna een zwangerschap doormaken, nemen de borsten later de oude vorm weer aan. Een enkele keer is een nieuwe correctie wenselijk.

Nee, plastisch chirurgen adviseren om de eerste zes weken na de ingreep niet te sporten.

Geef uw lichaam de tijd om te herstellen. De meeste vrouwen die een borstvergroting ondergaan, kunnen na twee weken de meeste dagelijkse werkzaamheden hervatten. Dit wordt grotendeels bepaald door de aard van de werkzaamheden die u verricht. Licht fysiek werk kan vaak sneller worden opgepakt, dan zware inspanningen zoals zwaar tillen. De plastisch chirurg bespreekt met u de termijn waarbinnen u naar verwachting weer aan het werk kunt. Doorgaans kunt u na 4 weken weer voorzichtig aan tillen.

Ja. De plastisch chirurg geeft advies over het dragen van de sportbeha. Voor een vlot herstel is het belangrijk om de beha dag en nacht te dragen. Hoe lang u de beha draagt bespreekt de chirurg met u.

Negatieve berichtgeving in de media, met name over onveilige siliconen implantaten, heeft ertoe geleid dat er twijfels zijn ontstaan over de veiligheid van de ingreep. Wanneer de ingreep wordt toegepast door een vakbekwame, ervaren plastisch chirurg in een ingerichte kliniek, dan is het echter een veilige operatie. Dutch Clinic werkt met professionele gekwalificeerde chirurgen. De ingreep wordt uitgevoerd met FDA goedgekeurde implantaten die voorzien zijn van het CE-keurmerk.

De ingreep duurt meestal ongeveer 1,5 uur. U verblijft de nacht die volgt op de ingreep in het ziekenhuis.

Iedere medisch operatieve ingreep kent mogelijke complicaties. Algemene complicaties zijn nabloedingen, ontstekingen, pijn en kapselvorming. Vaak nemen de klachten vanzelf af. Het gevoel in de borsten en tepels kan anders zijn dan voor de ingreep. Het gevoel verbetert in de weken en maanden na de ingreep. Heeft u last van langdurige klachten of andere complicaties na de borstvergroting, neem dan contact op met de plastisch chirurg.

Na de ingreep wordt rond de ingebrachte prothese een vlies, het kapsel, gevormd. Kapselvorming is een normale natuurlijke lichaamsreactie op het inbrengen van lichaamsvreemd materiaal.

Het grootste verschil is dat kapselvorming een normaal lichamelijk verschijnsel is, terwijl kapselcontractie een complicatie van de borstvergroting is. Vrouwen die te maken krijgen met kapselcontractie, moeten de ingebrachte protheses laten verwijderen of laten vervangen. Er moet dan nogmaals een operatie toegepast worden.

Beschikt u over een medische indicatie? Dan is er een reële kans dat de kosten van de ingreep vergoed worden. Zonder medische indicatie komt uw zorgverzekeraar niet tussen en zijn de kosten voor eigen rekening.

U ontvangt van ons een gepersonaliseerd behandelplan. Dit plan is volledig en bevat eveneens een gedetailleerde prijsopgave. De plastisch chirurg licht zowel de ingreep als het kostenplaatje toe tijdens het intakegesprek.

Nederland kent een aantal in cosmetische chirurgie gespecialiseerde kredietverstrekkers. De mogelijkheden zijn afhankelijk van uw financiële situatie en uw eventuele kredietverleden. Let wel dat het afsluiten van een lening de kostprijs van een borstvergroting duurder maakt. Dit onder meer door rentekosten.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com