Borstvergroting Turkije forum

Onzekere gevoelens over uw eigen lichaam? Het overkomt zowel mannen als vrouwen. Veel vrouwen zijn onzeker en ontevreden over de vorm en grootte van de borsten. In een paar jaar tijd is een borstvergroting één van de populairste cosmetische ingrepen geworden.

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Uitstekende kwaliteit, zeer ervaren chirurgen en een geheel verzorgd verblijf. De plastische chirurgie in Istanbul, Turkije regelen wij voor u vanuit Nederland. Zo heeft u altijd uw artsen en contactpersonen dichtbij; vanaf de eerste informatie, voor alle afspraken en voor de nazorg.

Onzekere gevoelens over uw eigen lichaam? Het overkomt zowel mannen als vrouwen. Veel vrouwen zijn onzeker en ontevreden over de vorm en grootte van de borsten. In een paar jaar tijd is een borstvergroting één van de populairste cosmetische ingrepen geworden. Een borstvergroting is een ingrijpende operatie, waar u goed over nadenkt. Op een borstvergroting Turkije forum worden regelmatig interessante onderwerpen en resultaten besproken. Als voorbereiding op een eventuele ingreep kunt u op diverse fora informatie lezen.

Ervaringen op een borstvergoeding Turkije forum

De voorbije jaren is het aantal gespecialiseerde online fora explosief gestegen. Diverse beautysites en websites die aandacht besteden aan cosmetische ingrepen hebben een discussieplatform toegevoegd. Op deze fora delen vrouwen ervaringen over borstvergrotingen, borstverkleiningen, resultaten, cosmetisch artsen en behandelend klinieken. Opvallend aan druk bezochte fora is dat vrouwen regelmatig foto updates plaatsen van de resultaten. Om te voorkomen dat persoonlijke informatie en/of beeldmateriaal ongeoorloofd gedeeld en gebruikt worden, is bij de meeste fora registratie nodig om van de volledige functionaliteit gebruik te kunnen maken. Geregistreerde gebruikers kunnen de foto’s en andere bijlages bekijken. Ook kunt u zelf berichten plaatsen en reacties op andere ervaringen of vragen geven. Zeker als u nog niet zeker bent over het al dan niet laten vergroten van uw borsten, kunnen ervaringsverhalen van anderen van waarde zijn. U leest hoe anderen de ingreep hebben ervaren en of dat resultaten aansluiten bij de verwachting die men vooraf had. Voordelen van registratie op een borstvergroting Turkije forum is dat u kunt reageren, maar dat dit geen verplichting is. U kunt ook zelf vragen stellen of een nieuwe topic, discussie, starten.

Nut van borstvergroting Turkije forum

Niet iedereen ziet het nut van ervaringsverhalen of discussies op een forum. Toch kan lezen op een borstvergroting forum interessante informatie opleveren. Weet u nog niet of en waar u een borstvergrotende ingreep wilt laten toepassen? Verschillende klinieken en cosmetisch artsen worden op een forum toegelicht en besproken. Vrouwen die de ingreep al achter de rug hebben, delen op ongedwongen wijze hun ervaring. Hoe objectief die mening is, beslist u zelf. Bekijk positieve en negatieve ervaringen en doe daar op eenvoudige wijze uw voordeel mee. Een ander voordeel van forum verhalen is dat u de klinieken en behandelaars met elkaar kunt vergelijken. Kijk verder dan de bereikte resultaten en besteed voldoende aandacht aan de prijs-kwaliteitverhouding, de nazorg, geboden dienstverlening en de bereikbaarheid tijdens de herstelperiode. Bepaalde punten kunnen vragen oproepen die u tijdens een consult bij een cosmetisch arts kunt stellen.

Verschil borstvergroting Nederland en Turkije

Zorgverzekeraars vergoeden de kosten voor een borstvergroting alleen als er sprake is van een medische noodzaak en/of als u een medische indicatie heeft. De meeste vrouwen overwegen de ingreep uit cosmetisch oogpunt en zijn zelf verantwoordelijk voor de kosten. Vergelijkt u de beschikbare mogelijkheden? Dan ziet u dat een borstvergroting in Turkije aanmerkelijk goedkoper is dan in Nederland. Het verschil kan op eenvoudige manier verklaard worden. Turkse klinieken hebben zowel lagere personeelskosten als lagere maandlasten dan de klinieken in Nederland. Dit staat volledig los van de kwaliteit, kundigheid en ervaring van de behandelend artsen. De gemiddelde kostprijs voor een borstvergroting in Nederland ligt tussen € 3.000 en € 6.000. Dutch Clinic past de ingreep in de luxueuze kliniek in Istanbul toe voor € 2.899. Bij dit tarief zijn ook hotelovernachtingen, transfers, medicatie, nazorg en controles in de Nederlandse vestiging in Hoofddorp inbegrepen. De voordelen van een borstvergroting bij Dutch Clinic zijn:
• Vestigingen in Hoofddorp en Istanbul. Alleen de borstvergrotende ingreep zelf wordt in Turkije uitgevoerd. Het consult, nazorg en controles vinden plaats in Hoofddorp.
• Behandeling door ervaren, vakbekwame artsen die jaarlijks 1.250 borstvergrotingen toepassen.
• Gebruik van veilige implantaten met een CE-keurmerk en FDA goedkeuring.
• Beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland.
• Persoonlijke begeleiding tijdens het behandeltraject en professionele nazorg.

Eigen ervaringen vergelijken

Elke vrouw die een borstvergroting overweegt heeft daar een eigen reden voor. Mede door een goede voorbereiding en het vergelijken van de beschikbare mogelijkheden komt u bij een kliniek en cosmetisch arts waar u vertrouwen in heeft. Bezoekt u verschillende klinieken en heeft u na het eerste consult bij een cosmetisch arts een goed of juist onvoldaan gevoel? Neem niet direct een beslissing. Vergelijk de consulten met elkaar en vertrouw daarna op uw eigen intuïtie. Spreekt een borstvergroting in Turkije u aan? De artsen van Dutch Clinic lichten de behandelmogelijkheden graag toe tijdens een gratis consult in Hoofddorp. Laat u vrijblijvend adviseren en krijg een professioneel antwoord op uw vragen. Een afspraak maakt u door telefonisch contact op te nemen met +31 (0)20 214 2033.

Borstvergroting veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over een borstvergroting in Turkije. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.

De borstvergroting is een relatief kortdurende chirurgische ingreep die onder narcose wordt uitgevoerd. De implantaten, borstprotheses van het merk Mentor, worden ingebracht schuin achter of vóór uw borstspier. De exacte plaatsingslocatie van de protheses wordt tijdens het consult bij de behandelend arts met u besproken. De incisies die worden gemaakt, om de implantaten in te brengen, worden zoveel mogelijk in huidplooien onder de borst gemaakt. Na het plaatsen van de protheses wordt de huid gehecht en de ingreep afgerond.

De ingreep vindt onder narcose plaats, waardoor u niets van de borstvergroting mee krijgt. Wanneer de verdoving is uitgewerkt, kan napijn ontstaan. Hoe u dit ervaart is persoonlijk. De ene persoon heeft een lagere pijngrens dan de andere persoon. Afhankelijk van de plaatsing van de borstprotheses zijn de pijnklachten bij een plaatsing achter het zogenaamde klierweefsel heftiger, dan wanneer het implantaat achter de borstspier wordt geplaatst. Omdat u een nacht in de kliniek verblijft, kunt u aangeven welke mate van pijn u ervaart. Na uw ontslag kunt u paracetamol gebruiken om te pijn te bestrijden.

Plastisch chirurgen maken gebruik van verschillende soorten protheses. Dit zijn de zogenaamd ronde en anatomisch gevormde protheses. Tijdens het consult worden beide protheses getoond en bespreekt de arts welk soort prothese voor u het meest geschikt is. Dit is onder meer afhankelijk van de vorm van uw borsten. Anatomisch gevormde protheses geven meer volume aan de onderkant, terwijl de ronde borstprothese de hele borst meer volume geeft.

Tijdens het consult bij de plastisch chirurg, dat voorafgaat aan de borstvergroting, worden uw verwachtingen besproken. De chirurg geeft aan in welke mate deze verwachting realiseerbaar is, waarbij rekening wordt gehouden met onder andere het aanwezige klierweefsel, uw huidstructuur en uw lichaamsbouw. Vervolgens wordt een behandelplan op maat samengesteld.

Het is een normaal verschijnsel dat uw borsten en/of tepels na de ingreep wat minder gevoelig of juist gevoeliger zijn dan gewoonlijk. Dit duurt meestal meerdere weken tot enkele maanden. Het normale gevoel keert meestal geleidelijk aan terug.

Het geven van borstvoeding na een borstvergroting is doorgaans geen probleem. Als gevolg van het oprekken van de huid van de borsten tijdens de zwangerschap kan de vorm minder mooi zijn. Bij de meeste vrouwen die een borstvergroting hebben laten toepassen, en daarna een zwangerschap doormaken, nemen de borsten later de oude vorm weer aan. Een enkele keer is een nieuwe correctie wenselijk.

Nee, plastisch chirurgen adviseren om de eerste zes weken na de ingreep niet te sporten.

Geef uw lichaam de tijd om te herstellen. De meeste vrouwen die een borstvergroting ondergaan, kunnen na twee weken de meeste dagelijkse werkzaamheden hervatten. Dit wordt grotendeels bepaald door de aard van de werkzaamheden die u verricht. Licht fysiek werk kan vaak sneller worden opgepakt, dan zware inspanningen zoals zwaar tillen. De plastisch chirurg bespreekt met u de termijn waarbinnen u naar verwachting weer aan het werk kunt. Doorgaans kunt u na 4 weken weer voorzichtig aan tillen.

Ja. De plastisch chirurg geeft advies over het dragen van de sportbeha. Voor een vlot herstel is het belangrijk om de beha dag en nacht te dragen. Hoe lang u de beha draagt bespreekt de chirurg met u.

Negatieve berichtgeving in de media, met name over onveilige siliconen implantaten, heeft ertoe geleid dat er twijfels zijn ontstaan over de veiligheid van de ingreep. Wanneer de ingreep wordt toegepast door een vakbekwame, ervaren plastisch chirurg in een ingerichte kliniek, dan is het echter een veilige operatie. Dutch Clinic werkt met professionele gekwalificeerde chirurgen. De ingreep wordt uitgevoerd met FDA goedgekeurde implantaten die voorzien zijn van het CE-keurmerk.

De ingreep duurt meestal ongeveer 1,5 uur. U verblijft de nacht die volgt op de ingreep in het ziekenhuis.

Iedere medisch operatieve ingreep kent mogelijke complicaties. Algemene complicaties zijn nabloedingen, ontstekingen, pijn en kapselvorming. Vaak nemen de klachten vanzelf af. Het gevoel in de borsten en tepels kan anders zijn dan voor de ingreep. Het gevoel verbetert in de weken en maanden na de ingreep. Heeft u last van langdurige klachten of andere complicaties na de borstvergroting, neem dan contact op met de plastisch chirurg.

Na de ingreep wordt rond de ingebrachte prothese een vlies, het kapsel, gevormd. Kapselvorming is een normale natuurlijke lichaamsreactie op het inbrengen van lichaamsvreemd materiaal.

Het grootste verschil is dat kapselvorming een normaal lichamelijk verschijnsel is, terwijl kapselcontractie een complicatie van de borstvergroting is. Vrouwen die te maken krijgen met kapselcontractie, moeten de ingebrachte protheses laten verwijderen of laten vervangen. Er moet dan nogmaals een operatie toegepast worden.

Beschikt u over een medische indicatie? Dan is er een reële kans dat de kosten van de ingreep vergoed worden. Zonder medische indicatie komt uw zorgverzekeraar niet tussen en zijn de kosten voor eigen rekening.

U ontvangt van ons een gepersonaliseerd behandelplan. Dit plan is volledig en bevat eveneens een gedetailleerde prijsopgave. De plastisch chirurg licht zowel de ingreep als het kostenplaatje toe tijdens het intakegesprek.

Nederland kent een aantal in cosmetische chirurgie gespecialiseerde kredietverstrekkers. De mogelijkheden zijn afhankelijk van uw financiële situatie en uw eventuele kredietverleden. Let wel dat het afsluiten van een lening de kostprijs van een borstvergroting duurder maakt. Dit onder meer door rentekosten.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com