Borstvergroting Turkije ervaringen

Bent u niet tevreden met vorm en/of grootte van uw borsten? U bent niet de enige met deze ontevreden gevoelens.

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Uitstekende kwaliteit, zeer ervaren chirurgen en een geheel verzorgd verblijf. De plastische chirurgie in Istanbul, Turkije regelen wij voor u vanuit Nederland. Zo heeft u altijd uw artsen en contactpersonen dichtbij; vanaf de eerste informatie, voor alle afspraken en voor de nazorg.

Een borstvergroting is een van de meest toegepaste cosmetische behandelingen in Nederland. Het aantal vrouwen dat een borstvergroting overweegt, kent al jaren een stijgende lijn. Dit heeft positieve en negatieve ervaringen tot gevolg. Met een toenemend aantal borstvergrotingen dat in het buitenland wordt toegepast, kunt u ook online borstvergroting Turkije ervaringen lezen. Denkt u na over een borstvergroting? Doe dan uw voordeel met zowel positieve als negatieve ervaringen van andere vrouwen.

Kies de beste behandelaar

Zowel in Nederland als in het buitenland kunt u bij een groot aantal klinieken terecht voor een borstvergrotende ingreep. Wanneer u online zoekt naar een geschikte behandelaar dan is het moeilijk om een keuze te maken. Wat direct opvalt bij het bekijken van de mogelijkheden is dat buitenlandse klinieken niet zelden aanmerkelijk goedkoper zijn dan Nederlandse klinieken. Hoe maakt u dan een verantwoorde keuze en hoe is de kwaliteit van een borstvergroting in het buitenland? Borstvergroting ervaringen van vrouwen die de ingreep hebben laten toepassen, kunnen u meer inzicht geven in de mogelijkheden. Verschillende beauty- en op cosmetische ingrepen gerichte fora laten borstvergroting Turkije ervaringen zien. U kunt zowel positieve als negatieve ervaringsverhalen lezen. De ervaringen en resultaten van anderen kunnen uw beeld van de ingreep beïnvloeden. Op basis van de informatie die u leest en uw persoonlijke voorkeur kunt u bij een aantal klinieken naar een consult gaan. Vaak is een persoonlijke ervaring een veel betere raadgever dan de mening van anderen.

Positieve en negatieve borstvergroting Turkije ervaringen

U overweegt een borstvergroting om een bepaalde reden. Dit kan zijn een grotere cupmaat, een vollere boezem of een meer aantrekkelijk decolleté. De meeste vrouwen die een borstvergroting ondergaan, zijn na afloop tevreden met de bereikte resultaten. Het zelfvertrouwen neemt toe en er is sprake van een meer vrouwelijk gevoel dan voor de ingreep. Naast een grote groep tevreden vrouwen, zijn er ook negatieve borstvergroting Turkije ervaringen te lezen. In het verleden is er sprake geweest van het gebruik van onveilige implantaten, waardoor na de borstvergroting (ernstige) lichamelijke klachten ontstonden. Tegenwoordig wordt uitsluitend gewerkt met veilige, vaste siliconen implantaten. Dat neemt niet weg dat het een lichaamsvreemd voorwerp blijft dat u laat implanteren. De ene vrouw is hier gevoeliger voor dan de andere. Tijdens een consult bij een kliniek kunt u de gebruikte implantaten zien en aanraken. Wanneer u geïnteresseerd bent in de ervaringen die andere vrouwen hebben met bepaalde protheses dan kunt u dit lezen op gespecialiseerde fora.

Risico’s en complicaties borstvergroting met protheses

Een borstvergroting is een chirurgische ingreep waar risico’s en complicaties aan zijn verbonden. Als zich na de ingreep complicaties voordoen dan kan dit tot een negatieve ervaring leiden. Ervaren cosmetisch artsen brengen u al tijdens het eerste consult in de kliniek op de hoogte van de mogelijke bijwerkingen. Zo kunt u te maken krijgen met infecties, waardoor de wondgenezing niet optimaal verloopt en littekens ontstaan. U kunt de kans op complicaties verkleinen door ruim voor de ingreep, en indien van toepassing, te stoppen met roken. De ingrediënten die in tabaksproducten zitten, hebben een verminderde doorbloeding tot gevolg. Operatiewonden zullen hierdoor minder goed en mooi genezen. Een enkele keer is er na een borstvergroting sprake van kapselvorming, waardoor de vorm van uw borst verandert en pijn ontstaat. Dit kan alleen met een nieuwe operatie verholpen worden. In negatieve borstvergroting Turkije ervaringen maken vrouwen melding van gevoelloze tepels en een veranderd gevoel in de borst zelf. Dit is in de meeste gevallen tijdelijk, een enkele keer zijn de gevoelszenuwen beschadigd en keert het gevoel niet terug.

Voorbereiding borstvergroting

Als er iets is waar borstvergroting Turkije ervaringen van anderen u leert, is dat u zichzelf vooraf goed moet laten adviseren over de ingreep. Het spreekt voor zich dat de resultaten die een kliniek aantoonbaar heeft bereikt van belang zijn, maar ook de prijs-kwaliteitverhouding is van invloed op de keuze die u maakt. Dutch Clinic biedt de beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland en zorgt ervoor dat u voor het consult, de nazorg en controles niet naar Istanbul moet. De artsen van Dutch Clinic in Hoofddorp zijn er voor professionele nazorg en begeleiden u in de aanloop naar de ingreep. U kunt zich gratis laten adviseren over een borstvergroting tijdens een consult. Heeft u in het verleden eerder operaties meegemaakt of gebruikt u medicatie? Neem hiervan dan een overzicht mee naar de kliniek. Een afspraak maakt u door telefonisch contact op te nemen met Dutch Clinic op +31 (0)20 214 2033.

Borstvergroting veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over een borstvergroting in Turkije. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.

De borstvergroting is een relatief kortdurende chirurgische ingreep die onder narcose wordt uitgevoerd. De implantaten, borstprotheses van het merk Mentor, worden ingebracht schuin achter of vóór uw borstspier. De exacte plaatsingslocatie van de protheses wordt tijdens het consult bij de behandelend arts met u besproken. De incisies die worden gemaakt, om de implantaten in te brengen, worden zoveel mogelijk in huidplooien onder de borst gemaakt. Na het plaatsen van de protheses wordt de huid gehecht en de ingreep afgerond.

De ingreep vindt onder narcose plaats, waardoor u niets van de borstvergroting mee krijgt. Wanneer de verdoving is uitgewerkt, kan napijn ontstaan. Hoe u dit ervaart is persoonlijk. De ene persoon heeft een lagere pijngrens dan de andere persoon. Afhankelijk van de plaatsing van de borstprotheses zijn de pijnklachten bij een plaatsing achter het zogenaamde klierweefsel heftiger, dan wanneer het implantaat achter de borstspier wordt geplaatst. Omdat u een nacht in de kliniek verblijft, kunt u aangeven welke mate van pijn u ervaart. Na uw ontslag kunt u paracetamol gebruiken om te pijn te bestrijden.

Plastisch chirurgen maken gebruik van verschillende soorten protheses. Dit zijn de zogenaamd ronde en anatomisch gevormde protheses. Tijdens het consult worden beide protheses getoond en bespreekt de arts welk soort prothese voor u het meest geschikt is. Dit is onder meer afhankelijk van de vorm van uw borsten. Anatomisch gevormde protheses geven meer volume aan de onderkant, terwijl de ronde borstprothese de hele borst meer volume geeft.

Tijdens het consult bij de plastisch chirurg, dat voorafgaat aan de borstvergroting, worden uw verwachtingen besproken. De chirurg geeft aan in welke mate deze verwachting realiseerbaar is, waarbij rekening wordt gehouden met onder andere het aanwezige klierweefsel, uw huidstructuur en uw lichaamsbouw. Vervolgens wordt een behandelplan op maat samengesteld.

Het is een normaal verschijnsel dat uw borsten en/of tepels na de ingreep wat minder gevoelig of juist gevoeliger zijn dan gewoonlijk. Dit duurt meestal meerdere weken tot enkele maanden. Het normale gevoel keert meestal geleidelijk aan terug.

Het geven van borstvoeding na een borstvergroting is doorgaans geen probleem. Als gevolg van het oprekken van de huid van de borsten tijdens de zwangerschap kan de vorm minder mooi zijn. Bij de meeste vrouwen die een borstvergroting hebben laten toepassen, en daarna een zwangerschap doormaken, nemen de borsten later de oude vorm weer aan. Een enkele keer is een nieuwe correctie wenselijk.

Nee, plastisch chirurgen adviseren om de eerste zes weken na de ingreep niet te sporten.

Geef uw lichaam de tijd om te herstellen. De meeste vrouwen die een borstvergroting ondergaan, kunnen na twee weken de meeste dagelijkse werkzaamheden hervatten. Dit wordt grotendeels bepaald door de aard van de werkzaamheden die u verricht. Licht fysiek werk kan vaak sneller worden opgepakt, dan zware inspanningen zoals zwaar tillen. De plastisch chirurg bespreekt met u de termijn waarbinnen u naar verwachting weer aan het werk kunt. Doorgaans kunt u na 4 weken weer voorzichtig aan tillen.

Ja. De plastisch chirurg geeft advies over het dragen van de sportbeha. Voor een vlot herstel is het belangrijk om de beha dag en nacht te dragen. Hoe lang u de beha draagt bespreekt de chirurg met u.

Negatieve berichtgeving in de media, met name over onveilige siliconen implantaten, heeft ertoe geleid dat er twijfels zijn ontstaan over de veiligheid van de ingreep. Wanneer de ingreep wordt toegepast door een vakbekwame, ervaren plastisch chirurg in een ingerichte kliniek, dan is het echter een veilige operatie. Dutch Clinic werkt met professionele gekwalificeerde chirurgen. De ingreep wordt uitgevoerd met FDA goedgekeurde implantaten die voorzien zijn van het CE-keurmerk.

De ingreep duurt meestal ongeveer 1,5 uur. U verblijft de nacht die volgt op de ingreep in het ziekenhuis.

Iedere medisch operatieve ingreep kent mogelijke complicaties. Algemene complicaties zijn nabloedingen, ontstekingen, pijn en kapselvorming. Vaak nemen de klachten vanzelf af. Het gevoel in de borsten en tepels kan anders zijn dan voor de ingreep. Het gevoel verbetert in de weken en maanden na de ingreep. Heeft u last van langdurige klachten of andere complicaties na de borstvergroting, neem dan contact op met de plastisch chirurg.

Na de ingreep wordt rond de ingebrachte prothese een vlies, het kapsel, gevormd. Kapselvorming is een normale natuurlijke lichaamsreactie op het inbrengen van lichaamsvreemd materiaal.

Het grootste verschil is dat kapselvorming een normaal lichamelijk verschijnsel is, terwijl kapselcontractie een complicatie van de borstvergroting is. Vrouwen die te maken krijgen met kapselcontractie, moeten de ingebrachte protheses laten verwijderen of laten vervangen. Er moet dan nogmaals een operatie toegepast worden.

Beschikt u over een medische indicatie? Dan is er een reële kans dat de kosten van de ingreep vergoed worden. Zonder medische indicatie komt uw zorgverzekeraar niet tussen en zijn de kosten voor eigen rekening.

U ontvangt van ons een gepersonaliseerd behandelplan. Dit plan is volledig en bevat eveneens een gedetailleerde prijsopgave. De plastisch chirurg licht zowel de ingreep als het kostenplaatje toe tijdens het intakegesprek.

Nederland kent een aantal in cosmetische chirurgie gespecialiseerde kredietverstrekkers. De mogelijkheden zijn afhankelijk van uw financiële situatie en uw eventuele kredietverleden. Let wel dat het afsluiten van een lening de kostprijs van een borstvergroting duurder maakt. Dit onder meer door rentekosten.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com