Borstvergroting Istanbul

Borsten horen bij het uiterlijk van een vrouw. Veel vrouwen zijn ontevreden over de vorm en grootte van hun borsten en overwegen een borstverkleinende of borstvergrotende ingreep.

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Uitstekende kwaliteit, zeer ervaren chirurgen en een geheel verzorgd verblijf. De plastische chirurgie in Istanbul, Turkije regelen wij voor u vanuit Nederland. Zo heeft u altijd uw artsen en contactpersonen dichtbij; vanaf de eerste informatie, voor alle afspraken en voor de nazorg.

Het aantal borstvergrotingen dat jaarlijks wordt toegepast is de voorbije decennia explosief gestegen. Een van de oorzaken hiervan is de lagere behandelkosten. Waar cosmetische ingrepen in het verleden alleen waren voorbestemd voor mensen met een goed gevulde portemonnee is dat tegenwoordig anders. Toename van het aantal klinieken in Nederland heeft de tarieven gematigd. Met de opkomst van buitenlandse behandelmogelijkheden kiezen steeds meer vrouwen voor een betaalbare borstvergroting Istanbul. De Turkse klinieken bieden hoogwaardige kwaliteit en uitstekende resultaten.

Geen wachtlijst borstvergroting Istanbul

Buiten de lagere tarieven, hebben cosmetische ingrepen in het buitenland meestal een zeer beperkte wachtlijst. In tegenstelling tot Nederlandse klinieken waar wachttijden van enkele maanden eerder regel dan uitzondering zijn. Ondanks het feit dat zorgverzekeraars de kosten voor een borstvergoeding niet automatisch vergoeden, kunt u in Istanbul een betaalbare borstvergrotende ingreep ondergaan. Dutch Clinic biedt de ingreep aan voor € 2.899, waarbij u verzekerd bent bij het gebruik van veilige implantaten met een CE-keurmerk en FDA goedkeuring. De cosmetisch artsen beschikken over aantoonbaar jarenlange ervaring met het toepassen van borstvergrotende ingrepen en begeleiding u op professionele wijze tijdens het behandeltraject. Een van de grootste voordelen van een borstvergroting bij Dutch Clinic is dat u voor het consult, de controles en nazorg niet naar Istanbul hoeft. De vestiging in Hoofddorp is hiervoor het aanspreekpunt.

Werkwijze borstvergroting Istanbul

De ingreep wordt uitgevoerd in de moderne kliniek in Istanbul, waar ervaren cosmetisch artsen werkzaam zijn. Voor uw komst in de kliniek heeft de behandelend arts uitgebreid overleg gehad met de arts in Hoofddorp, zodat u niet opnieuw uw verhaal hoeft te vertellen. Al tijdens het consult in Hoofddorp wordt de ingreep uitgebreid toegelicht, zodat u weet wat u kunt verwachten. De borstimplantaten worden tijdens een kortdurende operatie, 60 tot 90 minuten, onder narcose geplaatst. Plaatsing vindt plaats onder de borstspier of onder borstweefsel. De manier van opereren is afhankelijk van de beschikbare hoeveelheid klier- en vetweefsel aan de bovenzijde van uw borst. Op deze manier blijft een natuurlijke borstvorm behouden. Beide operaties laten vrijwel geen littekens achter. Incisies worden in de natuurlijke huidplooien gemaakt. Na afloop van de operatie verblijft u een dag in de kliniek. In totaal verblijft u tenminste 5 dagen in Istanbul, de hotelovernachtingen zijn bij de behandeling inbegrepen. Na de borstvergroting controleert de cosmetisch arts het operatiegebied en geeft toestemming om naar Nederland te reizen. De dagen en weken na de borstvergroting is het behandelgebied gezwollen en kunnen bloeduitstortingen zichtbaar zijn. Het gevoel in zowel uw borsten als tepels kan veranderd zijn. De bijwerkingen zijn doorgaans tijdelijk en nemen na verloop van tijd af. Uw lichaam heeft tijd nodig om van de borstvergroting te herstellen en u de eerste drie weken is tillen afgeraden. De meeste vrouwen die een borstvergroting in Istanbul ondergaan, gaan na 7 tot 10 dagen weer aan het werk. Na 6 weken kunt u ook de meeste sporten weer oppakken.

Herstel en complicaties borstvergroting Istanbul

Ondanks het gebruik van goedgekeurde, veilige implantaten blijft een borstvergroting een medische ingreep met een zeker risico op complicaties. De huidige borstprotheses gaan jarenlang mee en hoeven geen problemen te veroorzaken. Een chirurgische operatie geeft algemene risico’s zoals allergische reacties, nabloedingen, infectie gevaar en kapselcontracties. Pijnklachten na de ingreep ontstaan, verdwijnen geleidelijk tijdens de eerste week na de behandeling. Als er sprake is van kapselcontractie dan wordt het implantaat overgroeit door een te veel aan bindweefsel. Hierdoor kan de borst van vorm veranderen en ontstaat een pijnlijk gevoel. Neem pijnklachten na een borstvergroting altijd serieus. U kunt beter een keer te veel voor nazorg naar de arts gaan, dan een afwachtende houding aan te nemen waardoor het implantaat soms verwijderd moet worden. Nazorg en controles vinden plaats bij de vestiging in Hoofddorp.

Betaalbare en succesvolle borstvergroting in Istanbul

Bent u ontevreden met de omvang van uw boezem en zoekt u een betaalbare borstvergroting? De artsen van Dutch Clinic in Hoofddorp en Istanbul helpen u graag verder. Tijdens een consult in de kliniek kunt u voorbeelden zien van eerder toegepaste borstvergrotingen en de resultaten die daarmee zijn bereikt. De ingreep wordt toegelicht en een arts laat zien welke implantaten er gebruikt worden. U kunt de implantaten aanraken en bekijken. Het eerste consult is gratis. Neem eventuele informatie over uw gezondheid mee naar de kliniek en maak kenbaar of en welke medicijnen u gebruikt. Een afspraak maakt u telefonisch of door het contactformulier in te vullen.

Borstvergroting veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over een borstvergroting in Turkije. De vragen zijn voorzien van korte antwoorden. Heeft u na het lezen van de informatie aanvullende of andere vragen? Neem dan contact met ons op.

De borstvergroting is een relatief kortdurende chirurgische ingreep die onder narcose wordt uitgevoerd. De implantaten, borstprotheses van het merk Mentor, worden ingebracht schuin achter of vóór uw borstspier. De exacte plaatsingslocatie van de protheses wordt tijdens het consult bij de behandelend arts met u besproken. De incisies die worden gemaakt, om de implantaten in te brengen, worden zoveel mogelijk in huidplooien onder de borst gemaakt. Na het plaatsen van de protheses wordt de huid gehecht en de ingreep afgerond.

De ingreep vindt onder narcose plaats, waardoor u niets van de borstvergroting mee krijgt. Wanneer de verdoving is uitgewerkt, kan napijn ontstaan. Hoe u dit ervaart is persoonlijk. De ene persoon heeft een lagere pijngrens dan de andere persoon. Afhankelijk van de plaatsing van de borstprotheses zijn de pijnklachten bij een plaatsing achter het zogenaamde klierweefsel heftiger, dan wanneer het implantaat achter de borstspier wordt geplaatst. Omdat u een nacht in de kliniek verblijft, kunt u aangeven welke mate van pijn u ervaart. Na uw ontslag kunt u paracetamol gebruiken om te pijn te bestrijden.

Plastisch chirurgen maken gebruik van verschillende soorten protheses. Dit zijn de zogenaamd ronde en anatomisch gevormde protheses. Tijdens het consult worden beide protheses getoond en bespreekt de arts welk soort prothese voor u het meest geschikt is. Dit is onder meer afhankelijk van de vorm van uw borsten. Anatomisch gevormde protheses geven meer volume aan de onderkant, terwijl de ronde borstprothese de hele borst meer volume geeft.

Tijdens het consult bij de plastisch chirurg, dat voorafgaat aan de borstvergroting, worden uw verwachtingen besproken. De chirurg geeft aan in welke mate deze verwachting realiseerbaar is, waarbij rekening wordt gehouden met onder andere het aanwezige klierweefsel, uw huidstructuur en uw lichaamsbouw. Vervolgens wordt een behandelplan op maat samengesteld.

Het is een normaal verschijnsel dat uw borsten en/of tepels na de ingreep wat minder gevoelig of juist gevoeliger zijn dan gewoonlijk. Dit duurt meestal meerdere weken tot enkele maanden. Het normale gevoel keert meestal geleidelijk aan terug.

Het geven van borstvoeding na een borstvergroting is doorgaans geen probleem. Als gevolg van het oprekken van de huid van de borsten tijdens de zwangerschap kan de vorm minder mooi zijn. Bij de meeste vrouwen die een borstvergroting hebben laten toepassen, en daarna een zwangerschap doormaken, nemen de borsten later de oude vorm weer aan. Een enkele keer is een nieuwe correctie wenselijk.

Nee, plastisch chirurgen adviseren om de eerste zes weken na de ingreep niet te sporten.

Geef uw lichaam de tijd om te herstellen. De meeste vrouwen die een borstvergroting ondergaan, kunnen na twee weken de meeste dagelijkse werkzaamheden hervatten. Dit wordt grotendeels bepaald door de aard van de werkzaamheden die u verricht. Licht fysiek werk kan vaak sneller worden opgepakt, dan zware inspanningen zoals zwaar tillen. De plastisch chirurg bespreekt met u de termijn waarbinnen u naar verwachting weer aan het werk kunt. Doorgaans kunt u na 4 weken weer voorzichtig aan tillen.

Ja. De plastisch chirurg geeft advies over het dragen van de sportbeha. Voor een vlot herstel is het belangrijk om de beha dag en nacht te dragen. Hoe lang u de beha draagt bespreekt de chirurg met u.

Negatieve berichtgeving in de media, met name over onveilige siliconen implantaten, heeft ertoe geleid dat er twijfels zijn ontstaan over de veiligheid van de ingreep. Wanneer de ingreep wordt toegepast door een vakbekwame, ervaren plastisch chirurg in een ingerichte kliniek, dan is het echter een veilige operatie. Dutch Clinic werkt met professionele gekwalificeerde chirurgen. De ingreep wordt uitgevoerd met FDA goedgekeurde implantaten die voorzien zijn van het CE-keurmerk.

De ingreep duurt meestal ongeveer 1,5 uur. U verblijft de nacht die volgt op de ingreep in het ziekenhuis.

Iedere medisch operatieve ingreep kent mogelijke complicaties. Algemene complicaties zijn nabloedingen, ontstekingen, pijn en kapselvorming. Vaak nemen de klachten vanzelf af. Het gevoel in de borsten en tepels kan anders zijn dan voor de ingreep. Het gevoel verbetert in de weken en maanden na de ingreep. Heeft u last van langdurige klachten of andere complicaties na de borstvergroting, neem dan contact op met de plastisch chirurg.

Na de ingreep wordt rond de ingebrachte prothese een vlies, het kapsel, gevormd. Kapselvorming is een normale natuurlijke lichaamsreactie op het inbrengen van lichaamsvreemd materiaal.

Het grootste verschil is dat kapselvorming een normaal lichamelijk verschijnsel is, terwijl kapselcontractie een complicatie van de borstvergroting is. Vrouwen die te maken krijgen met kapselcontractie, moeten de ingebrachte protheses laten verwijderen of laten vervangen. Er moet dan nogmaals een operatie toegepast worden.

Beschikt u over een medische indicatie? Dan is er een reële kans dat de kosten van de ingreep vergoed worden. Zonder medische indicatie komt uw zorgverzekeraar niet tussen en zijn de kosten voor eigen rekening.

U ontvangt van ons een gepersonaliseerd behandelplan. Dit plan is volledig en bevat eveneens een gedetailleerde prijsopgave. De plastisch chirurg licht zowel de ingreep als het kostenplaatje toe tijdens het intakegesprek.

Nederland kent een aantal in cosmetische chirurgie gespecialiseerde kredietverstrekkers. De mogelijkheden zijn afhankelijk van uw financiële situatie en uw eventuele kredietverleden. Let wel dat het afsluiten van een lening de kostprijs van een borstvergroting duurder maakt. Dit onder meer door rentekosten.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com