Behandelingen in plastische chirurgie

….

De Dutch Clinic voor effectieve behandelingen

Uitstekende kwaliteit, zeer ervaren chirurgen en een geheel verzorgd verblijf. De plastische chirurgie in Istanbul, Turkije regelen wij voor u vanuit Nederland. Zo heeft u altijd uw artsen en contactpersonen dichtbij; vanaf de eerste informatie, voor alle afspraken en voor de nazorg.

Uitgevoerd in Turkije, geregeld in Nederland

Stoort u zich aan uw uiterlijk of lichaam? Wilt u een verbetering aan uw neus, benen, borsten, billen of een andere plek van uw lichaam? Dan kan plastische chirurgie een oplossing zijn. Vanuit onze gespecialiseerde kliniek in Nederland, Dutch Clinic, verzorgen wij diverse cosmetische behandelingen. Voor de operatieve ingrepen werken wij samen met een gerenommeerd Turks ziekenhuis in Istanbul. Zodat u snel de beste behandeling krijgt terwijl u voor al uw vragen, intake en nazorg gewoon bij ons in Hoofddorp terecht kunt.

De behandelingen

De behandelingen die wij aanbieden zijn betaalbaar, veilig en worden uitgevoerd volgens de meest geavanceerde technieken en door zeer ervaren plastisch chirurgen. U kunt bij ons onder meer terecht voor:
• Borstvergroting
• Borstcorrectie voor mannen en vrouwen
• Neuscorrectie
• Liposuctie

Meer weten over de plastisch chirurgische behandelingen in Istanbul?

Wilt u meer weten over de behandelingen in plastische chirurgie, onze kliniek in Istanbul of het verblijf in Turkije? Neem dan contact met ons op. Tijdens een vrijblijvende intake bij Dutch Clinic in Hoofddorp bespreken we graag al uw vragen en kunt u rekenen op een persoonlijk advies.

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak!

Waar vindt u
ons in Hoofddorp

Dutch Clinic
Hoofdweg 848A
2132 MC Hoofddorp

+31 (0)20 214 2033
info@dutchclinic.com